GlobalTestMarket Recension

GlobalTestMarket recension

Är Global Test Market en äkta webbplats för betalda undersökningar på nätet?

Global Test Market är allmänt känd bland betalda undersökningspaneler på nätet tack vare den lysande utbetalning de erbjuder för att göra undersökningar. Pengarna de ger kanske inte gör dig rik, men ger dig absolut extra pengar.

Läs vidare för att veta mer om Global Test Market för att förstå hur deras utbetalningar är och hur mycket du kan tjäna från Global Test Market. Vi anmälde oss till Global Test Market och utvärderade den själva snarare än att titta på recensioner på nätet.

Hur legitim är Global Test Market?

Första gången du gör betalda undersökningar på nätet kommer du inte att vara medveten om ifall Global Test Market är legitim eller inte när det gäller utbetalningar.

I motsats till vissas oro är de mycket pålitliga och legitima när det gäller betalda undersökningar. Dessutom har Global Test Market varit med i branschen sedan 1999 och har en ren meritlista sedan de startades. Således kan man på ett säkert sätt eliminera risken för att Global Test Market är ett oseriöst företag.

GlobalTestMarket recension

Grundaren till bolaget Global Test Market, Global Market Insight Inc, har sin kundbas i 60 länder med över 1400 kunder. Global Test Market är nu en av de största marknadsundersökningsföretagen i världen.

Till råga på allt, kan du också ta en titt på Global Test Markets profil på Better Business Bureau. De har en bra feedback om Global Test Market och recensioner på BBB är mycket objektiva och pålitliga, vilket kan användas som en indikator. Panelmedlemmarna i Global Test Market har tagit emot utbetalningar utan några problem och förtroende- och tillfredsställelsenivån bland paneldeltagare i Global Test Market är hög.

Du kommer definitivt inte att kunna bli rik genom att göra undersökningar hos Global Test Market. Det kommer dock att komplettera din månadsinkomst och du kommer att kunna göra det utan att behöva kompromissa med din familjetid. Du kan läsa mer om att göra undersökningar hemma här.

Det har funnits människor som har satts i samband med Global Test Market under en lång tid och de har varit nöjda med hur det har hjälpt dem ekonomiskt. Utforska mer om fördelarna med betalda undersökningar här

Om du funderar på att göra några snabba pengar på månadsbasis, är det därför starkt rekommenderat att du registrerar dig hos Global Test Market och börjar tjäna pengar från första dagen. När du dessutom nu är säker på huruvida Global Test Markets legitimitet kan du nu läsa om Global Test Markets recensioner och ta reda på om dess fördelar.

Omdömen om Global Test Market

GlobalTestMarket recension

När vi granskar Global Test Market är huvudtanken att bekanta sig om hur utbetalningar i Global Test Market är. Det liknar utbetalningar hos billiga webbplatser för betalda undersökningar och medlemmar får betalt för att delta i undersökningar eller produkter och tjänster.

Däremot har inte Global Test Market utbetalning i kontanter direkt utan använder sig av ett system med marknadspoäng. Du kan lösa in marknadspoäng som blir ackumulerade till kontanter. För varje 1000 marknadspoäng du tjänar på Global Test Market, kommer du att få en utbetalning på 435 kr.

Tiden det tar för dig att tjäna 435 kr  beror på hur många undersökningar du gör och hur ofta varje sådan undersökning kommer. Om du gör undersökningar på en regelbunden basis kommer du att nå gränsen på 1000 marknadspoäng ganska snabbt och du kommer att kunna lösa in det snabbt. Om du dessutom deltar i undersökningar som betalar dig mer marknadspoäng, kommer du att kunna nå gränsen på 1000 poäng snabbare. Få reda på mer om tips och tricks i hanteringen av betalda undersökning här.

Utbetalningen av en undersökning beror även på antalet personer som inbjuds att delta i undersökningen. Du kvalificerar dig nödvändigtvis inte för alla undersökningar, men det finns alltid en hel del undersökningar som finns tillgängliga och du kommer att behöva ta dem ganska fort så att du samlar marknadspoäng snabbare.

GlobalTestMarket recension

Global Test Market skickar flera undersökningsinbjudningar dagligen. I genomsnitt får du över 5 inbjudningar till undersökningar dagligen, vilket är ganska bra. Genom att göra alla de undersökningar som kommer i din väg kommer du att lätt kunna tjäna poäng.

Grundkravet för att gå med hos Global Test Market är att du åtminstone måste vara 14 år. Detta är emellertid en standardriktlinje och uppenbarligen är människor mindre än 14 år inte medvetna om undersökningar i allmänhet. Bortsett från detta finns det inga ytterligare krav för att vara medlem av Global Test Market.

Global Test Market finns i över 60 länder runt om i världen såsom USA, Kanada, Australien, Tyskland, Israel, Filippinerna, Ryssland, Israel, Indien, Pakistan, Förenade Arabemiraten, Storbritannien och Sydafrika bland andra länder.

För att veta mer om de länder där Global Test Market finns kan du besöka deras hemsida.

När du registrerar dig på Global Test Market finns det flera frågor som kommer att ställas för att bedöma din profil och ta reda på din demografi. Baserat på de svar du ger, kommer Global Test Market utvärdera dig för de undersökningar som finns tillgängliga. Se till att du fyller i alla dina personliga uppgifter korrekt eftersom det är nödvändigt för att kvalificera sig till undersökningarna. Generellt kommer det att finnas undersökningar som är speciellt avsedda för ett fåtal typer av människor. Därför är det bäst att du fyller i alla dina uppgifter korrekt när du fyller i din profil.

Dessutom kommer det att finnas undersökningar som behöver kvalificeras. Du kommer att få delta i en pre-screenundersökning så att se om du är kvalificerad för huvudundersökningen.

GlobalTestMarket recension

Även om du inte uppfyller kraven för huvudundersökningen kommer Global Test Market att ge dig en post i en av sina tävlingar gratis. För de få minuter som du spenderar på en undersökning, kommer du att vara berättigad att vinna något i tävlingar som hålls ofta.

Tidigare brukade Global Test Market ge ut poäng till personer som inte var berättigade till deras undersökningar och poängen var mycket mindre. Men de har ändrat sin policy nu och folk som inte kvalificerar sig för en undersökning kommer fortfarande att ha en rimlig chans att vinna i tävlingar genom att svara på frågor i pre-screeningar.

Global Test Market bryr sig verkligen om sina panelmedlemmar och uppmuntrar dig att försöka få fler människor att ansluta sig. Som en del av sitt referensprogram kommer du att få 20 marknadspoäng för varje referens från dig som slutför sin profil eller när de tar sin första undersökning. På så vis kan du tjäna poäng utan att göra någonting.

Användaromdömen om GlobalTestMarket

Om man ska se till Global Test Markets imponerande policy och villkor, är det uppenbart att många människor skulle rekommendera Global Test Market. Vi bestämde oss för att ta en titt på de andra recensionerna från användare och här är våra resultat:

De flesta av recensionerna uppskattade Global Test Market. Paneldeltagarna var imponerade med det stora antalet undersökningar som finns på Global Test Market jämfört med andra undersökningspaneler på nätet.

På grund av det stora antalet undersökningar som finns, är det uppenbart att människor börjar tjäna mer när de är förknippade med Global Test Market när det handlar om online-jobb. Detta gjorde också att många människor som var intresserade att jobba hemifrån, skaffa sig ett frilansjobb eller ha ett jobb vid sidan av att tjäna extra pengar från sin bekväma säng eller soffa!

Men vissa människor klagade på att deras marknadspoäng dras från kontot. Detta var ett problem som rapporterats under 2007 och sedan dess har Global Test Market förbättrats på det sätt det fungerar för att säkerställa att det inte finns några klagomål i denna fråga efteråt.

Vissa personer nämnde att Global Test Market kundtjänst inte var bra. Men vi hittade inte några problem med kundservice och hade en god upplevelse varje gång vi kom i kontakt med Global Test Markets kundsupport.

Det enda problemet med utbetalningen hos Global Test Market är att de betalar dig genom checkar och det kommer att ta riktigt lång tid innan checken når dig. För invånarna i USA tar det upp till 6 veckor innan den når dig. Undersökningstagare kommer definitivt att föredra snabbare utbetalningar. Detta är en aspekt som Global Test Market kan förbättra sin kvalitet på för att säkerställa bättre kundnöjdhet.

Det finns ingen pågående utbetalning för referenser som vissa andra undersökningspaneler har. Du kommer bara att tjäna poäng en gång, det vill säga när dina hänvisningar skriver in sig, och då endast 20 marknadspoäng. Det vore bättre om Global Test Market erbjuder utbetalning som provision för hänvisningar.

Bedömning av Global Test Market

Baserat på recensioner och de erfarenheter som vi hade med Global Test Market, skulle vi definitivt rekommendera Global Test Market på grund av det stora antalet undersökningar och betydligt större belöningar för varje avklarad undersökning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top