Toluna Recension

Toluna recension

Toluna är ett av de mest kända namnen bland betalda undersökningswebbplatser. Men om du fortfarande inte är medveten om Toluna, kommer du att bli bekant med det när du går igenom den här artikeln där vi har täckt en detaljerad genomgång av webbplatsen tillsammans med för- och nackdelar.

Innan du läser mer om Toluna, bör du vara medveten om hur mycket pengar du kan tjäna på Toluna, varefter du kommer att vara i en bättre position för att förstå en detaljerad genomgång av sajten.

Ursprunget till Toluna Survey

Toluna Survey är ett företag som grundades och drivs av Toluna Group Ltd som är dominerande inom marknadsundersökningar och har sitt huvudkontor i Dallas, Texas, medan det registrerade huvudkontoret är baserat i Paris.

De är världsledande inom marknadsundersökningar och undersökningar, medan de konkurrerar med andra populära företag som Pinecone. Det är ett väletablerat företag och har 16 kontor i Europa, Asien och Nordamerika, medan den har ett nära samarbete med de bästa mediehusen och undersökningskanalerna.

Några av de populära kunderna till Toluna inkluderar Financial Times, Advertising Age och Time Magazine, eftersom det är det ledande undersökningsföretaget och har en stor bas av undersökningstagare. De har nyligen lanserat ett innovativt verktyg för att förbättra urvalsprocessen för undersökningsjämlikar, som så småningom leder till bättre noggrannhetnivåer. Detta sofistikerade verktyg kallas Smartselect, som är den nyaste i deras sortiment av produkter såsom PanelPortal och QuickSurveys.

Toluna har en undersökningstagarbas på 2,5 miljoner i hela världen, och de har också ökat sin bas med tillägg från nya företag som Greenfield Online och Your2Cents, så att även medlemmar från båda dessa undersökningspaneler nu har blivit medlemmar i Toluna Survey panelen.

På grund av den stora mängden av risker i samband med undersökningsföretag i dessa dagar, är det viktigt att du har koll på företagets ställning hos Better Business Bureau (BBB). Som väntat har Toluna mottagit ett A + från BBB och är även auktoriserad, vilket visar att Toluna är ett mycket legitimt företag.

Det fanns endast 17 klagomål om Toluna som noterades på BBB och mycket till vår förvåning var alla klagomål lösta, vilket säkerställer att bolaget inte lämnar någon sten ovägd för att göra sina kunder nöjda.

Bedrägerier relaterade till Toluna Survey

Toluna recension

Toluna har nyligen förvärvat ett företag som heter Greenfield Online, som var ett 100% legitimt företag. Dock har bedragare skapat ett liknande klingande företag som heter Greenfield Financial och BBB har uttryckligen nämnt på deras webbplats att de båda företagen inte bör förväxlas och att Greenfield Financial är ett falskt checkinkasseringsföretag. Därför rekommenderar vi folk att hålla sig borta från sådana organisationer eftersom det finns många webbplatser som kan tyckas vara exakt likadana men är vanligtvis tvivelaktiga.

Om du fortfarande inte är säker på om checkinlösningsbedrägerier, rekommenderas det att du snabbt läser igenom FTC:s officiella webbplats så att du har mer klarhet.

Efter att ha tillbringat några minuter på internet för att ta reda på fakta om alla företag, så kommer du att ha en rättvis uppfattning om deras trovärdighet och de kan inte dölja sina omdömen längre. Därför bör du se till att du kollar alla detaljer om deras recensioner så att du har en bra erfarenhet innan du bestämmer dig för att investera din tid eller pengar på en webbplats.

Ett av de bästa sätten att testa om en panel är äkta eller inte är genom att skriva in sig på deras mailinglista en stund och avanmäl dig sedan. Om företaget fortsätter att skicka e-post även efter att du har avslutat prenumerationen, kan du vara säker på att panelen inte är trovärdig och det är definitivt inte en bra indikator.

Utnyttja ett test e-postkonto för detta ändamål. Endast företag som respekterar sin policy kan anses värdiga. Toluna skickar dig aldrig e-post när du väljer att välja bort deras utskickslista.

Toluna är ett företag som värderar sina kunder och gör aldrig något som bryter mot deras förtroende. De har varit i branschen sedan 10 år nu och under denna period, har de etablerat sig som en mycket tillförlitligt undersökningsföretag.

Tolunas arbetsmodell

Inte många människor kommer att vara vana vid att det faktiskt lönar sig att göra undersökningar online. Toluna är ett företag som hjälper människor att tjäna pengar genom att göra undersökningar, med några regler som ska följas. När du är bekant med det så är det lätt att tjäna pengar med ett jobb online med Toluna och det kommer att fungera som en anständig källa till parallella inkomster.

Toluna recension

Till att börja med liknar Toluna de flesta andra undersökningspanelerna och är kostnadsfritt. För registrering hos dem finns det ingen avgift inblandad och de kommer inte att begära någon typ av betalning. På liknande sätt kan de inte ens garantera dig en månadsinkomst och du kommer att tjäna pengar baserat på hur många undersökningar du gör. Så förvänta dig inte att undersökningarna kommer att göra dig till miljonär, det är bara ett bra sätt att tjäna lite extra pengar.

Några av de undersökningar som erbjuds av Toluna är specifika för vissa typer av demografier, såsom människor som kommer från ett visst område eller personer som tillhör en viss inkomstgrupp. Därför är din inkomst hos Toluna beroende av många faktorer.

Du kan använda iOS-appen för att göra undersökningar också, när du gör undersökningar på Toluna.

Toluna berättar inte om de poäng man tilldelar för ett framgångsrikt slutförande av varje undersökning. De erbjuder inte kontanter direkt och de belönar med poäng för varje slutförd undersökning. Dock kan dessa poäng senare omvandlas till kontanter eller lösas in mot alla godsaker eller varor som erbjuds på Toluna.

Incitament för att ta undersökningar

Toluna erbjuder 500 poäng när du registrerar dig med dem för första gången. Senare kommer var och en av undersökningarna som du tar ha en belöning på ett minimum av 1000 poäng.

Varje 3000e poäng du tjänar på Toluna motsvarar 9 kr.

Du måste minst tjäna 60.000 poäng innan du kan lösa in eller konvertera poäng i Toluna. Du kan lösa in dem mot ett presentkort, få det överfört till ditt PayPal-konto etc. Att nå gränsen på 60,000 poäng är inte svårt på Toluna, eftersom den genomsnittliga poängen som erbjuds för att ta varje undersökning på Toluna är 15,000.

Toluna recension

Toluna har också som en del av sin marknadsföringskampanj utmärkelser för människor som är aktiva på sociala nätverk i bolaget så du kan tjäna pengar via Instagram, Facebook och Twitter. Du kan skapa opinionsforum och opinionsundersökningar i ett försök att bli tilldelad mer. Det belopp som du tjänar är direkt proportionellt till antalet personer som deltar i sådana opinionsforum och opinionsundersökningar.

Varje månad har Toluna ett lyckolotteri om 21,730 kr  och om du är en registrerad medlem på webbplatsen, kommer du att vara berättigad till ett gratis inträde till den här tävlingen. Det finns inga extra poäng eller avgifter som skall betalas för inträdet i detta lyckolotteri.

Du kan tjäna pengar på Toluna genom att utnyttja den stora gemenskapen de har. Deltagande i åsiktspaneler och opinionsundersökningar kommer också att resultera i att du tjänar extra pengar.

Kom ihåg att Tolunas undersökningar aldrig kommer att hjälpa dig att skapa en förmögenhet. Detta fungerar dock som en anständig parallell inkomst om du tillbringar 2-3 timmar på det dagligen.

Omdömen om Toluna

Vi bestämde oss för att kolla in omdömen om Toluna som ges av några välrenommerade källor. Listade nedan är desamma:

Även om Toluna försäkrar dig om poäng för varje undersökning, informerar de dig inte om de poäng du kommer att tjäna på förhand. Först efter att du fyllt i en enkät, kommer du att få ett meddelande om hur många poäng du har tjänat.

Några recensioner antyder att folk var glada när de fick fler inbjudningar till undersökningar på Toluna jämfört med andra företag. Men de påpekade också att de inte var berättigade till alla undersökningsinbjudningar som kom deras väg.

Ett fåtal personer klagade över att deras poäng hade löpt ut. Detta är faktiskt sant, och anges i villkoren för Toluna också. Om någon medlem inte är aktiv under en period på över sex månader, kommer alla poäng på deras konto att löpa ut. Men om du är ganska aktiv på Toluna, kommer detta inte vara ett problem.

En av de mycket uppskattade funktionerna i Toluna är att det finns en omedelbar utbetalning. Så snart du begär en utbetalning, kan dina poäng bytas mot presentkort på Amazon eller så kommer det att överföras till ditt PayPal-konto efter några minuter.

I slutändan har alla webbplatser en massa för- och nackdelar. De flesta av de recensioner om Toluna som vi såg var positiva, eftersom utbetalningarna är stora och de betalar som utlovat. Om du tillbringar några timmar dagligen, kommer du att kunna tjäna en ansenlig inkomst på månadsbasis.

Resultat

Toluna recension

Toluna är utan tvekan en av de mest legitima undersökningswebbplatserna som finns. Om du letar efter en giltig undersökningspanel, är Toluna din bästa kort som du kommer att kunna tjäna en ganska stor parallell inkomst på varje månad genom att bara spendera några timmar på att göra undersökningar. Dessutom är det lätt att förstå och du kan börja göra undersökningar nästan omedelbart efter registrering hos Toluna. Lär dig mer om fördelarna med att börja göra betalda online-undersökningar här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen