Testa Produkter och tjäna pengar

testa produkter ninja ikon
Svårighet
Svårighet medel
Medel
Tid
tid Hög
Hög
Inkomst
inkomst Liten
Liten

CashNinja är en oberoende granskningssida och är varken licensierad eller behörig att ge professionella råd för någon typ av investering. Användaren bär fullt ansvar för att känna till alla typer av risker som är förknippade med handel av kryptovalutor och andra liknande aktiviteter. Som med alla tillgångar, investera endast pengar du har råd att förlora.”

Att få hem saker gratis och sedan få pengar för att testa produkter. Låter det som ett drömjobb? Utan tvekan! Läs vidare och få reda på hur jobbet kan bli ditt.

Speciellt som student kan fickorna så småningom kännas ganska tomma och energin att kombinera studier med extrajobb finns inte alltid där.

Men som tur är finns det andra sätt att hålla vargen borta och bli rik. Flertalet företag är villiga att betala för att folk ska testa deras produkter – läs vidare och få reda på vilka.

 En introduktion till att testa produkter

 En beskrivning kring vad du kan förvänta dig att få för dina tjänster

 De bästa sajterna och företagen för produkttester

 Lite tips och trix

De 6 bästa kampanjerna för produkttestning:

Testa den nya kraftfulla iPhone 7!

testa produkter

Testa och behåll produkter och från Clinique

testa produkter

Testa matkassen helt GRATIS i en månad!

testa produkter
Testa den nya Acer Aspire Switch 12 s
testa produkter
Testa Xbox One S inkl. 3 spel och behåll den!
testa produkter

Testa den nya Xperia X – Den är din efteråt!

testa produkter
delare

En introduktion till att testa produkter

Det finns företag där ute som är villiga att belöna dig för att testa och recensera deras produkter. De kommer antingen att skicka sina produkter till dig i utbyte mot att du ger dem feedback (produkter som du senare kan sälja online) eller så betalar dem dig direkt. Vissa av webbsidorna kommer be dig att recensera deras produkter via olika sociala medier och det är också ett sätt att tjäna pengar på FacbookInstagram eller Twitter.

På CashNinja.se hittar du flertalet olika guider för att tjäna extra pengar hemifrån och i denna guide kommer vi berätta om allting som är värt att veta gällande produkttester.

Vad kan du förvänta dig att recensera?

Det finns ingen garanti för en direkt kontantbetalning – det är faktiskt sällan du har den turen. Men är det då fortfarande värt det? Till en början JA. Jobbet är lätt och du får allting någonting av värde. Några exempel på vad du kan få för dina tjänster:

Det är dock värt att nämna att du inte är garanterad att få prylar, bara för att du har skrivit upp dig som en testare. Det finns tusentals användare, och företag har ju inte råd att skicka ut grejer till alla, men du kommer aldrig få någonting om du inte ger det ett försök!

Vill du tjäna extrapengar?

Vi har en lista över de bästa sätten du kan Tjäna Pengar på nätet.

Allt du behöver göra är att välja ett, och sedan börja tjäna pengar idag.

ninja med metriska ikoner

Sluta kämpa med din ekonomi. Hitta ett sätt att tjäna pengar idag.

Gör som tusentals andra och förändra ditt liv genom att tjäna pengar på nätet…
Fler än 15 olika metoder, alla bevisade, alla lönsamma.

ninja med fallande pengar

Bra sajter för produkttestning

För att bli tagen i beaktning som en recensent måste du såklart ha gått med i någon av alla webbsidor inom området. Det finns massor att välja mellan och det kommer mer hela tiden men CashNinja.se har hittat 5 som är trovärdiga.

Förmodligen det bästa stället för att få produkter att recensera. Du skapar en profil och sen är det bara att börja testa eller svara på undersökningar. Toluna är också en av de rekommenderade företagen att gå med i för att tjäna pengar på betalda undersökningar.

Hur du går till väga: Om du går till testsektionen har du möjligheten att anmäla dig som recensent för flertalet olika produkter. Om du blir vald, så kommer produkten att skickas hem till dig. Då är allt du behöver göra att testa produkten, varefter du fyller i en undersökning gällande vad du tyckte om produkten. Som belöning får du behålla produkten.

Testa produkter: Sortimentet ändras hela tiden men produkter du ofta stöter på är duschgel, tandkräm och annan typ av kosmetika.

Dina chanser att bli utvald som testperson: Normalt behövs 200-500 testpersoner som slumpmässigt blir utvalda.

Superhäftig sajt som betalar dig för att recensera webbsidor. Du testar inte riktiga produkter men variationen på hemsidor borde hålla dig underhållen.

Hur du går till väga: När du skapar en profil blir ombedd att göra en testrecension. Om den blir bra kommer du få tillskickat dig webbsidor lite då och då som du måste recensera.

För varje webbsida du recenserar får du 10 dollar in på din Paypal (det tar 20 minuter att göra en recension).

Testa produkter: Endast webbsidor vilka du naturligtvis inte har möjlighet att behålla.

Dina chanser att bli utvald som testperson: Du behöver göra en testrecension för att bli certifierad som testperson men endast runt 1% blir nekade.

En ganska trovärdig sida som också är den som betalar bäst. Dessvärre får man testinbjudningarna sällan.

Hur du går tillväga: Du skapar bara en profil varefter du får möjlighet att fylla i undersökningar och lite då och då recensera produkter..

Testa produkter: Kosmetika, mat, dryck etc.

Dina chanser att bli utvald som testperson: Antalet produkter som behöver testas är något lägre än på andra webbsidor men å andra sidan finns det inte så många testpersoner där att konkurrera med…

En av Englands ledande sajter inom marknadsundersökning och de är villiga att betala dig för dina åsikter.

Hur du går tillväga: Det är bara att svara på undersökningar gällande olika produkter eller dina personliga shoppingvanor. Ibland behöver du få produkter hemskickade för att kunna svara på undersökningarna.

Exempel på produkter: ???

Dina chanser att bli utvald som testperson: Det är bara ibland som du får testprodukter hemskickade men det du får betalt bara för att svara på olika undersökningar gör det absolut värt tiden.

Denna sajt erbjuder en stor variation av produkter med allt från prylar till kosmetika till weekendresor.

Hur du går till väga: ???

Testa produkter: iPhones, iPads, TV, kosmetika, weekend-resor etc.

Dina chanser att bli utvald som testperson: Som med de andra sajterna är det endast ett begränsat antal testpersoner som eftersöks. Dessa blir slumpmässigt utvalda.

Bra att veta

Var medveten om dina odds

Det vore utan tvekan trevligt om alla produkterna vi ansökte om blev skickade direkt till vår brevlåda och vi snabbt kunde bli miljonärer genom att testa produkter. Dessvärre jobbar de flesta företag inom en budget som begränsar antalet testpersoner. Då de ofta är tusentals sökande till varje produkt blir du naturligtvis inte vald varje gång.

Välj noga vilka produkter du ansöker

Du kan snabbt ryckas med och söka om allt mellan himmel och jord men tänk efter om det verkligen är en produkt du är intresserad av. Om inte, slösa inte din tid där utan gå vidare och leta efter bra produkter.

Glöm aldrig bort att ge feedback!

Det finns egentligen inte som kommer efter dig om du inte gick in och recenserade produkten efter att ha fått den. Vill du dock bli vald til att testa produkter för mer grejer KOM DÅ ALLTID IHÅG ATT RECENSERA PRODUKTEN. Med så många testpersoner där ute kommer du snabbt bli förbisedd om du inte möter upp till kriterierna.

Följ upp

Opretter du en profil for derefter aldrig at vende tilbage til siden, vil du højst sandsynligt aldrig modtage nogen testprodukter. Vend i stedet tilbage regelmæssigt og tjek op på, hvilke nye produkter der er. Testpersoner med en fyldestgørende profil og som har vist sig som loyale testere, vil have større chance for at modtage de gode produkter.

Gör en separat email för dina tester

Genom att lära dig hur du tjänar pengar på att testa produkter kommer du på köpet lära dig hur du söker frilansjobb och tjänar extra pengar på det! Det är viktigt att du håller ordning så att du vet att du alltid har nya möjligheter och jobb på gång. Därför bör du, om du vill undvika att förlora testalternativ i din vanliga mails spam, skapa en ny och använda den för dina testwebbsidor. Det kan också vara en fördel med en extra mail om du vill testa nya produkter på nya sajter men inte är helt säker på om de är trovärdiga.

Att vara en testperson kan låta lite för bra för att vara sant men sajterna som CashNinja.se har hittat ÄR riktiga. Om du visar dig vara en lojal testperson kommer företagen gladeligen att fe dig att ge dig tillräckligt med testprodukter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top