Åsiktstorget Recension

Åsiktstorget recension

Åsiktstorget är en av de mest allmänt kända bland legitima undersökningspaneler. Den är mer populär än Swagbucks och är en utmärkt plattform för att tjäna pengar på nätet genom att vara en del av marknadsundersökningar. Människor är vanligtvis skeptiska när de hör talas om att tjäna pengar på nätet, eftersom de huvudsakligen stött på olagliga webbplatser. Åsiktstorget är dock ett mycket tillförlitligt och trovärdigt sätt att tjäna pengar på på nätet.

Den enda anledningen till att folk kan tänka sig att Åsiktstorget är en bluff är att de tror att erbjudandet är för bra för att vara sant, bara tills de gör en undersökning och börjar tjäna pengar. Vi har stött på människor som har förknippats med Åsiktstorget under de senaste åren och har tjänat en ganska bra inkomst. Om du tillbringar några timmar per dag med att göra undersökningar kommer du att kunna tjäna några hundra dollar på månadsbasis.

För att få en detaljerad inblick i hur Åsiktstorget fungerar, bestämde vi oss för att anmäla oss till den och granska den själva. Det är en mycket legitim webbplats och du kommer att kunna tjäna bra genom att vara en del av Åsiktstorget undersökningar. Att registrera sig på denna webbplats är enkelt och det bör inte ta dig mer än fem minuter. Det osannolikt att denna webbplats är en bluff och vi har stött på folk som har tjänat pengar från Åsiktstorget under ganska lång tid nu.

En översikt över Åsiktstorget

Åsiktstorget recension

Den körs och drivs av ledare för marknadsundersökningar, Survey Sampling International LLC eller SSI, och Åsiktstorget.se är ett systerföretag till Survey Spot, eftersom båda organisationerna drivs av SSI, vilket gör dem mycket legitima och välrenommerade.

Till att börja med, beslutade vi att titta på profilen för Åsiktstorget på Better Business Bureau. Det fanns inte mycket information tillgänglig om Åsiktstorget som sådan. Däremot kan vi ta en titt på moderbolaget Survey Sampling International LLCs profil på BBB.

Som väntat hade Survey Sampling International det bästa möjliga betyget på BBB; en A +. Denna klassificering var på en skala från A + till F, där A + är den högsta. Det fanns totalt 261 klagomål mot Survey Sampling International, varav 261 klagomål avslutades efter en lösning från bolaget.

Klagomålen handlade främst om leveransproblem och klagomål på produkt / tjänst som talade om hur checkar sändes till panelmedlemmarna. De andra klagomålen gällde marknadsföring och försäljningsfrågor, som inte hade något att göra med de undersökningar som de erbjuder.

Alla klagomålen löstes av företaget och stängdes. Dessutom var klagomålen främst före 2007, vilket var då de använde sig av utbetalningar i form av checkar.

Driften av online-undersökningspaneler

Innan man lär sig mer om Åsiktstorget, är det viktigt att du förstår det sätt på vilket undersökningspaneler fungerar.

Både online- och offline-undersökningspaneler är väsentliga för ett företags syfte med sin marknadstestning. Generellt sett skulle de flesta av de produkter och undersökningar som finns på marknaden ha gått genom flera omgångar av marknadsundersökningar.

Åsiktstorget recension

Genom att utsätta sina produkter och tjänster för marknadsundersökningar, kommer företagen att bedöma kundernas beteende och det sätt på vilket de uppfattar deras produkt. Detta hjälper dem att införliva viktiga förslag i produkten innan den lanseras på marknaden.

Undersökningsföretag överbryggar klyftan mellan företag och personer som gör undersökningar. Företagen anställer undersökningspaneler som Åsiktstorget, som i sin tur har inflytande på sin befintliga kundbas för att reda på feedback och åsikter från människor om en specifik produkt eller tjänst.

Marknadsundersökningar online är mycket kostnadseffektiva och företag får reda på feedback av kunder på ett bättre sätt redan innan produkten lanseras. Med ett stort antal produkter och tjänster som lanseras på en daglig basis, är det viktigt att företagen införlivar undersökningar för att hålla koll på marknaden och se till att uthärda högre nivåer av kundernas acceptans och tillfredsställelse.

En kort genomgång av Åsiktstorget

För att få en bättre uppfattning om hur Åsiktstorget fungerar och fördelarna med Åsiktstorget, bestämde vi oss för att studera det i detalj genom att registrera oss hos dem och ge en detaljerad genomgång. Vi använde Åsiktstorget under en längre tid, så att vi fick en rättvis uppfattning om det.

I likhet med registreringen hos andra undersökningspaneler, bad Åsiktstorget oss om några personuppgifter innan vi fick ett e-postmeddelande där vårt medlemskap bekräftades. Men ett fåtal personer uttryckte att de inte var bekväma med att ge ut sina personuppgifter.

Åsiktstorget recension

På liknande sätt ber undersökningsföretaget dig om din personliga information i detalj, så att de kan bedöma om du uppfyller kraven för en viss uppsättning undersökningar eller inte. Se därför till att den information du lämnar när du fyller i din profil är äkta och ärlig.

Du kommer att lockas av webbplatsen vid första anblicken. Den har ett västerländskt tema och du kommer bli förvånad över att se hur den är konstruerad. Den har cowboyhattar, hallikoner etc. för att ge den ett tilltalande utseende. Webbplatsen på det hela taget är mycket användarvänlig och folk kommer att kunna räkna ut navigationen lätt.

Åsiktstorget frågar en massa personliga frågor när användare vill registrera sig hos dem för första gången. Det kan också omfatta frågor såsom din inkomst, shoppingpreferenser, familjebakgrund, vanor etc. som annars anses vara känsligt och privat.

Dock är avsikten bakom att Åsiktstorget ställer dessa att ge dig särskilda undersökningar som passar dig istället för att du behöver gå igenom screeningprocess varje gång. Fördelen med detta är att du bara kommer att få särskilda undersökningar som riktas mot dig och utbetalningen för dessa undersökningar kommer att vara jämförelsevis högre, som i allmänhet är mer än 435 kr.

Tyvärr, i olikhet med andra undersökningsföretag som betalar dig för att göra de kvalificerade undersökningarna, gör Åsiktstorget inte det. Du kommer antingen att vara kvalificerad för en särskild undersökning eller så kommer du inte att få någon fördel för att delta i kvalundersökningen.

Om i fall du kvalificera sig för en särskild undersökning baserad på demografin du har fyllt, är utbetalningen utmärkt eftersom undersökningen kommer att varit ämnad speciellt för dig och några andra människor, vilket säkerställer en hög utbetalning.

Referenspolicyn denna webbplats har är också bra, eftersom de belönar dig med 9 kr för varje referens som blir medlem hos Åsiktstorget.

Frukterna av Undersökningar i Åsiktstorget

De belöningar du tjänar för att göra undersökningar hos Åsiktstorget kallas Opinionspoäng. Opinionspoäng du tjänar beror på ämnet för undersökningen och arbetsbördan i undersökningen. Det liknar andra online-undersökningspaneler grunder för hur belöningar beräknas.

Åsiktstorget recension

Varje undersökning som kommer i din väg kan ge dig en belöning på allt mellan 10 till 100 poäng och några exceptionellt betalande undersökningar kan gå så högt som 250 poäng per undersökning. Så, med varje undersökning du tar, kommer du att tjäna 0 kr,10 i genomsnitt.

Bland deras tävlingar finns det en Åsiktstorget-tävling med omedelbar vinst, i vilken en vinnare väljs slumpmässigt. Kontantutbetalningen för denna är jättestor, 87,000 kr, och tävlingen hålls en gång i kvartalet.

När du har samlat ihop 100 poäng som förvandlas till 87 kr, kommer du att kunna ta ut det eller så får du ett presentkort som kan användas på Amazon, Restaurant.com eller så kan du skicka dina inkomster till ditt PayPal-konto.. För att kunna skicka till PayPal måste du ha minst 100 poäng och om du vill lösa in den mot ett presentkort, är det minsta som krävs 50 Opinionspoäng.

Tidigare skedde betalning gentemot kunder i form av checkar. De har dock nu avancerat sin process och i ett försök att övervinna checkbedrägerier, har de tillgripit olika metoder. De har också bett medlemmar att inte lösa in checkar om de får det utan deras namn på det.

Om du vill veta mer om hur denna checkbluff fungerar kan du läsa om det i detalj på den officiella webbplatsen för FTC.

Användarrecensioner av Åsiktstorget

Användare som är intresserade av att ansluta sig till Åsiktstorget är angelägna att veta om hur legitim Åsiktstorget är och efter att ha gått igenom flera recensioner, kan vi bedöma att den allmänna uppfattningen som människor har om Åsiktstorget var ganska positiv.

Även om de flesta människor uttryckte sin glädje om den relativt goda utbetalningen på Åsiktstorget, var några missnöjda med hur deras data används, ibland av tredjepartswebbplatser.

Åsiktstorget recension

Dessutom har Åsiktstorget flaggat några konton som hävdar dataproblem. Dataoro innebär att undersökningswebbplatsen misstänker äkthet av undersökningstagare om de skyndar igenom frågorna. Dock hade några medlemmar sina konton flaggade trots att de ha avslutat den på ett ärligt sätt. Därför skulle det ha varit bättre om uppgiftsoro och kontoflaggning hänt genom att även ta hänsyn till andra aspekter.

De flesta av de klagomålen som människorna hade om Åsiktstorget var att betalningarna saknades. Detta var dock före 2007, när de använde checkar för att skicka en betalning. Åsiktstorget började med elektroniska betalningar efter det och nu kan pengarna tas ut till ett PayPal-konto eller direkt till ditt bankkonto, och därmed elimineras alla checkbedrägerier och missade betalningar då checken saknas.

Fördelar med Åsiktstorget

Du kommer alltid att ha fullt av undersökningsinbjudningar och du kanske inte ens hittar nog med tid till att delta i alla undersökningar.

Att lösa in dina poäng är lätt genom att använda PayPal eller presentkort. Du kan också donera dina poäng till Röda Korset.

Att kvalificera sig till de flesta av undersökningarna är lätt och när dina profiluppgifter är ifyllda, kommer du att få fantastiska undersökningsinbjudanden, så att du inte ens behöver delta i pre-screenings.

Om du deltar i en screeningundersökning och inte kvalificerar dig för en viss undersökning, kommer du att få en chans att komma med i deras tävlingar, eller så kan du donera 0 kr,10 till Röda Korset.

Åsiktstorget kundtjänst är utmärkt.

De kommer aldrig att spamma din inkorg eller annonsera någonting.

Nackdelar med Åsiktstorget

I genomsnitt betalar undersökningarna 9 kr- 18 kr. Om du får fler undersökningsinbjudningar ger de flesta av dem låg utbetalning.

Medlemsinstrumentbrädan på deras hemsida har ett problem. Även när du inte uppfyller kraven för en undersökning, visar den ibland att undersökningen har startat när du besöker din profil.

Endast personer bosatta i USA och Kanada kan registrera sig på Åsiktstorget.

Hur tillförlitlig är Åsiktstorget?

Baserat på de recensioner som vi har sett, är det säkert att Åsiktstorget är mycket pålitlig och är ledande när det gäller betalda undersökningar. Därför skulle vi rekommendera personer som för första gången gör betalda undersökningar på nätet att gå med hos Åsiktstorget. Lär dig mer om betalda undersökningar här och deras tips och tricks i är. Njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen