Tjäna extra pengar

Du har utan tvekan vid något tillfälle upplevt – eller kommer att uppleva – att du behöver extra pengar. Du är definitivt inte ensam!

Även om det finns massor med olika sätt för att tjäna extra pengar känner många att det är överväldigande och tar mycket tid att skapa en extrainkomst.

Du kanske redan har övervägt att skaffa ett extrajobb, men innan du kör igång kan det vara bra att du tar dig tid att läsa vår guide för att tjäna extra pengar!

I följande guide hittar du svar på hur du kan tjäna extra pengar och vilka de bästa sätten är för att skaffa en extra inkomst.

Tjäna extra pengar

De bästa idéerna för att tjäna extra pengar online

Det finns massor av olika sätt för att tjäna epengar på nätet, men många av metoderna är ineffektiva jämfört med arbetsmängden och inkomsten.

I denna artikel har vi uteslutit alla meningslösa inkomstmetoder och vi har valt ut de bästa sätten för att tjäna extra pengar! Efter att ha läst denna artikel kommer du ha en bra uppfattning om hur du kan tjäna extra pengar.

Internet har underlättat möjligheten att skaffa en extrainkomst, eftersom det gör det möjligt att tjäna pengar var som helst ifrån. Du kan tjäna extra pengar medan du jobbar hemifrån, när du är iväg, eller var du än är, så länge du har en internetuppkoppling och någon slags enhet, som en dator, smartphone eller surfplatta.

Att tjäna extra pengar på nätet gör att du kan ha ett slags extrajobb online som kan skötas när som helst på dygnet. Detta innebär att du lätt kan tjäna pengar hemma utan att du behöver lämna ditt nuvarande jobb eller gå ner i timmar, eftersom det blir en extrainkomst för dig.

Det är inte bara smidigt att kunna tjäna extra pengar var som helst ifrån, att jobba på nätet är kostnadseffektivt om du väljer rätt inkomstmetoder, eftersom du inte behöver några större summor pengar för att komma igång och inkomstpotentialen är hög! Om du använder rätt verktyg kommer du snabbt tjäna pengar!

Du kan vara säker på att tjäna extra pengar genom att använda en eller flera av våra metoder i vår ”hur du tjänar extra pengar-guide”. Så var beredd på att få mer pengar i plånboken!

Tjäna extra pengar tips: Bitcoin

Bitcoin kan för vissa låta som en konstig och komplicerad sak, men det är faktiskt ganska lätt att tjäna pengar med det. Det finns just nu inget enklare och effektivare sätt att tjäna extra pengar online!

Du kanske har hört talas om Bitcoin, den världsberömda digitala valutan. Flera ekonomiska experter som Richard Branson och Bill Gates har kallat Bitcoin “framtida pengar”, och det är med god anledning!

Titta på videon nedan och lär dig hur du gillar David, kan tjäna €1000 på 24 timmar

På CashNinja.se har vi hittat ett otroligt sätt att tjäna extra pengar på Bitcoin, vilket ger dig möjlighet att tjäna cirka 50 euro per timme med lite arbete och ansträngning.

David från CashNinja.se har använt Bitcoins handelssystem för att tjäna mer än 4000 euro per vecka på Bitcoin. Titta på videon nedan och se exakt hur du kan göra detsamma.

Som du kan se är det väldigt lätt att använda Bitcoins handelssystem. Du kan läsa mer om hur systemet fungerar i vår detaljerade guide här.

Kom ihåg att systemet är 100% gratis och tar bara 1% av pengarna du tjänar.

hjemmearbejde

Kommentarer:

Andreas Bäckman
Handelssystemet har redan tjänat mig $500! Jag har bara använt den i 2 dagar. Jag kommer att lägga ut uppdateringar om hur mycket jag tjänar i framtiden.
Richard Skoog
Jag tjänade ytterligare $600 idag
Charlotte Eklöf
Det här är verkligen otroligt.
Mariann Tillerkvist
Fungerar det fortfarande för dig Andreas?
Ulf Silbersky
Jag var lite skeptisk om det här systemet först eftersom jag inte kunde tro att det skulle vara möjligt att tjäna pengar så lätt. Men jag provade det och jag har redan tjänat $300 på en dag! Tack 🙂
Pernilla Fors
Kan jag alltid ta ut pengarna som jag deponerar? Och vad gäller för de pengar jag tjänar, hur ska jag få dem?
Håkan Bäckström
Ja, pengarna du deponerar kan du ta ut när du vill. Du kan ta ut pengarna som du tjänar till ditt bankkonto eller Paypal. Det tar normalt 2 dagar att pengarna ska synas på ditt konto.
Malin Heyden
Fungerar detta system verkligen? Låter för bra för att vara sant
Filip Winzell
Ja det gör det! Jag har tjänat pengar med det i 3 dagar nu. Jag bad om att få ta ut pengarna, och jag fick bara $900 på mitt bankkonto 😀
Mikael Rydström
Toppen. Jag registrerar mig och gör en insättning på 250€
Leo Elf
Fungerade det för dig Malin?
Niklas Wingren
Jag kan bara rekommendera det! Det var lätt att komma igång, och allt fungerar automatiskt. Jag har tjänat mer än 1000€ redan. Tack Cashninja!
Max Mauritsson
Jag deponerade $250 på mitt konto, och nu har jag $1300. Det tog mig inte mer än 10 minuter att komma igång! Fantastiskt
Jimmie Tauriainen
Hej, jag ville bara dela med mig av min erfarenhet med handelssystemet… Jag började för en vecka sedan… Det har varit galet hittills! Jag har tjänat mer än $3000 på en vecka. Jag tog redan ut hälften och det var hur lätt som helst. Jag gjorde en investering på $300 och idag har jag 10 gånger mer. Jag kan verkligen rekommendera detta!
Tjäna extra pengar

Få en extra inkomst med betalda undersökningar

Om du inte visste det redan är det i dag möjligt att tjäna extra pengar på bara din åsikt.

Att känna till kunder, potentiella kunder och kunder i allmänhet är bland det mest värdefulla för företag i dag. Ett sätt att lära om sina kunder är att helt enkelt fråga dem direkt och det är precis här som du kan tjäna extra pengar!

Hur du kan tjäna extra pengar på betalda undersökningar

  • Gå med i en eller flera undersökningsföretag
  • Få betalda undersökningar via e-post
  • Besvara undersökningar online
  • Få pengar! 

Som du kan se är det väldigt lätt att tjäna extra pengar på det här sättet. Det ska understrykas att detta inte är något som kommer göra dig rik, men det är bra som en extrainkomst. Vi tjänade enkelt 1 400 kronor i månaden, så det är uppenbarligen värt det för en extrainkomst!

Nedan kan du se de bästa platserna för att tjäna extra pengar på undersökningar. Kom ihåg att ju fler sidor du registrerar dig på, desto fler undersökningar får du = mer pengar!

Du kan också läsa mer om betalda undersökningar i vår artikel här.

Bästa undersökningssidorna för att tjäna extra pengar:

Webbplatser

Gradering

Beskrivning

Besök

Betalda undersökningar

Medianbetalt SEK 11-55 per frågeformulär!

Besök sida
Betalda undersökningar

Tjäna upp till SEK 35 per frågeformulär!

Besök sida
Betalda undersökningar

Tjäna SEK 0,35 varje gång du tittar på en videoannons.

Besök sida
Betalda undersökningar

Betalar runt SEK 7 per frågeformulär

Besök sida

Tjäna extra pengar tips: sälja foton

Tjäna extra pengarI dag har de flesta både en smartphone och en kamera och de är faktiskt bra verktyg för att tjäna extra pengar. Flera sidor, tidningar och andra slags media behöver bilder. Detta innebär att det är möjligt för dig att sälja dem och detta är ganska enkelt. På denna webbplats kan du ladda upp dina bilder, erbjuda dem till försäljning och därigenom tjäna extra pengar och få en extrainkomst från dem.

Du kan läsa mer om hur du kan tjäna extra pengar på detta sätt i vår artikel här.

Få en extra inkomst genom att göra YouTube-videor

En av de stora anledningarna till att YouTube har blivit så populärt är deras stora videodatabas, där du kan hitta videor om precis vad som helst. Under årens lopp har populariteten ökat stadigt i och med att fler och fler videor har lagts upp.

En av de största anledningarna till att så många videor läggs upp är, förutom är att man vill dela roliga och informativa videor, att man kan tjäna pengar på dem. Därmed kan du tjäna extra pengar på YouTube och om du vill veta mer specifikt om hur du gör kan du titta på vårt inlägg: Tjäna pengar på YouTube.

Tjäna extra pengar tips: delta i tävlingar

Givetvis kan man diskutera huruvida detta handlar om att tjäna extra pengar, eftersom det egentligen handlar om att vinna pengar. Oavsett vad du kallar det ger deltagande i tävlingar dig en möjlighet att få en extra summa pengar.

Så hur kan du tjäna extra pengar på tävlingar? Du kan antingen se till att få mycket tur och vinna en stor summa pengar, eller kanske något mer blygsamt. På Pengepanel.dk har vi listat ett antal helt gratis tävlingar som du kan delta i enbart genom att fylla i din e-post och svara på några få frågor. Du kan hitta tävlingarna här. Lycka till!

Hur du kan tjäna extra pengar genom att handla med aktier

En metod som är betydligt mer långsiktig än de andra nämnda metoderna är aktiehandel. Denna inkomstform ger ingen avkastning på ganska lång tid, så om du letar efter ett snabbt sätt för att tjäna extra pengar är detta kanske inte rätt väg att gå.

Om du är väldigt intresserad av värdepapper och olika värdens utveckling kanske du också vill titta närmre på binära optioner som en inkomstmetod.

Tjäna extra pengar

Tjäna extra pengar tips: affiliate-marknadsföring

Återigen är detta en av de mest populära inkomstmetoderna på denna webbplats och det av en god anledning. Med affiliate-marknadsföring kan du få en bra och stabil inkomst och denna inkomstmetod kan användas på många olika sätt.

I grund och botten är affiliate-marknadsföring att marknadsföra andras produkter och tjänster. För att göra detta få du en slags provision, alltså pengar. Att ha en extra inkomst från affiliate-marknadsföring kräver lite arbete, men det är definitivt värt ett försök. Du kan läsa CashNinja.se’s inlägg om affiliate-marknadsföring här.

Använd Fiverr.com för att få en extra inkomst från dina talanger

Fiverr.com är en fantastisk portal som du kan använda både när du vill ”sälja” dina talanger och ”köpa” andras. Detta säljande och köpande av talanger kan låta lite konstigt, men det finns en helt logisk förklaring.

På Fiverr.com registrerar du dig som användare och du kan sedan sälja olika tjänster till de som vill köpa dem. Samtidigt kan du köpa tjänster från människor som kan göra något som du letar efter. Fiverr.com är en jättespännande portal som har nått stor framgång världen över. Du kan läsa mer om hur du kan tjäna extra pengar på Fiverr genom att läsa vårt blogginlägg här.

Tjäna extra pengar

Tjäna extra pengar tips: översätt texter

De flesta kan prata och skriva mer än bara sitt modersmål och detta ger en möjlighet att tjäna bra med pengar online. Genom att registrera dig på portaler som Fiverr och Elance kan du erbjuda människor världen över att översätta deras texter. Du kan lätt tjäna extra pengar genom denna metod. Om du vill läsa mer om hur du kan tjäna extra pengar genom att översätta kan du läsa vår artikel här.

Skriv texter åt privatpersoner och företag och tjäna snabba pengar

extra inkomstPrecis som du kan tjäna pengar på att översätta texter finns det också bra möjligheter att tjäna extra pengar genom att skriva texter. Genom att skriva texter för företag eller privatpersoner kan du lätt nå en timlön på 185-280 kronor – om inte mer, givetvis beroende på hur duktig du är. Vanligtvis får du en viss summa per ord och detta kan vara allt från 0,18 kronor per ord, och om du är väldigt duktig hela vägen upp till 1,40 kronor per ord. På både Fiverr och Elance som nämndes ovan tar de flesta användarna 0,18 kronor per ord, vilket gör det ganska lätt att skapa en extra inkomst.

Gör loggor och sälj dem

Om du är kreativ och kan använda program som GIMP eller Photoshop kan du lära dig att göra vackra och användbara loggor. På Fiverr.com eller andra liknande portaler kan du sälja loggorna för en rimlig summa pengar.

Hur du kan tjäna extra pengar med Facebook

Som du kanske har märkt, åtminstone om du har eller har haft ett Facebook-konto, vill tusentals företag få ut sitt budskap på Facebook. Det finns många annonser på sociala medier och varje gång som någon klickar på dem tar Facebook ut en viss summa från annonsören.

Genom affiliate-marknadsföring kan du få annonser från affiliate-nätverk och annonsera dem på Facebook. Varje gång någon klickar på annonsen betalar du en viss summa för att skicka kunden till webbsidan du annonserar för. Här finns det en chans att användaren köper eller beställer någonting, vilket ger dig en viss provision.

Om du är haj på Facebook-annonsering kan du tjäna riktigt bra med extrapengar, men det finns såklart en risk för att förlora pengar också. Om du vill läsa om ett mindre riskfyllt sätt för att tjäna pengar med Facebook, läs vår artikel här: Tjäna pengar med Facebook.

Gör webbsidor åt andra och få en extra inkomst

extra inkomstOm du är bra på att göra webbsidor kan du sälja dem till både företag och privatpersoner. Om du inte har någon aning om hur man gör en webbsida är detta såklart något du kan lära dig, och om du är lite bra på datorer så tar det inte lång tid att lära sig grunderna. Här kan du läsa mer om hur man gör en webbsida.

Det finns flera olika sätt att sälja en webbsida på och vissa är bättre för att tjäna extra pengar än andra. Du kan börja med att hitta några intresserade företag eller kunder och kontakta dem för att höra om de kanske är intresserade av att utveckla en ny webbsida. I princip kan du inte ta så mycket betalt för det, så länge du inte har några referenser eller liknande, men det är en bra start och du kan tjäna några tusen.

Det andra sättet du kan göra detta på är att titta på olika företags webbsidor och bedöma huruvida de behöver en uppdatering. Om du tror att de kan vara intresserade kan du göra en webbsida utan att de vet om det och sedan visa den för företaget som ett förslag för en möjlig webbsida. Denna metod är lite riskabel, eftersom du arbetar med något som du inte vet om du kommer få en extrainkomst på.

Gör dina egna webbsidor och tjäna extra pengar

Om du ändå har lärt dig att göra webbsidor, kan du också försöka göra dina egna webbsidor. Du kan ha affiliate- eller AdSense-annonser på dem och på så sätt tjäna pengar på din marknadsföring. Du kan läsa mer om att tjäna extra pengar med webbsidor här.

Blogga och tjäna pengar

Tjäna extra pengarBloggar på internet blir mer och mer populära och om du är bra på att skaffa läsare till din blogg finns det också bra möjligheter för att tjäna extra pengar här. Genom att ingå överenskommelser med olika företag som får marknadsföra sina produkter på din blogg får du pengar för exponeringen, beroende på hur många läsare du har. Du kan också använda affiliate-marknadsföring på bloggar och rekommendera och testa produkter som du sedan refererar tillbaka till.

Du kan läsa mer om att skapa en extra inkomst med en blogg i vår artikel här.

Tjäna extra pengar tips: ett roulette-system

Detta är ett av de mer alternativa och annorlunda sätten att tjäna extra pengar på. Egentligen handlar det inte så mycket om att tjäna pengar, utan mer om att vinna pengar, men eftersom metoden är ett ganska säkert sätt för att få lite extra pengar på, så står det med på listan. Genom att använda en speciell metod som innebär att du får en statistisk fördel över roulettehjulet kan du tjäna riktiga pengar genom att spela på det.

David från CashNinja.se har gjort en video där han visar hur han tjänar extra pengar genom en speciell metod och du kan se hur han tjänar runt 1 000 kronor i timmen med detta system. Läs mer på sidan: Tjäna pengar med ett roulettesystem.

Tjäna pengar online

Några sista ord om att tjäna extra pengar

Alla olika sätt att tjäna extra pengar på kan vara förvirrande när det gäller vilken inkomstmetod man ska välja.

Vårt bästa råd till dig är att hitta mellan två och fem olika inkomstmetoder och prova dem själv. På så sätt ser du vilken metod som passar dig bäst för att tjäna extra pengar.

Om du fortfarande inte vet hur du ska tjäna extra pengar, kontakta oss gärna på vår Facebook-sida eller här på vår kontaktsida.

Lycka till med att skapa en extra inkomst!