Hur Du Tjänar Pengar Med ProfitFarmers (Recension 2021)

profitfarmers recension och guide
Marco Fisher

Välkommen till CashNinja. I videon nedan tar vi upp en av de senaste, enklaste och mest spännande metoderna att tjäna pengar på nätet 2020.

CashNinja är en oberoende granskningssida och är varken licensierad eller behörig att ge professionella råd för någon typ av investering. Användaren bär fullt ansvar för att känna till alla typer av risker som är förknippade med handel av kryptovalutor och andra liknande aktiviteter. Som med alla tillgångar, investera endast pengar du har råd att förlora.”

Kryptovaluta såsom Bitcoin och Ethereum har öppnat portarna för vad som verkar vara obegränsat med ekonomiska möjligheter. Precis som med dollar och euro kan man också handla med kryptovalutor, och med de rätta verktygen kan man tjäna stora summor!

Men det har länge varit för komplicerat och tidskrävande för ”vanliga Svenssons”.

Alla har väl ett drömjobb vi fantiserar om (astronaut, läkare, advokat!). Men utan tillräcklig erfarenhet känns det lika omöjligt som att bestiga Mount Everest i strandtofflor.

Och att bli en trader är lika svårt. Eller åtminstone har det varit det… Ända tills nu!

Det finns ett nytt verktyg som med hjälp av AI-teknik är programmerat att ta bort svårigheterna med trading. Denna programvara gör att alla har chansen att göra lönsamma trades på bara några minuter. Ingen anledning att lägga ner flera år på att lära sig, eller flera timmar på trading.

Du kanske tänker: “Hur kan detta ens vara möjligt? Kan det fungera för mig? Hur mycket pengar har andra tjänat?”

Ta reda på allt du behöver veta i denna granskning av ProfitFarmers!

Se hur vi tjänade 22 000 kronor på en månad med ProfitFarmers
Spela videoklipp

November plattformsuppdatering:

ProfitFarmers har funkat SÅ BRA att vi fortfarande använder dem sedan vår första granskning. 

Resultatgrafen nedan är från ProfitFarmers webbsajt.

February 2022 - Stats graph
February 2022 - Stats graph - mobile

Bara under den sista VECKAN, följde vi 86 signaler och vann61 av dessa! Efter att vi gjort en genomräkning insåg vi att vi tjänat en snittvinst på 13,8% på varje vinnande trade.

Så vi förlorade på 25 trades den sista veckan, men tack vare den automatiska stoppa-förlust-funktionen var förlusten i snitt endast 4,6% på dessa trades.

Tänk bara;

61 vinnare med en snittvinst på 13,8%.

25 förlorare med en snittförlust på 4,6%.

Vi behöver inte säga mer.

delare

Vad är ProfitFarmers?

ProfitFarmers är en plattform för copytrading med kryptovaluta. Enkelt förklarat så letar deras algoritm efter mönster i prisförändringar som visar nästa kommande tillfälle att tjäna pengar.

De bästa tillfällena skapar någonting som kallas “tradingsignaler”. Du kan se dessa som ett expertråd för att göra en lönande trade.

Tradingsignalerna syns i ProfitFarmers verktygsfält och där kan du enkelt kan kopiera dem med bara ett par knapptryck!

Så här ser det ut när man följer en tradingsignal:
följehandelssignal

Hur det Funkar​

Konceptet för handeln är faktiskt väldigt enkelt. Du köper lågt och säljer högt, och får pengarna att växa genom att återinvestera vinsterna.

De här transaktionerna utförs på en marknadsplats, eller en valutamarknad, där människor över hela världen köper och säljer.

När det gäller ProfitFarmers så sköts all handel via Binance, vilken är den mest  populära tradingsajten för kryptovaluta just nu. Ett Binance-konto tar 2 minuter att skapa, det innebär en trygghet och bäst av allt så är det helt gratis.

Den komplicerade delen med handel är att veta när man ska köpa och sälja. Denna färdighet tar flera år att bemästra.

ProfitFarmers löser detta genom att ge alla (även nybörjare) lika chanser att börja tjäna pengar på kryptovalutahandel på nolltid.

Utforska de olika delarna av deras signaler:

Nu tar vi oss en titt på hur signalen fungerar

nummer 1 Rekommenderat Coin / Kryptovaluta

Det finns bokstavligen tusentals olika Kryptovalutamynt där ute. Det smidiga är att systemet visar dig precis vilket av dem som är intressant just nu!

nummer 2 Entry / Köppriset för ditt mynt

Inom det här prisspannet bör du försöka köpa myntet. Om du kopierar signalen med “autotrade”, kommer systemet att börja övervaka myntet. Sedan köps myntet automatisktinom det här spannet!

nummer 3 Target / Säljpriset för ditt mynt​

Allt går ut på att göra vinst. Och det gör du genom att sälja dina mynt senare till ett högre pris. Återigen, med autotrade kommer systemet att övervaka myntet, och sedan automatiskt sälja när det kommer upp i det målsatta priset.

nummer 4 Stoppa förlust

Ibland går handel inte som man planerat. Om priserna går för långt åt ett håll, säljer stoppa förlust funktionen automatiskt dina mynt för att hålla förlusten på ett minimum. Denna funktion är inbyggd i alla signaler du följer, vilket ger dig lite extra sinnesro när du utför handel.

nummer 5 Bekräfta handel-knapp

Ett klick är allt som behövs. För den som inte är så bekant med handel, kan vi lova att denna lilla knapp sparar in många timmars jobb. Det är verkligen imponerande. Autotrade sköter köpet, försäljningen och bevakningen däremellan. Den här funktionen gör att alla får förmågan att tjäna pengar på handel.

Vad vi gillade med ProfitFarmers

Signaler

NYTT!! – Är du osäker på vad “tradingsignaler” och “copytrading” är? Kolla in denna video i ämnet av Matthew Tansley (ProfitFarmers grundare) där han förklarar dessa begrepp.

Deras kopieringshandel är baserad på signaler från professionella traders och intelligent programvara. Det är som att tjuvkika in i hjärnan på handelsexperterna och se hur de förväntar sig att marknaden ska bete sig. Signalerna säger när det är dags att köpa, när det är dags att sälja och när det är dags att hoppa av

Etoro (en välkänd plattform för kopieringshandel) listar till exempel hundratals vanliga traders, och du kan gå in och välja och kopiera det du vill. Deras programvara sköter allt annat åt dig. Enkelt, men inte så flexibelt, eftersom du inte har så stor kontroll över dina pengar på grund av att du automatiskt tvingas att följa alla steg som din kopierade trader tar.

Och vad händer om din expert har en dålig dag? De är ju faktiskt bara människor, de med.

ProfitFarmers är ett liknande koncept. Skillnaden är att du själv får välja de individuella signaler som verkarlovande istället för att tvingas  följa varenda steg blint.

Det innebär att du kan välja att följa varje förslag som visas för dig, inget av dem eller allt däremellan!

I början kommer du förstås antagligen att vilja följa alla toppförslagen, men efter lite tid märkte vi själva att vi gillade att kunna välja själva vart vi tyckte att våra pengar skulle gå.

Men även med de allra bästa signalerna, skulle du egentligen behöva göra alla trades själv och hålla koll på dem dygnet runt!

Och nu kommer vi till en annan häftig funktion i ProfitFarmers.

Halvautomatisk trading

Halvautomatisk trading

Trading är känt för att vara bland de svåraste men också mest vinstgivande karriärerna.

Men det innebär tuffa arbetstider, lite sömn, känslomässiga berg-och-dalbanor och en väldigt lång inlärningsperiod, vilket leder till att många traders slutar på grund av utbrändhet.

ProfitFarmers har löst detta genom att skapa vad de kallar för en “halvautomatisk” tradinglösning.

Hur funkar det?

När du kopierar en signal från systemet, skapar ProfitFarmers en matchande uppsättning med instruktioner i ditt handelskonto hos Binance. Det innebär att du inte själv behöver lista ut hur det fungerar, vilket gör att du kan undvika misstag och spara en väldig massa tid.

Dessutom bevakar systemet marknaden dygnet runt alla dagar i veckan, för att bestämmaden bästa tiden att genomföra dina valda trades, hämta in dina vinster, alternativt stänga ner dina trades om du hamnar på förlorarsidan.

Systemet tar hand om allt, och användaren behöver nästan inte göra någonting själv!  Ingen förlorad sömn och ingen utbrändhet här inte!

Det här är utan tvekan ProfitFarmers absolut bästa funktion. Gör bara inställningarna och sedan kan du tänka på annat.

Du är fri och ledig att göra vad du vill resten av dagen!

Prismodell

Medlemskapet kostar just nu 299 USD för 1 månad, 599 USD för 3 månader och 1 999 USD för 1 år. Det smartaste är att välja kvartalsmedlemskapet eftersom du då får en månad GRATIS!

Steg-för-steg-guide för att Komma Igång Med ProfitFarmers

delare

Varför det är så lätt

1 De har programmerat bort svårigheterna med handel

lära sig vad som helst

ProfitFarmers hanterar den knepiga sidan med handel genom sin intelligenta algoritm och förmågan att kunna göra trades å dina vägnar genom Binance. Det finns ingen anledning till att lägga ner åratal på att lära sig det själv!

2 Det är den mest nybörjarvänliga handelsprogramvaran på marknaden - med bara ett knappklick

ett klick btn bild

Att välja vinstgivande trades är normalt extremt svårt. Men om du är så pass kunnig med datorn att du kan logga in på Netflix, skrolla igenom utbudet och välja ut en film du gillar, då kommer du klara av att använda ProfitFarmers!

De bygger i stort sett på samma princip, att få signaler bara genom att byta mellan filmer och serier! Välj en du gillar (eller som rekommenderas), luta dig sedan bara tillbaka och njut av föreställningen!

3Vinster på handel - utan nackdelarna

handeln till nedsidan bild

Du får behålla lugnet! Vanligtvis innebär handel att man ägnar långa dagar och nätter (finansmarknaderna är öppna nästan dygnet runt alla dagar i veckan) åt att läsa olika nyheter, kolla listor och stressa upp sig över vad som kommer att hända… Men med ProfitFarmers ser tillvaron helt annorlunda ut – som tur är.

Efter att den plockat upp en signal, sköter deras programvara all handel åt dig! Om någonting dyker upp, hanteras detta av ProfitFarmers system; det är ungefär som att ha en vakthund som vaktar åt dig.

4Du får allt du behöver för att komma igång med ProfitFarmers

startade profitfarmers

Det finns en kort introduktion som visar dig hur du använder programvaran, och även några videos och artiklar med mer information om du skulle behöva det.

Allvarligt talat, vem som helst kan klara det här!

delare

Vanliga Frågor

Om du

  • Förstår att detta verktyg INTE kommer göra dig till miljonär över en natt
  • Har en summa pengar du kan handla med (Vi föreslår 30 000 kronor eller mer)
  • Accepterar de eventuella riskerna med att handla med kryptovalutor

Då skulle ProfitFarmers kunna vara PERFEKT för dig!

ProfitFarmers är öppet för alla, men bara ett begränsat antal  användare kan använda programmet.

Det beror på att programvaran fungerar bäst när där finns ett visst antal användare… vilket säkerställer att kunderna får de mest kvalitetsmässiga tradingsignalerna.

Vi föreslår att du reserverar en plats genom att fylla i formuläret på deras webbsajt. Det skadar inte att reservera NU eftersom du inte måste betala med en gång. Genom att göra detta, får du ett 1-timmes gratis webbinarium där grundaren berättar i detalj om hur man använder ProfitFarmers.

fylla i formuläret

Möjligheterna är obegränsade.

Dina vinster räknas i procentandelar. Du kan exempelvis följa en enda signal och få en vinst på tio procent. Om du började med 10 000 kronor blir vinsten 1 000 kronor. Om du började med 100 000 kronor blir din vinst 10 000 kronor. Enkel matte!

Oavsett vad du tjänar så tar ProfitFarmers inte ut några extra avgifter, bara en fast månadskostnad.

Som med alla former av handel behöver du ha pengar för att kunna tjäna pengar. Visst kan du börja med bara några tusen kronor, men då kommer du inte att maximera dina vinstchanser.

Därför rekommenderar ProfitFarmers att man börjar med 30 000 (eller ännu hellre 50 000 kronor) på Binance-kontot. Kom ihåg: Denna summa hålls i säkert förvar och du kan ta ut dem när du vill.

Anledningen är enkel. Ju mer du börjar med, desto kortare tid tar det att nå dina finansiella mål.

Var inte orolig, ProfitFarmers tar inte någon andel av dina vinster. Det är ditt konto och det betyder att pengarna är dina till hundra procent.

Du kan använda ProfitFarmers VAR SOM HELST i världen utanför USA!

Men i regioner där Binance är reglerat (som i exempelvis Kina) har du inte tillgång till nyckelfunktioner såsom halvautomatisk trading.

ProfitFarmers skyddas av de senaste standardiserade säkerhetsprotokollen, brandväggarna och datakrypteringsteknikerna.

Du får dessutom ett skydd genom Binance. Det har ackrediterats med Universal Security Accreditation (universell informationssäkerhet) enligt den internationella standardorganisationen ISO/IEC 27001.

Du kan också aktivera 2-faktorautentisering och API-nycklar för att skydda ditt konto ännu bättre.

Binance har också en standardfunktion som blockerar alla obehöriga försök att ta ut pengar via programvaran. Det betyder att BARA DU kan ta ut dina pengar direkt.

Den största risken du behöver ta itu med när det handlar om trading är marknadens instabilitet (vilken förekommer på alla marknader). Priser kan snabbt stiga och sjunka och för en nybörjare innebär det  ofta att man får lära sig några tuffa läxor.

Men med ProfitFarmers följer du noggrant genomtänkta tradingsignaler utförda av experter.

Vi har dessutom märkt att nästan varenda signal innehåller en ”Stoppa Förlust” som hindrar att du förlorar mer än du förberett dig på.

Det är helt normalt att förlora visa trades, faktum är att man får vara beredd på det! Dina vinnande tradesignaler är uppbyggda så att du ska vinna mer än du förlorar på dina trades som går med förlust.

Men självklart är det ändå bäst att bara satsa pengar som du är beredd att förlora, precis som med alla andra investeringar.

Nej. Eftersom dina pengar stannar kvar inom Binance är det omöjligt för ProfitFarmers att dra av några avgifter eller ta provision på dina trades.

Ja, en annan bra funktion är att du kan hitta signaler som gör att du tjänar pengar även när priserna går ner. Det betyder att du kan göra vinster oavsett vad som händer i världen!

delare

Slutsats: ProfitFarmers... WOW

Om du är ute efter ett sätt att tjäna pengar på nätet och få dina besparingar att växa så kan du sluta leta. Möjligheterna med ProfitFarmers är riktigt stora och är utformade för att minimera nackdelarna med handel.

Detta tillsammans med det faktum att det verkligen inte kräver i stort sett någon erfarenhet alls, måste detta vara årets bästa val!

Den enda “nackdelen” är att du ändå behöver en del pengar för att komma igång, och det rekommenderade beloppet är 30 000-50 000 kronor.

Spela videoklipp
”CashNinjas personal har visat stort intresse i denna produkt. Men de har gjort sitt yttersta för att ge en opartisk recension.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen