10 sätt att tjäna pengar med din Smartphone på

10 sätt att tjäna pengar med din smartphone på

Visste du att det är möjligt att tjäna pengar på nätet utan att ens använda en dator? Det är möjligt att tjäna pengar bara genom att använda din smartphone så att du kan komplettera din inkomst och få extra pengar att använda till speciella ändamål, att spara till en regnig dag eller till och med för att täcka räkningar.

Människor runt om i världen tjänar pengar via mobilen genom olika sätt med allt från från kryptovalutor, betalda undersökningar och YouTube, och du kan komma igång också. Det är inte alls komplicerat. Läs vidare för att lära dig omkring 10 olika sätt som du kan tjäna pengar på nätet med din smartphone på och starta din resa mot ekonomisk frihet som kommer med att ha lite extra pengar på ditt bankkonto.

1. Viggle

viggle app

Viggle betalar dig för att titta på TV och lyssna på musik! När du har hämtat programmet till din smartphone trycker du på appen när du startar ett program eller spelar en låt.

Appen betalar dig för varje minut som du tittar eller lyssnar och ger dig extra poäng för att titta på reklam, slutföra undersökningar och besvara frågor. Poängen kan lösas in mot presentkort för Best Buy, Starbucks och andra återförsäljare och restauranger.

2. Gigwalk

gigwalk app

Om du är på språng en hel del på en daglig basis, kan du enkelt tjäna pengar med Gigwalk. Finns för iPhone och många Android-telefoner, ber appen dig verifiera platsen för saker som landmärken, gatuskyltar, transportmöjligheter, vägar och annat. Appen är en av de enklaste att använda för att tjäna pengar på en smartphone med.

3. Pact App

pact app

Är du i hopp om att komma i form och tjäna lite extra pengar samtidigt? Du kan göra både och med Pact App. Med denna unika app registrerar du dig och göra en pakt för att träna på en regelbunden basis. När du tränar, berättar du för appen vad du gjorde för att motionera och hur länge du jobbat under sessionen.

Då kommer du att få en liten ekonomisk ersättning för att slutföra din gympakt. Om du inte följer din träningsrutin kommer du att få en liten böter. Böterna används för att betala de användare som arbetar i enlighet med tidtabellen. När du har tjänat minst $ 5 kan du överföra pengar till ditt PayPal-konto.

4. Locket

locket app

Locket betalar dig för att låsa upp din Android-telefon! Applikationen plaserar en betald annons på låsskärmen. När du slår på telefonen måste du dra åt ett håll för att titta på annonsen och åt ett annat för att få tillgång till telefonen. En algoritm spårar hur många annonser du ser på under dagen och belönar dig små mängder av pengar baserat på antalet gånger du visade annonser.

När du har tjänat minst $ 10 i medel från att låsa upp telefonen, kan du överföra pengar till PayPal. Om du låser upp telefonen flera gånger varje dag kan mängden pengar som du tjänar snabbt stiga.

Sluta kämpa med din ekonomi. Hitta ett sätt att tjäna pengar idag.

Gör som tusentals andra och förändra ditt liv genom att tjäna pengar på nätet…
Fler än 15 olika metoder, alla bevisade, alla lönsamma.

ninja med fallande pengar
Vill du tjäna extrapengar?

Vi har en lista över de bästa sätten du kan Tjäna Pengar på nätet.

Allt du behöver göra är att välja ett, och sedan börja tjäna pengar idag.

ninja med metriska ikoner

5. Receipt Hog

receipthog app

Företag behöver marknadsundersökningar i syfte att utveckla och marknadsföra sina produkter på ett så effektivt sätt som möjligt, och ett sätt för företag att lära sig information om potentiella kunder är att undersöka deras köpvanor. Reciept Hog är en smartphoneapp för iOS och Android-enheter som samlar in data om köpvanor genom att analysera informationen på kvitton. Upp till 20 gånger per månad kan du skicka en bild av ett kvitto för ett köp som du har gjort. Det kan vara ett kvitto från en bensinstation, en livsmedelsbutik, ett varuhus, en närbutik eller en restaurang.

När du laddar upp ett kvitto, belönar appen dig med virtuella mynt. När du får 1000 mynt, kan du lösa in mynten mot $ 5 i kontanter och överföra pengar till PayPal.

6. Field Agent

field agent app

Stora märken behöver information om hur deras produkter visas i butiker och ingår kontrakt med Field Agent för att få de pengarna från människor som dig. Target, Tyson och ett antal andra stora märken använder för närvarande appen. När du har laddat ner appen till din smartphone kan du fylla i mycket snabba uppgifter när du besöker butiker.

Du kommer att bli ombedd att dubbelkolla uppvisningen, ange information och ta fotografier. Uppgifter ger allt från $ 3 till $ 12 och du kan ta ut de pengar du har tjänat på Field Agent-kontot och skicka det till PayPal.

7. PoshMark

poshmark app

PoshMark låter dig göra om kläder som inte längre passar dig eller som du aldrig använder till kontanter! Ladda ner appen och ta fotografier på kläder som du vill sälja. Ge en kort beskrivning så kommer ditt objekt att läggas till PoshMarks webbutik. När någon köper objektet får du 80 procent av priset från butiken som sedan skickar objektet till köparen.

8. Shopkick

shopkick app

Shopkick betalar dig för att gå in i vissa butiker. Appen samarbetar med återförsäljare som Walmart, Old Navy och restaurangkedjor över hela landet och betalar dig bara för att besöka platser. Du får poäng som du kan byta mot kontanter och tjäna extra poäng genom att skanna streckkoder med din telefon och få dina vänner att registrera sig hos Shop Kick.

Poäng som omvandlas till kontanter kan betalas ut till ditt kreditkort som en kredit för att sänka din månatliga räkningar eller skickas till PayPal.

9. EasyShift

easyshift app

Företag använder Easy Shift för att ta reda på hur deras produkter säljer hos återförsäljare över USA och använder denna information för att avgöra om ska eller inte ska sälja sina produkter i vissa butiker. Om du laddar ner Easy Shift till din smartphone kan du tjäna pengar genom att gå till vissa butiker i ditt område och leta efter särskilda produkter.

Sedan använder du telefonen för att skanna streckkoder och ange pris som produkten säljs för. Du kan tjäna mellan $ 2 och $ 20 för varje uppgift som du kompletterar, och pengarna betalas ut direkt till dig via PayPal.

10. My Likes

mylikes app

Om du ofta använder sociala medier på din telefon, är My Likes en bra app att tjäna pengar med för dig. Denna app ger dig möjlighet att delta i olika reklamkampanjer och få pengabelöningar för gillningar och delningar av kampanjrelaterade tjänster på Facebook, Twitter och andra sociala medier. Människor med många följare kan tjäna en stor summa pengar med My Likes.

Så är det möjligt att bli miljonär med din smartphone? Du kanske inte tjänar miljoner precis, men du kan faktiskt tjäna pengar som kompletterar din inkomst så att du kan leva mer bekvämt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top