Hur man kan tjäna pengar på Bitcoin: 5 steg till Finansiell Frihet

skaffa bitcoin
”CashNinjas huvudsakliga mål är att hjälpa våra läsare förbättra ekonomin i sina liv. Våra partners är andra företag som delar samma vision. Vissa av länkarna i det här inlägget kan vara från våra partners. Det är så vi tjänar pengar.”

Bitcoin är ett hett samtalsämne där många tror sig veta precis vad det är och hur det kan användas. Det är dock skapat för att vara mångsidigt med flera sätt att spenderas och intjänas. Så bortsett från att köpa Bitcoin direkt på marknaden, vad kan du göra för att lära dig hur man kan tjäna pengar på Bitcoin?

tjänar bitcoins

Svårighet

svårighet låg
Låg

Tid

tid medium
Medium

Inkomst

Förtjänst Stor Ikon
Stor

I denna artikel kommer CashNinja att visa 5 sätt att tjäna pengar på Bitcoin och hur lätt det är att komma igång redan idag.

tjäna bitcoin
KAPITEL 4

Bitcoin handel

tjäna pengar på bitcoin
KAPITEL 5

Skriva om Bitcoin

KAPITEL 1

Sälj varor och tjänster

Försäljning av varor och tjänster i utbyte mot Bitcoin är den ursprungliga avsikten av skaparna av kryptovalutor och det sätt som många tjänar pengar online.

tjäna pengar på bitcoin

Varför inte sälja dina skapelser, begagnade böcker eller tjänster online och betala med Bitcoin? Det är bara en liten förändring från vad vi redan gör på Etsy, Amazon eller Craigslist.  Vissa accepterar redan Bitcoin som betalningssätt så varför inte använda detta som ett effektivt sätt att tjäna pengar på Bitcoin!

Om du vill tjäna extra inkomst och är intresserad av att få betalningar med Bitcoin, finns det webbplatser som hjälper dig att sälja till potentiella kunder. Vill du veta hur man kan tjänar pengar på Bitcoin genom att sälja produkter? Online-marknader som Bitify och Purse.io kan hjälpa dig! Du kan köpa eller sälja allt från elektronik till böcker eller till och med egna produkter. Precis som Etsy och Amazon utom med möjlighet att genomföra transaktionerna med Bitcoin. Det här är också ett bra sätt att lära dig hur man arbetar hemifrån.

Vill du erbjuda din expertis som en tjänst i utbyte mot Bitcoin? Det kan du också göra. Hur man kan tjäna pengar på bitcoin är inte främmande för frilansare. Varför skulle det inte vara helt legitimt att vara anställd och få betalt i Bitcoin? Du kan använda webbplatser som Upwork eller Freelancer.com för att få betalt i Fiat-pengar eller så kan du använda webbplatser som BitGigs and Coinality för att få betalt och växa din Bitcoin plånbok!

Det finns ingen anledning till att traditionella metoder för köp och försäljning inte kan användas som sätt att tjäna pengar på bitcoin. Det är faktiskt en av de mest effektiva metoderna för hur man kan tjäna pengar på bitcoin och kan leda till den högsta avkastningen.

KAPITEL 2

Kranar, mikrouppgifter, annonser och lån

Om du vill tjäna extra pengar finns det andra mer kreativa metoder för att tjäna Bitcoin. Dessa metoder ger dock antingen minsta intäkter för din tid eller kräver en högre inledande investering för att komma igång. Så låt oss kortfattat titta på dessa andra metoder för hur man tjänar pengar med Bitcoin :

v

Bitcoin-kranar och mikrouppgifters

Bitcoin-kranar och mikrouppgifter (även kallat mikrotasks) klumpas vanligtvis till samma kategori som kallas ”mini-earnings”, eftersom utbetalningarna är i små mängder Satoshi (fraktioner av Bitcoin) som delas ut för att interagera med annonser online. För dem som börjar och lär sig hur man tjänar pengar med Bitcoin , kan det vara en bra start. Det här kan variera från att klicka på annonser, visa korta videoannonser eller spela minispel.

Nackdelen med detta är att du kanske inte tjänar mycket i början eller att det kan ta tid att bygga dina intäkter från att använda Bitcoin-kranar och mikrouppgifter. Men om du inte har något emot att ta några minuter av din tid med jämna mellanrum, är det här en liten ökning för hur man tjänar pengar med Bitcoin .

Ett par rekommendationer för Bitcoin-kranar och mikrotasks finns här:

Kranar

skaffa bitcoin
tjäna pengar på bitcoin
tjäna pengar på bitcoin

Mikrouppgifter

skaffa bitcoin
tjäna bitcoin
tjäna bitcoin

Paid-to-Click Bitcoin kranar

Om du har en webbplats eller kommer att skapa en, kan du lägga till en Bitcoin-kran till din sida och tjäna mer. Detta är förmodligen ett mer effektivt sätt för hur man kan tjäna pengar på bitcoin, eftersom man kan tjäna mer som passiv inkomst. Eftersom Bitcoin kranar är byggda på annonser som betalar för en plats på din webbplats kan du lägga till ett betala-per-klick (kallas PPC/Pay-per-click på engelska) alternativ och ett företag betalar dig ett belopp i Bitcoin istället för Fiat-valuta.

Du bör vara medveten om hur mycket du måste ta från ditt totala belopp för att betala till dem som faktiskt klickar på annonserna men totalt sett kan du tjäna mer än dina intäkter.

Om du vill lära dig att installera och tjäna pengar på bitcoin genom att lägga till din egen kran på din webbplats, kolla in den här videon för en bra guide hur du ska göra.

Peer-to-Peer-lån (P2P lån)

Om du redan har lite Bitcoin och du är intresserad av att öka din investering är peer-to-peer-lån ett alternativ på hur man kan tjäna pengar på bitcoin. Idén förblir densamma som ett vanligt lån: du blir en bank som lånar ut Bitcoin till en annan person som i sin tur betalar dig tillbaka med ränta.

Det finns några fördelar och nackdelar att vara medveten om när det gäller att låna Bitcoin. En fördel är att industrin för kryptovalutor och utlåning i stor utsträckning är oreglerad och därför kan räntorna vara höga vilket är fördelaktigt för långivaren. Men brist på reglering innebär också att du riskerar att lånet inte betalas tillbaka. Tänk på att detta även kan hända i ett reglerat system, eftersom det här är del av finansieringsbranschen.

Tänk också på att peer-to-peer-utlåning också är en spännande möjlighet för kryptohandlare. Allteftersom företag och privatpersoner hittar andra metoder för att starta och växa satsningar via Bitcoin, kan peer-to-peer lån vara ett lukrativt alternativ för hur man kan tjänar pengar med Bitcoin .

En rekommenderad peer-to-peer utlåningsplattform är Bitbond.

KAPITEL 3

Bitcoin Mining

Du kan tjäna pengar på bitcoin och låna Bitcoin men du kan också vara en del av Bitcoins ryggrad genom att bidra till den så kallade blockkedjan.

tjäna pengar på bitcoin

En annan metod för hur man kan tjäna pengar på bitcoin är Bitcoin mining. Detta sker genom att investera i högprestanda-datorer dedikerade till att säkra och bekräfta Bitcoins till blockkedjan vilket är det som hjälpte Bitcoin att lyckas från början.

Men om du inte har ett stort lager och flera avancerade datorer till ditt förfogande, är det inte lika lätt att bara börja mina Bitcoin i din trädgård. Men om du vill ägna några datorer och delta i en gemenskap där ni samarbetar i en Bitcoin mining-grupp, kan det här vara en bra möjlighet för att tjäna pengar på bitcoin.

NiceHash
Använd Nicehash och börja gräva efter kryptovaluta på bara några minuter.

Tänk bara på att eftersom det här är en pågående process kommer det att finnas löpande avgifter för användning och administration som påverkar din vinst.

Belöningen fungerar som så att när en blockkedja bekräftas, erhåller en miner/grupp 1 Bitcoin (som som mest har haft ett värde på 178,000 SEK). Om du är del av en mining-grupp så skulle ni få inkomsten uppdelad i gruppen. Så beroende på framgången hos din mining-grupp kan detta vara ett effektivt sätt för hur man kan tjäna pengar på bitcoin.

 tjäna med bitcoins

Om du vill delta i ett Bitcoin mining-grupp på distans kan du också delta i molntjänster där datacentret är på en separat plats, men alla i gruppen delar processorkraft.

Detta skulle dock innebära att du eventuellt skulle kunna bidra med en högre initial investering plus administrativa avgifter eftersom du inte köper hårdvara eller programvara för att bidra. Det här är värt att tänka på eftersom du ökar kostnaderna och fördelarna.

Denna artikel om bitcoin mining kommer att lära dig mer om ämnet om du är intresserad.

senaste nyhetsbannern
Med ProfitFarmers tjänade vi 22 364 kronor på bara några veckor.
Vill du se hur du också kan tjäna pengar med ProfitFarmers?
ProfitFarmers
ProfitFarmers: Det Enkla Sättet att Tjäna Pengar på Nätet.
Vi Har Provat På det Själva. Resultatet?
22 364 SEK i vinst. Mindre än 25 minuter om dagen.
Se instruktionsvideon för att se hur du också kan tjäna pengar

KAPITEL 4

Bitcoin handel

Precis som vilken annan valuta som helst, kan du också handla med Bitcoin som en metod för att tjäna pengar på bitcoin. Det finns flera affärsmöjligheter, allt från långsiktiga investeringar till chanstagande på handelsmarknader. Vi har granskat dem alla för dig:

skaffa bitcoin

Köp och vänta

Eftersom Bitcoin varierar i marknadsvärde jämfört med andra Fiat-valutor kan du välja att köpa och hålla Bitcoin som ett sätt att tjäna pengar på bitcoin. På grund av att marknadens krav fluktuerar så mycket, kan vissa bli miljonärer över en natt och andra väntar ut tillväxten som en långsiktig investering.

Köp Bitcoin eller andra kryptovalutor på bara några minuter med dessa plattformar!

Det finns uppenbarligen risker med att köpa och hålla eftersom Bitcoin kan öka i värde 100 gånger över natten och falla 1,000 gånger nästa dag. Men om du köper och håller och vet hur och när du ska handla så är det verkligen ett bra sätt att tjäna pengar på bitcoin.

Allt du verkligen behöver för att köpa och hålla Bitcoin är en Bitcoin plånbok. Välj bara när och hur mycket du vill börja investera i Bitcoin och håll ett öga på marknaden!

 tjäna bitcoins på din telefon

Handel

Ett steg från att bara köpa och hålla Bitcoin är handel som en annan metod för hur man kan tjäna pengar på bitcoin. Bitcoin är inte den enda kryptovalutan på marknaden! Kanske har du kanske hört talas om Ethereum, Litecoin eller andra altcoins. Liksom andra fiat-valutor kommer de att stiga och falla i värde jämfört med varandra.

Om du gillar att övervaka kryptomarknaden, kan det här vara den perfekta metoden för att tjäna pengar på bitcoin. Glöm inte att fastställa en handelsstrategi! Kryptovalutor är fortfarande en mycket volatil marknad, så en handelsstrategi är relevant för att du ska tjäna på din investering och inte förlora allt.

Handel är en av de mest populära metoderna för att tjäna kryptovaluta. Handla med dessa plattformar och tjäna mer pengar!

Profitfarmers

Favoritverktyg

  • Halvautomatisk handel
  • Kopiera experter och algoritmer
Binance
  • Handla med över 150 kryptovalutor
  • Du kan köpa kryptovaluta med kreditkort
NAGA
  • Socialt investeringsnätverk
  • Provisionsfri aktiehandel

Binära val

En mer riskabel men också ett alternativ för Bitcoin handel är binära alternativ för att tjäna pengar på bitcoin. Det är samma princip som handel, men det här är ett steg där du istället gör satsningar. I grund och botten är det enda som du spekulerar om värdet av Bitcoin, om värdet kommer att stiga eller falla. Om din förutsägelse är rätt så belönas du och om inte, förlorar du vad du satsat.

Självklart är detta ett mer riskabelt alternativ eftersom du gör nu vadslagning. Men om du är för högre risker kan det vara en perfekt metod för att tjäna pengar på bitcoin! Fördelen med detta är att det här är en hög risk med hög avkastning. Du kan tjäna mer Bitcoin genom handel och eventuellt mer med de binära alternativen om du spelar dina kort rätt!

Klicka här om du vill lära dig mer om binära alternativ.

Om du letar efter en rekommendation för en plattform, klicka här för att lära dig mer om IQ-alternativ!

Online-spel

En sista högriskmetod för att tjäna pengar på bitcoin är att spela spel med Bitcoin! Det finns faktiskt online-casinon där du kan spela med Bitcoin som valuta. Det säger sig själv att online-spel kommer med egna risker.

Glöm inte att se till att spel inte är olagligt i ditt område innan du börjar. Ännu viktigare, var noga med att sätta gränser så att du inte förlorar alla dina Bitcoin-investeringar!

Här är några alternativ om du vill använda spel som din metod för att tjäna pengar på bitcoin :

tjäna pengar på bitcoin

Starcoin

skaffa bitcoin

Crypto Games

tjäna bitcoin

BetKing

skaffa bitcoin

vDice

KAPITEL 5

Skriv om Bitcoin!

Tycker du om att skriva? Gillar du Bitcoin? Varför inte skriva om Bitcoin som ett sätt att tjäna pengar på bitcoin! Från bloggar till artiklar och forum finns det många sätt skriva om Bitcoin som ett sätt att tjäna pengar på bitcoin.

tjäna bitcoin

hur man tjänar bitcoins

En metod är att starta din egen blogg och driva trafik till din blogg. Du kan också lägga till dina egna Bitcoin kranar som tidigare nämnts för att bygga på dina intäkter!

En annan metod är att skriva artiklar för Bitcoin webbplatser. Webbplatser betalar faktiskt författare för att bidra till deras webbplatser. Priserna varierar beroende på ditt ordantal, erfarenhet och hur många annonser du kan behöva lägga till i din artikel. Vanligtvis betalar webbplatser kontant, men de kan också betala i Bitcoin om du föredrar! Grunderna är, om du gillar att skriva och vill tjäna pengar som frilansare, så är det här ett bra sätt att tjäna pengar på bitcoin.

Sammanfattning: Hur man kan tjäna pengar på bitcoin

Sammantaget finns det fler metoder för att tjänar pengar med Bitcoin utöver köp och håll trenden vi har sett de senaste månaderna. Eftersom Bitcoin skapades för att vara en digital valuta finns det många olika sätt du kan spendera den och många utmärkta sätt att tjäna på det! Det här är några kreativa idéer om du vill tjäna lite mer Bitcoin istället för att bara konvertera från Fiat-valuta! Du kan fortsätta och kolla in den här artikeln om hur man tjänar pengar med andra kryptomynt, som Litecoin, Ethereum och fler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen