Hur du lär dig Mina Bitcoin [Den Ultimata Guiden]

mina bitcoin

Framgången bakom Bitcoin och andra digitala valutor är endast möjligt genom en struktur som kallas för blockkedjan, och dess teknik existerar enbart tack vare en väsentlig process som heter Bitcoin Mining. Metoden för att mina Bitcoins (från engelskans “mining” = gräva fram) är inte patenterad eller centraliserad av någon enskild enhet, så alla som vill ägna sin dators kraft till detta kan passa på att ta chansen och lära sig att mina Bitcoin!

Kryptovalutor, specifikt Bitcoin, har varit med mycket i nyheterna och påverkat hur världen ser på pengar allt eftersom världen rör sig från traditionella papperspengar till digitala valutor som är oberoende av regeringen. Behovet av frivilliga att hjälpa till med att mina Bitcoins fortsätter att växa och, även om det kan vara mycket arbete, att lära sig mina Bitcoin kan det vara ganska givande också.

Så vad är Bitcoin mining? Skulle det vara en värdig investering att börja mina Bitcoin? Du får reda på det i den här artikeln och hur lätt det är att komma igång!

Att lära sig mina Bitcoin

Här följer en översikt över vad du kommer att lära dig i den här artikeln om bitcoin:

Bitcoin-mining är ryggraden i blockkedjetekniken och därmed själva Bitcoins existens .Mining bidrar till att underlätta skapandet av nya Bitcoins, men ännu viktigare så säkerställer och bekräftar det att transaktioner läggs till i blockkedjan.

Finns det särskilda krav för att mina Bitcoin?

Att veta hur man gör för att mina Bitcoins är ett bra sätt att tjäna extra pengar. . Men det kräver också särskilda kunskaper. Du behöver hålla dig uppdaterad om hur Bitcoins skapas, bekräftas och säkerställs, detta kräver att man spenderar mycket tid och energi.

Orsaken till detta beror delvis på betalningssystemet för mining. Den första miner som bekräftar att en transaktion är 100% autentisk inbäddad i blockkedjan, tilldelas 1 Bitcoin. Det är därför som mining kan kan är det bästa sättet att tjäna mycket pengar med Bitcoin.

Den andra anledningen är för konsumenterna: Köpa och sälja Bitcoin måste fungera med samma effektivitet som vanliga transaktioner … ingen vill vänta en timme eller så för att bekräfta att de har köpt eller sålt matvaror! Ju snabbare en transaktion bekräftas, ju fler människor kan fortsätta med sina liv.

mina bitcoin

Så att veta hur man gör för att effektivt och snabbt mina Bitcoin kräver inte bara att du korrekt bekräfta transaktioner, utan också gör det så snabbt som möjligt för att bli tilldelad din betalning.

På en praktisk nivå kan man säga att det behövs specialiserade datorer, programvara och en tillförlitlig strömförsörjning och uppmärksam uppsikt för att hålla processen i drift för att mina Bitcoins.

Om miljoner människor vill göra transaktioner med Bitcoins på daglig basis, skulle miners inte bara behöva veta hur man gör för att mina Bitcoins, utan också garantera säkerheten och bekräfta transaktionerna så snabbt och felfritt som möjligt – särskilt om de vill konsekvent tilldelas med en nyutgiven Bitcoin.

På grund av dessa behov och krav är det nödvändigt att ha rätt datorsystem och mjukvara, även en stor strömförsörjning är viktigt. Bitcoin-mining hjälper till att skapa onlinejobb, om du letar efter online-arbete.

Varför du ska mina Bitcoin

Som tidigare nämnts belönas framgångsrika miners med nyutgivna Bitcoins för varje bekräftad transaktion som läggs till i en blockkedjan. Att veta hur man minar Bitcoins är ett alternativt sätt att tjäna pengar utan att behöva växla eller köpa via Fiat-valuta och ett bra sätt att tjäna pengar online. Det finns emellertid fortfarande en finansiell investering i att köpa rätt datorer och programvara för att delta i en mining-grupp.

Handel med Bitcoins i utbyte mot din tid och resurser leder förhoppningsvis till att du går plus, om inte som långsiktig investering, för alla som tror på kryptovalutans värde och framtid. För de som tror på kryptovalutan som pengars framtid, är det en spännande satsning att veta hur man gör för att mina Bitcoins. Och utöver det kan det vara ett ganska unikt tillfälle att delta i skapandet av något nytt.

Medan Bitcoin-mining kan vara givande, tar det lite tid. Vi rekommenderar att du kolla in hela vår lista över metoder för att tjäna snabba pengar om du letar efter snabbare metoder för extrainkomst.

Hur fungerar Bitcoin Mining?

Det finns 3 viktiga funktioner för Bitcoin-mining:
tjäna pengar snabbt

Delta i utfärdandet av nya Bitcoins

Från och med den tiden Bitcoin skapades tills när den når sin marknadsgräns, släpps en ny Bitcoin var 10: e minut. Eftersom Bitcoin inte skrivs ut på papper är koden vid tillfället en Bitcoin skapas inställd så att den inte felaktigt kan skapas av andra miners samtidigt.

När de som vet hur de ska mina Bitcoin använder sin datorkraft för att bekräfta transaktioner, hjälper de till att skapa en ny Bitcoin tack vare de integrerade koderna från grundaren Satoshi Nakamoto.

tjäna snabba pengar

Bekräfta Bitcoin-transaktioner

När någon köper, säljer eller handlar Bitcoins skapar de en transaktion som läggs till i blockkedjan. Med Fiat-valuta kommer varje transaktion som görs med ett kvitto som man kan använda för att bevisa legitimiteten för inköpet eller handeln.

På liknande sätt läggs kvitton av koden för varje Bitcoin-transaktion som måste bekräftas till av flera källor. I huvudsak innebär processen med att mina Bitcoin att miners från hela världen kommer att behandla samma transaktioner för att säkerställa att allas koder matchar. Med andra ord jämför miners köparens och säljarens kvitton för att se till att transaktionerna är äkta.

När den är bekräftad läggs den äkta transaktionen permanent till i blockkedjan så det finns alltid ett ”pappersspår” för en Bitcoin-transaktion.

snabba pengar

Säkra Bitcoin blockkedjenätverket

Mining-processen för att bekräfta Bitcoin-transaktioner tjänar också som ett mycket intensivt sätt att skapa säkerhet för själva blockkedjan. Genom att ha flera miners som arbetar för att bekräfta transaktioner kan det vara svårt för någon att skapa fejkade transaktioner eller ändra eller stoppa en transaktion. Dessutom, desto mer Bitcoin miners som bekräftar transaktioner desto säkrare blir systemet.

hbitcoin mining

Förmodligen den viktigaste frågan när det gäller att mina Bitcoin är frågan om att garantera säkerheten för en viss Bitcoin-transaktion? Vad innebär det att ”bekräfta” en transaktion?

Låt oss börja med hur en Bitcoin ser ut i sin råaste form: Det är en lång sträng av kod som inte kan dupliceras eller ändras. När det finns en bekräftad transaktion läggs den här transaktionen permanent till i Bitcoin-koden för att bygga en blockkedja.

Bitcoin miners jobb är att jämföra strängar med kod med sina motsvarande transaktioner för att se till att de matchar mellan sändaren och mottagaren. När detta är klart kommer transaktionen själv att läggas till i blockkedjan. Den första mining-gruppen som bekräftar detta belönas med en nyutgiven Bitcoin. Det innebär att mining också är en tävling vem som först kan noggrant bekräfta en sträng kod.

De rätta verktygen: Vad behöver du för Bitcoin Mining?

OK, så nu kanske du är intresserad, men hur börjar du mina Bitcoin? 

Låt oss börja med grunderna:
tjäna pengar snabbt

ASIC Miner

bitcoin minerASIC eller Application Specific Integrated Circuits är en speciell typ av dator utformad speciellt för att mina Bitcoin .

Medan Bitcoin konstruerades för att möjligen kunna minas av en vanlig dators CPU, hittade kodare ett snabbare och effektivare sätt att integrera modern batteritekniker i mining-driftens bearbetningskraft. De skapade sedan en ny dator speciellt konstruerad för seriösa miners som kan hantera Bitcoin-transaktioner så fort som möjligt.

tjäna snabba pengar

Programvara för att mina Bitcoin

Självklart betyder det ingenting att ha en kraftfull hårdvara om du inte har rätt programvara installerad. Ännu viktigare är att det inte finns en enda specifik programvara för att mina Bitcoin. Det finns programvara som är kompatibel med Linux, Windows och Mac-processorer. Men även om du ansluter dig till en mining-grupp som rekommenderas, är vissa program ett bättre val än andra.

Många Bitcoin mining-programvaror kopplar din dators hårdvara till en mining-grupp. Det är för att du ska kunna använda dels dina resurser för att mina Bitcoin plus andra miners resurser för att i huvudsak ansluta er till varandra och bekräfta blockkedjetransaktioner snabbare.

När din dator är ansluten till en mining-grupp blir det även betydligt lättare för dig att få din del av Bitcoin belöning till din Bitcoin plånbok eller adress.

Dessutom, om du deltar i en mining-grupp, kommer programvaran också att öka din hashrate eller bearbetningshastighet i gruppen så att du har större chans att bekräfta transaktioner snabbare och därmed betalas oftare

snabba pengar

Stabil strömförsörjning

En nackdel eller fördel beroende på var befinner dig är är behovet av en stabil och pålitlig strömförsörjning. På grund av behovet av en stabil strömkälla för att hantera transaktioner måste miners sätta sin utrustning på en plats där det finns stabil strömförsörjning och där det är säkert för datorer att köras 24/7.

Till exempel placeras många mining-platser i ett temperaturstyrt lager med hundratals ASIC-datorer som bearbetar transaktioner.

Mot bakgrund av dessa fakta rekommenderas det inte till någon att mina Bitcoin på egen hand som en hobby på sin persondator: En persondator har helt enkelt inte kapacitet och prestanda för att slutföra transaktionen tillräckligt snabbt, även om du vet de bästa metoderna för att mina bitcoins

Ännu viktigare, en hobby dator kommer sannolikt aldrig att få regelbundna utbetalningar för nya Bitcoins. I grund och botten, på grund av tillväxten och användningen av Bitcoin, krävs det en stor samling datorer som endast är dedikerade till mining.

Så om du ville, hur kan du börja mina Bitcoin idag?

bitcoin minerMånga Bitcoin-miners är idag del av en mining pool där flera miners sätter samman sina resurser från sina datorer. Genom att kombinera sina datorprocessorer kan gruppen bekräfta transaktioner snabbare och därför belönas (och få utbetalning med Bitcoins) snabbare och mer regelbundet.

Nackdelen att delta i en mining-grupp är att när en transaktion är bekräftad och den givna Bitcoin tilldelas så delas den upp bland medlemmarna. Därför om du befinner dig i en grupp med 9 andra medlemmar som också vet använder sina datorer för att mina Bitcoin får du 1/10 av en Bitcoin-andel istället för en hel Bitcoin.

Är det lagligt att mina Bitcoins?

Även om Bitcoins och Bitcoin mining ofta dyker upp i nyhetsrubrikerna den senaste tiden är företag och regeringar fortfarande försiktiga med digitala valutor och söker ofta efter sätt att reglera kryptovalutor. Vissa länder har förbjudit det helt medan andra försöker skapa skyddsåtgärder för att skydda användare och investerare från bedrägerier.

Därför, beroende på var du är, rekommenderar, CashNinja att du kontrollerar de lokala lagarna först innan du börjar mina Bitcoin. Om det är lagligt att mina där du bor, se till att du också följer dina lokala skatteregler.

Viktigt tips: Medan de flesta länder tillåter Bitcoin-mining, förbise inte dina konsumtionsbehov för el innan du börjar mina Bitcoin. Närhelst någon har datorkomponenter som körs 24/7 och kontinuerligt konsumerar energi och genererar värme, är det inte bara en risk för att ditt lokala elbolag kanske inte kan leverera tillräcklig med ström, men också en ökad risk för brandfara.

Det rekommenderas att du pratar med en certifierad elektriker som hjälper dig när du installerar ditt mining-center för att se till att dina datorer är säkra och väl ventilerade. De bör också kontrollera att dina kablar är säkrade från plötslig energiförlust eller elspikar och andra oväntade möjligheter. Det sista du vill är se är att din investering gå upp i flammor för att du försökte spara tid och pengar på att ta genvägar. Det finns andra säkrare sätt att tjäna pengar som vi har listat på vår blogg om detta gör dig obekväm.

Är det lönsamt att mina Bitcoins?

Slutligen den största och viktigaste frågan för alla som kanske är intresserade av att mina Bitcoin: Är det lönsamt? Här är några saker att tänka på när det gäller att mäta lönsamheten för Bitcoin-mining:

tjäna pengar snabbt

Elkostnader

Eftersom Bitcoin-mining är kräver stora elresurser är det vanligtvis mer fördelaktigt att mina Bitcoin där elkostnaden är överkomlig. Du vill inte ha din elkostnad (eller driftavgifter) blir mer än vad du skulle tjäna från att mina Bitcoins.

tjäna snabba pengar

Bitcoins volatilitet

mina bitcoinÄven om det finns gott om möjligheter inom handel med kryptovalutor, är det också värdet väldigt skiftande från dag till dag. Så innan du bestämmer dig för att börja mina Bitcoins, se till att du ser på det som en långsiktig investering och inte bara en trend.

Dessutom finns det flera Bitcoin-kalkyler som är tillgängliga så att du kan börja plugga in siffror för att verkligen räkna ut om avkastningen på investering med Bitcoin-mining är värt din tid.

Med dina vinster kan du ta dina bitcoins och investera dem för att tjäna ännu mer pengar.

Bitcoin och framtiden för kryptovalutor (som du kan lära dig om i den här artikeln om digitala coins) har inte bara varit ett hett ämne senaste tiden utan också en spännande satsning för många eftersom vi rör oss mot en värld med digital valuta. Att mina Bitcoin har visat sig vara den mest integrerade delen och ryggraden för Bitcoin-tekniken. Men till skillnad från att bara investera i kryptovalutor finns det många saker att tänka på innan du börjar mina Bitcoins. Så överväg dina alternativ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen