Hur man tjänar pengar på Bitcoin

Hur man tjänar pengar på Bitcoin

Svårighet:

Tjäna pengar online

Tidsengagemang:

Tjäna pengar online

Intäktspotential:

Tjäna pengar online

Snittbetalt per timme

kr.

CashNinja-betyg:

Titta på hur David använder ett gratis bitcoin-handel system för att tjäna +7000 kr. på 24 timmar

Bitcoin … Den digitala valutan, som har gjort vanliga människor till miljonärer – Cashninja.se # 1 sätt att tjäna pengar 2020.

Bitcoin har varit ett hett ämne de senaste månaderna. För många är har Bitcoin varit ett stadigt sätt att tjäna en passiv inkomst på, upp till €5000 per vecka! Läs vidare och lär dig exakt hur du kan göra detsamma!

Som du kan se är det enkelt att använda kryptoroboten och det tar inte mer än 10 min att komma igång. Ta chansen medan du fortfarande kan!

Kom ihåg att det är 100% gratis, och att handelssystemet endast tar ut 1% av pengarna du tjänar!

Kommentarer :
facebook användarbild
facebook användarbild
Hugo Ström
Jag hittade den här webbplatsen under en väldigt svår period i mitt liv. Jag kämpade för att kunna betala hyran och befann mig i en svår ekonomisk situation. Jag letade efter bästa sättet att tjäna pengar på nätet, och jag är så tacksam att denna instruktionsvideo verkligen visade sig funka för mig! Jag fick till och med någon från mäklarsidan att ringa för att hjälpa mig skapa mitt konto!
facebook användarbild
David Björk
Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter, det är mäktigt och jag är säker på att det kommer att uppmuntra andra att förändra sina livssituationer också! Hugo
facebook användarbild
Alexander Sandvik Svensson
Jag började använda detta system för bara 15 dagar sedan. De första dagarna kom pengarna in riktigt snabbt och jag trodde inte att det skulle hålla i sig någon längre tid. Men näpp, idag är det dag 16 och hittills har jag tjänat i snitt 550 kronor om dagen!
facebook användarbild
Felix Lundin
När jag har tjänat ihop så mycket att jag vill göra ett uttag, hur gör jag det? Jag har en svensk bank, så jag vet inte om lagarna är annorlunda och kanske påverkar allting…
facebook användarbild
David Björk
Jag har märkt att processen är likadan i alla länder där de är verksamma, och de täcker avgifter som kommer med överföringsprocessen. Gör bara en förfrågan om uttag i systemet och pengarna förs över till ditt bankkonto inom 48 timmar
facebook användarbild
Johan Berg
Jag blir alltid lika förbluffad över vad man kan göra med teknologi nu för tiden. Jag trodde inte ens att det David pratade om i denna video var sant… tills jag provade på det själv och började tjäna runt 350 kronor om dagen!
facebook användarbild
Måns Eriksson Sjögren
I början trodde jag inte att detta skulle funka för mig. Men jag höll hur som helst på att leta efter nya sätt att tjäna pengar på nätet, så jag testade. Jag är så glad att jag gjorde det, för nu tjänar jag mellan 1500 till 3000 kronor varannan vecka eller så!! Fantastiska grejer, tack David för att du delade med dig
hur tjänar man pengar

Vanliga frågor

Hur mycket pengar kan jag förvänta mig att tjäna?

Med en första investering på endast 250€ har David tjänat över 800€ varje dag med detta handelssystem. Du kan förvänta dig att tjäna åtminstone lika mycket, utan mycket arbete.

Hur mycket tid tar det?

Det tar 10-15 min. när du registrerar dig för systemet och gör din första insättning. Därefter hanterar handelsprogrammet alla dina affärer, och det kommer bara ta runt 20 minuter dagligen.

Hur mycket kostar handelssystemet?

Ingenting! Handelssystemet är 100% gratis att använda. Men för varje handel det gör tar det 1% av din vinst (Endast din vinst). Det här är sättet som leverantören av handelssystemet tjänar pengar och är enligt vår uppfattning bara rättvis.

Vad får CashNinja för att främja detta?

Vi får en 10€ värde av Bitcoin, för varje person som registrerar sig till systemet. Men den främsta anledningen är att få glada besökare på vår sida som alla tjänar pengar!

Det här är en ny inkomstmetod, men vi har redan fått mer än 10 personer tillbaka till oss efter att ha anmält sig till systemet. Varje enskild person som har använt systemet har tjänat sin inledande investering mer än 25 gånger inom den första veckan. Det är mer än 6000€ om du investerar 250€. Du kan själv, titta på facebook-kommentarerna i botten, för att se vad andra säger. Du kan också se recensionerna av systemet längre ner på den här sidan.

Finns det några avgifter? Måste jag betala något?

Nej, det finns inga avgifter och du behöver inte betala något. När du registrerar dig för handelssystemet kommer du att bli ombedd att göra en insättning på min. 250€. Dessa pengar läggs automatiskt in på ditt eget konto. Dessa pengar är fortfarande dina, och du kan när som helst, dra tillbaka dem till ditt bankkonto. Du kan titta på videon nedan för att se hur du tar ut pengarna.

hur tjänar man pengar

Hur det är möjligt för handelssystemet att tjäna pengar

*Obs! Handelssystemet är 100% gratis, men debiterar 1% av vinsten du gör. Om du tjänar 1000€ kommer du att sluta med 990€.

Handelssystemet följer ständigt priset på Bitcoin och andra kryptokurser, på 22 olika handelsplattformar 24/7. Systemet utnyttjar det faktum att priserna på Bitcoin och andra kryptokurser varierar från handelsplattform till handelsplattform. Prisskillnaden gör att du kan tjäna stora pengar!

Som exempel kan du köpa en krypto-mynt för 10€ på handelsplattform A, samtidigt som du kan sälja samma mynt på handelsplattform B för 10,1€. Om du hade köpt 100 krypto-mynt hos handelsplattform A kunde du sälja samma mynt till handelsplattform B. Du skulle därför ha tjänat 1€.

Du kanske tänker, 1€ hmm. det är ingenting. Och ja det låter inte som mycket pengar, men eftersom handelssystemet utför dessa typer av affärer automatiskt och med mer än 20 transaktioner per minut kommer du snabbt att tjäna mycket pengar!

20 transaktioner per minut. med 1€ tjänat per handel, är på 1 timme = 1200 € (Beräkning 20 x 60 = 1200). Nu låter det som riktiga pengar!

Handelssystemet steg för steg:

  1. Handelssystemet övervakar priset på Bitcoin och andra krypto-mynt på 22 olika handelsplattformar 24/7
  1. När handelssystemet ser att handelsplattformen X säljer bitcoin / kryptovalutor, till ett lägre pris än handelsplattformen Y köper det för, utför det en omedelbar transaktion.
  1. Handelssystemet köper bitcoin / kryptovaluta billigt på plattform X, och säljer det dyrt på plattform Y
  1. Systemet har gjort en lönsam handel för dig, och pengarna du har tjänat med handeln sätts automatiskt in i ditt handelskonto

Dessa affärer kommer endast att göras när priset på kryptomynt varierar mer än 1% på två olika handelsplattformar.

Kom ihåg att det är 100% gratis, och att handelssystemet endast tar ut 1% av pengarna du tjänar!

hur tjänar man pengar

Bra info om Bitcoin

Har du bestämt 2011 att du ville sätta 5€ i att köpa Bitcoin, skulle du idag ha omkring 4,4 miljoner dollar! Du skulle ha varit en multimillionär, helt enkelt genom att ha valt att investera dina pengar i rätt sak. Inget arbete krävs!

Enligt flera statistiska institut äger endast 2% av amerikanerna Bitcoin eller andra digitala valutor till detta datum. USA är vanligtvis snabbare att hoppa på trenderna än oss i svenskar, och här Sverige är mindre än 1% involverad med Bitcoin!

Som du kanske vet med alla investeringsmöjligheter är vägen för att verkligen tjäna pengar att vara tidigt i spelet. Så grattis, du har chansen att förändra ditt liv idag, genom att vidta åtgärder!

Så låt oss utforska allt du behöver veta för att komma igång med Bitcoin-handel och tjäna pengar med Bitcoin! Titta på videon nedan och se hur man tjänar någonstans mellan €100 och €1000 per dag!

Vad är Bitcoin?

Skapad av en utvecklare under pseudonymen Satoshi Nakamoto år 2018, är Bitcoin en digital valuta, eller en så kallad kryptovaluta. Det liknar någon annan valuta som dollar eller euro i den meningen att den kan användas för att köpa eller sälja av någon som accepterar Bitcoin som betalningsform. Men det skapades så att det är oberoende av en central myndighet eller regering som gör det att stå ut för traditionella valutor.

Varför Bitcoin?

Det är decentraliserat så att banker och statliga institutioner inte har någon kontroll över Bitcoins värde.

För det andra kan, på grund av protokollen, en gång en transaktion spelas in på sitt nätverk, det kan inte ångras. Transaktionshistoriken kan inte manipuleras med att Bitcoin blir ett säkrare alternativ.

Det är också flexibelt. Det har skapats så att man kan handla mikrotransaktioner av Bitcoin. Det betyder att man inte behöver handla 1 Bitcoin men kan handla 0.0000001 Bitcoin om han eller hon vill. Detta ger Bitcoin en flexibilitet som traditionella valutor helt enkelt inte kan göra.

Slutligen kommer Bitcoin bara att släppa högst 21 miljoner mynt. Just nu köper många Bitcoins som en investering på grund av sitt ökade värde. Teoretiskt, om man bestämde sig för 2011 för att lägga 5€  i att köpa Bitcoins, skulle man äga omkring 4,4 miljoner dollar idag! Som en investerare gör Bitcoin mycket attraktivt om efterfrågan på Bitcoin går upp, men utbudet blir detsamma.

Vad är framtiden för Bitcoin?

På grund av det begränsade utbudet, finner många att Bitcoin är nästa stora investering för framtiden. Så man kan betala in på detta och, om investerat klokt, kan se bra utbetalningar!

Helst är målet att se kryptokurvor som Bitcoin vara framtiden för pengar. Vissa större aktörer som Bill Gates anser att “pengarnas framtid är digital valuta” på grund av utvecklingen av teknik som förändrar hur vi köper och säljer pengar. Ännu viktigare, eftersom Bitcoin inte ägs av någon, kan ingen central myndighet manipulera valutans värde. Det kommer alltid att vara detsamma vilket är en attraktiv egenskap för många.

Så om Bitcoin är framtiden för pengar eller en investering, är det nu dags att börja titta och köpa Bitcoin! Vem vet, kanske nästa gång du köper kan du använda Bitcoin som valfri valuta!

Kom ihåg att det är 100% gratis, och att handelssystemet endast tar ut 1% av pengarna du tjänar!

hur tjänar man pengar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top