Din Åsikt Recension

Din Åsikt recension

Det har aldrig varit enklare att tjäna pengar på nätet som det är idag. Du kan jobba hemifrån genom att tjäna pengar på en blogg, lära dig allt om kryptovaluta och handeln bakom det, starta en YouTube-kanal du kan tjäna pengar på eller göra betalda undersökningar.

Valued Opinions är populär bland webbplatser för betalda undersökningar online. Tyvärr är de flesta av de människor som nyligen har anslutit sig på nätet betald undersökning paneler inte medvetna om Valued Opinions, vilket är en ganska givande och lovande undersökningspanel.

På grund av det faktum att inte många människor är medvetna om den, får de ofta ett intryck av att Valued Opinions inte är en legitim webbplats och kan vara en bluff. Men med denna översyn ger vi dig en detaljerad beskrivning av Valued Opinions och hur den presterar, så att du lär känna den bättre innan du registrerar dig.

Hur legitim är Valued Opinions?

Det drivs av ett företag som heter ResearchNow, som är baserat i London, och det startades av Chris Havemann och Andrew Cooper år 2000 med namnet Research Now Limited. Det förvärvades sedan av eReward Inc. 2009, genom Hal Brierly, som är expert på lojalitetmarknadsföring och fd VD för EDS Corp och Perot Systems Corp.

Ett annat företag som ägs av e-Reward Inc är Peanut Labs Inc, som är ett socialt monetariserings- och teknologiföretag som lånefinansierar på interaktiv reklam, så att folk som tittar på annonser på nätet och använder sedan deras beteende för vetenskapliga och forskningsdata.

Din Åsikt recension

Denna webbplats har blivit mycket populär och antalet tittare enbart i USA är över 600.000 med över 13.000 personer som registrerar sig varje månad. De finns i 37 länder med 6 miljoner medlemmar som är en del av deras undersökningar. Men vi kan inte blint se till den stora basen, fören hög kundbas garanterar nödvändigtvis inte att företaget är tillförlitligt och trovärdigt.

ResearchNow har ett CASRO-medlemskap (Council of American Survey Research Organization) och även ett medlemskap hos American Marketing Association (AMA). När vi kontrollerade på BBB, hade Valued Opinions ett otroligt A + betyg, vilket innebär att kunderna är mycket nöjda med Valued Opinions.

Valued Opinions ger kunderna möjlighet att göra undersökningar på 15 olika språk och finns i 20 länder spridda över hela världen.

Belöningen för undersökningar som används är i form av kuponger som kan lösas in mot kontanter. Dessutom har deltagarna en chans att vinna i kontantlotterier som hålls en gång i varje kvartal. Människor som gör undersökningar varje kvartal blir kvalificerade för den här tävlingen.

Undersökningar hos Valued Opinions

För att registrera sig hos Valued Opinions innebär inga avgifter inblandade och är kostnadsfritt. De kommer att uppmana dig att fylla i dina uppgifter när du registrerar dig hos dem och när du har angett all nödvändig information, kommer du att få en bekräftelse via e-post som du har registrerat på Valued Opinions.

För att framgångsrikt börja ta emot enkätinbjudningar måste du se till att din profil är komplett genom att fylla i alla uppgifter. Du kommer att få tillgång till undersökningar genom att delta i miniundersökningar, som Valued Opinions skickar ut. Men du kommer inte få betalt för att delta i miniundersökningar. Om ditt svar matchar kraven kommer du att få en inbjudan för huvudundersökningen skickad till dig.

Undersökningsinbjudningar man får från Valued Opinions kan slutföras inom 20 minuter och den genomsnittliga ersättningen för var och en av undersökningarna varierar från 9 kr – 44 kr. Då och då kommer du också att få undersökningsinbjudningar till undersökningar som betalar så mycket som 435 kr.

När du fyller i enkäten kommer det att ta 28 dagar innan pengarna visas på ditt konto. Du kan spåra undersökningar du har avslutat och det belopp som du har tjänat genom att logga in på ditt konto på Valued Opinions, så att du inte går miste om några undersökningar eller resultat.

Belöningssystem hos Valued Opinions

En annan lovande funktion när det gäller Valued Opinions är att alla medlemmar kommer att ha tillgång till tävlingar som genomförs. Priserna är verkligen lockande, där det bästa priset är en iPod Touch. Men när vi tog en närmare titt på hemsidan, insåg vi att nästa undersökningstidpunkt var någon gång under 2009, vilket innebär att antingen är sidan inte up-to-date, eller så var sista gången som Valued Opinions hade en lotteritävling.

Din Åsikt recension

Belöningen för varje undersökning uttrycks i termer av pengar. Du kan dock inte ta ut kontanter direkt och du kommer att behöva köpa någon antingen presentkort eller lösa in det mot de varor som finns på Valued Opinions.

En av fördelarna är att du kan ta ut dina pengar i form av presentkort hos Amazon.com och det kommer att utfärdas direkt till ditt e-postkonto när du begär ett uttag.

Det lägsta belopp som man behöver tjäna för en utbetalning är 175 kr, varefter du kan lösa det mot ett presentkort på Amazon. Du kan också byta poäng mot kuponger i MacysVisa eller Blockbuster.com.

Valet av återförsäljare som erbjuder presentkort för utbetalning på Valued Opinions är begränsat. Men då får du presentkort på Amazon också, vilket är lika bra som valuta och anländer omedelbart i din inkorg.

Andra belöningar

Valued Opinions började också erbjuda ett nytt alternativ för inlösning av poäng som du tjänar. De kan lösas in mot en 435 kr e-kort på Restaurant.com och du kommer endast att debiteras 130 kr för densamma.

Restaurant.com är ganska ny och inte många känner till dem. Men det bästa med detta är att du kommer att få något som är värt mer än det du betalar.

Men när du vill använda detta e-kortet på Restaurant.com krävs det att din beställning kommer att vara över några få dollar, som i allmänhet alltid är det belopp du betalar för räkningen. Därför är detta ett bra klipp eftersom du kommer att få en 435 kr rabatt på någon av de restauranger du äter på. Genom att använda detta alternativ för att lösa in dina poäng, kommer du också att kunna spara pengar när du äter.

Användarbetyg och omdömen om Valued Opinions

Det är det bästa praxis att ta en titt på vad andra människor har att säga om ett företag så att vi förstår företaget bättre. Läs mer om hur man tar reda på om betalda undersökningar är säkra här. Vi såg att Valued Opinions granskades mycket av användarna och folk uppskattar kvaliteten på undersökningarna som erbjöds av Valued Opinions. Läs vidare för att höra vår analys:

Även om utbetalningarna var höga, var folk inte nöjda med antalet undersökningar de fick varje vecka, vilket i allmänhet inte var mer än en.

Användare var glada att Valued Opinions har en app för iOS och Android, varifrån de kunde göra enkäten.

Det finns en fördröjning innan kontot blir krediterat med pengar, men folk trodde på Valued Opinions och sade att de var ärliga när det gäller utbetalningar.

Valued Opinions är för närvarande endast tillgänglig för personer bosatta i USA. Invånare i Kanada, Storbritannien, Nya Zeeland och Australien kan bara registrera sig hos deras samarbetsbolag Valued Opinions och inte direkt på Valued Opinions. Om du inte bor i något av de ovan nämnda länderna, kommer du inte att kunna registrera dig hos Valued Opinions.

Vissa personer klagade över att presentkort för Amazon.com inte var tillgängliga. Även om du ibland har mer poäng än kvalgränsen, kommer du inte att kunna använda dem som Valued Opinions hävdar att presentkorten för Amazon var slut. Dock sade folk att presentkorten gjordes tillgängliga inom två dagar.

Kvaliteten på utbetalningarna var höga på Valued Opinions. Folk hävdade att de kunde tjäna mer per timme på Valued Opinions jämfört med andra undersökningspaneler och undersökningarna var roliga och korta snarare än långa och tråkiga.

När de var tillgängliga kunde användarna omedelbart ta emot presentkort för Amazon.com via sin e-postadress.

Många användare uppskattar Valued Opinions och hävdade att det var den bästa online-undersökningspanelen. Dessutom hävdade de att Valued Opinions kundtjänst var lysande.

Är det en bra idé att anmäla sig hos Valued Opinions?

Din Åsikt recensionVi har granskat flera betalda undersökningswebbplatser online och Valued Opinions har varit en av de bästa undersökningswebbplatserna som finns tillgängliga. Människor njuter av att ta undersökningar på Valued Opinions och de får också en hel del högt betalande undersökningsinbjudningar. 

Dessutom är utbetalningen utan trassel och du kan få presentkort för Amazon direkt till ditt e-postkonto. För att börja tjäna pengar med betalda undersökningar online är Valued Opinions en stor undersökningspanel och de har en hög tillförlitlighet. Det är definitivt en av de bästa undersökningspaneler som du kan gå med i för du kan få en rimlig inkomst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen