Tjäna pengar på binära optioner

) * Riskvarning: Handel med binära alternativ kan innebära förlust av investerat kapital och innehålla betydande risker.

binära optioner1# Den bästa inkomstmetoden på CashNinja.se
Ett nytt och väldigt lovande sätt att tjäna pengar online på.

Oavsett om du är en börsmäklare eller ekonom med erfarenhet eller om du är helt ny på detta, så är binära optioner definitivt ett spännande alternativ för dig om du är intresserad av att tjäna pengar.

Tjäna pengar online

Se hur David från hemsidan tjänade 3 000 kr. på 30 min.

Nedan kan du se en video som har gjorts av David – Tjänapengar-snabbt.se’s specialist på binära optioner. I videon får du veta hur han har tjänat över 60 000 kronor på binära optioner och får reda på vilken strategi han och flera andra professionella har använt sig av.

VIDEO

Tjänapengar-snabbt.se har tagit fram ett antal live-grafer som visar utfallet för binära optioner. Se tabellerna här.

Gör som David och börja tjäna pengar på binära optioner. Vi själva använder Finmax som tradingplattform och kan rekommendera den.

Tjäna pengar online

Varför binära optioner?

Binära optioner är den metoden som ger störst möjlighet att tjäna pengar på av de som listas hos oss på Tjänapengar-snabbt.se. Det finns människor som har blivit miljonärer på grund av sin handel med binära optioner och vissa har det som sin enda inkomstkälla.

Det finns exempel på hur, såväl unga tonårskillar som vuxna, har tjänat tusentals dollar utan att ha någon ordentlig utbildning och på så sätt kunnat köpa ett hus eller bil genom binära optioner.

Vad är binära optioner?

En binär option är en typ av förutsägelse eller ”gissning” gällande hur värdet på en specifik produkt kommer förändras under en given tidsperiod. På så sätt kan man satsa pengar på om värdet på exempelvis guld kommer att öka eller sjunka i pris inom en bestämd tidsram som man själv fastställer. Om du satsat dina pengar på att guldvärdet kommer att stiga inom 30

minuter och det gör det så kommer du vanligtvis ta emot 80 procent av de pengar du satsat.

Binära options är på vissa sätt likvärdigt betting. Låt oss ta en titt på ett exempel.

Du är ett stort fan av fotbollslaget Real Madrid och vet mycket om hur detta lag spelat nuförtiden. Du bestämmer dig för att betta 200 kr. på att laget skall vinna kvällens match, eftersom du följt dem noga och tycker att sättet de spelat på sistone gör det mycket troligt att de vinner. Det visar sig att Real Madrid i själva verket vinner och du får tillbaks dina pengar med en liten vinst. Om laget hade förlorat så förlorar även du de 200 kr du satsat.
 
Föreställ dig nu att du istället bettar dina pengar inom binära optioner.
 
Istället för att vara ett stort fan av Real Madrid har du gott om kunskaper gällande värdet på Olja. Istället för att betta 200 kr på att ditt lag skall vinna så bettar du pengar på att Oljans värde kommer att stiga, eftersom du anser att det är en stor chans att detta sker. Det visar sig att oljan i själva verket stiger i pris, precis såsom du förutspått, vilket ger dig hela 80% av den summa pengar du satsat, så strax över 160 Sek och inte bara en liten andel pengar tillbaks som vid vanlig betting.Om du haft fel angående vart du placerade dina pengar och “spelat”på att värdet skulle falla så hade du vanligtvis förlorat 90% av den summa du satsat.

Att använda binära optioner för att tjäna pengar är naturligtvis inte helt likvärdigt med att betta, då chansen att du tjänar pengar är avsevärt större och lämnas inte åt slumpen i samma utsträckning.

Hur handlar man med binära optioner?

Det finns ett antal olika metoder och strategier som ökar ens möjligheter att tjäna pengar med binära optioner. Här nedan finns en guide där du kan läsa hur du sätter igång, samt visar steg för steg hur du börjar tjäna pengar.

  1. Registrera dig hos en börsmäklare (en broker – en plattform för binära optioner) CashNinja.se rekommenderar dig att använda Finmax som är en trovärdig och säker tjänst.
  2. Välj ett värde. Detta kan vara guld, olja, valutor och mycket mer.
  3. Välj en tidsram inom vilken du vill satsa.
  4. Välj vare sig värdet kommer att ha stigit eller fallit vid din valda sluttid.
  5. Välj summan du vill satsa.

Om du har rätt i din utvärdering så kommer du att få tillbaka upp till 120% av den summa du satsat och om du satsar delvis så förlorar du 10-100% av den summa du satsat.

Varför borde man handla med binära optioner?

Detta är en form av ”investering” som gör det möjligt att tjäna bra med pengar snabbt och det kan dessutom ske inom en kort tidsperiod. Med binära optioner finns det en stor möjlighet till
nollsummespel eller vinst i jämförelse med till exempel aktiehandel. Eftersom du får en så pass stor återbäring av summan du satsar kan dina pengar fördubblas extremt snabbt. Om du är bra på att förutspå marknaden, är bra på att handla med aktier eller helt enkelt har en bra magkänsla – då är binära optioner det perfekta alternativet för dig.

  1. Med binära optioner har du möjlighet att tjäna pengar snabbt. Till skillnad från investeringar såsom aktier så behöver du inte vänta år innan du kan tjäna en rimlig inkomst.
  2. Det är möjligt att försörja sig på detta vis. Dessa människor spenderar så lite som 3 timmar i veckan och många tjänar så mycket som flera miljoner varje månad. Detta är endast en möjlighet, och från vår sida kan vi knappast lova att detta kommer att hända just dig. Hur som helst så bör du veta att om du är skicklig så finns möjligheten där!
  3. Du kan tjäna pengar på till och med den allra minsta skiftningen. Om du satsat “call”, med andra ord på att ett värde kommer att stiga och det endast gör det med en ynka 1 procentandel så kommer du fortfarande att mottaga upp mot 120 % av den summa du satsat.
  4. Det är extremt enkelt! Allt du behöver gör är att satsa på vare sig den kursen du satsar påstiger eller faller. Det kan inte bli mycket enklare än så!
  5. Du kan investera i både stigande och fallande aktier.
Tjäna pengar online

Klicka på knappen för att besöka Finmax. Sätt igång och tjäna pengar redan idag.