Yougov Recension

Yougov recension

Även om de inte ses som en av de bästa betalda undersökningarna, har YouGov långsamt framkommit att vara en av de mest kända undersökningspanelerna och människor tjänar anständigt nog på genom att vara en del av denna panel. YouGov kan nu räknas till en av de bästa marknadsundersökningsföretagen över hela världen.

Men du kommer inte att stöta på mycket från YouGov. Är det värt att registrera sig för ett online-jobb? Vi ville ge dig en inblick i hur YouGov fungerar och för- och nackdelar av att vara en del av YouGov.

En kort översikt över YouGov

YouGov etablerades i maj 2000 i Storbritannien och har förvandlats till ett internationellt företag på grund av den rätta riktning som ges av dess grundare, Stephan Shakespeare, som också är VD för bolaget för närvarande. Lika ansvarig för den snabba tillväxten av företaget är tidigare VD, Nadhim Zahawi, som var ansvarig för flera viktiga förändringar inom företaget.

YouGov växte i snabb takt och har även förvärvat Siraj, ett marknadsundersökningsföretag som ligger i Dubai, följt av förvärvet av Polimetrix, som också var ett opinionsundersökningsföretag online som grundades av Douglas Rivers som är en känd professor från det prestigefyllda Stanford University.

YouGov hade sina rötter fast förankrade i USA mellan 2009 och 2011 och gick vidare på ett förvärvsupptåg genom att förvärva företag som Harrison Group, Definitive Hights och Clear Horizons, som så småningom fördes in under samma YouGovs Group-paraply. Mitt i detta har YouGov även förvärvat affärsintressen i Frankrike och andra små företag med säte i Storbritannien.

Med ett brett spektrum av företag under YouGov, kan de nu betraktas som en pionjär inom nätforskning och onlineomröstningar i urvalet, vilket har bidragit till att ge analyser till flera branscher som universitet, företag och politiska partier. YouGov har också varit det marknadsundersökningsföretaget att föredra hos flera stora företag.

Vanligtvis närmar sig stora företag marknadsundersökningsföretag, så att de får veta mer om hur marknaden tar emot deras produkter, så att de kan omarbeta eller ändra det innan en officiell lansering på marknaden sker. YouGov hävdar att det är ett globalt forskningsföretag och inte är ett undersökningsföretag som omfattar återkoppling endast från republikanska eller demokratiska medborgare, så att den forskning de utför är rättvis, opartisk och inte har några förutfattade meningar bland människor.

YouGov går också i partnerskap med andra organisationer som samlar in synpunkter och feedback från sina medlemmar på uppdrag av YouGov. Även om svaren från kunderna är mycket konfidentiella, är det inte nödvändigt så att kontaktinformationen som finns på YouGov strikt håller sig till YouGov, eftersom det partnerskap med tredje part som de ingår inte försäkrar kundernas integritet.

Yougov recension

När du letar efter YouGov på BBB, har det ett A betyg, vilket bara är en steg under det bästa betyget som är tillgängliga. Det har godkänts av BBB från 2011 och det har bara varit 11 klagomål om YouGov sedan de senaste åren, vilket är en bra indikator.

Vanligtvis är det vanligt att ha ett tiotal klagomål även för de bästa företagen. Emellertid har YouGov en relativt lägre klagomålstakt trots dess stora användarbas, vilket tyder på att YouGov är tydlig och kundvänlig.

YouGov hade förvärvat ett undersökningsföretag som heter PollingPoints.com. Kunder som tidigare har varit en del av PollingPoints.com har nu flyttats till YouGov efter att förvärvsprocessen är klar.

YouGovs omdömen

När du registrerar dig på YouGov finns det ingen registreringsavgift inblandade och registreringsprocessen är enkel också. Under registreringen kommer den att ställa några frågor om din profil och du kan avsluta den inom 5 minuter. När du svarat på alla frågor, kommer din registrering vara komplett och du kommer att tjäna 1000 poäng direkt när du registrerar dig. Om du har tid över och vill testa att jobba hemifrån innan du hittar ett coolt frilansjobb eller tjänar pengar på din YouTube-kanal så är denna plattformen värd att prova

Se till att du ger din rätt bostadsadress Under registreringen eftersom YouGov kommer att leverera dina intjänade belöningar och gratis godsaker för att göra undersökningar till den adress du nämnt här. Dessutom kommer det att ta hänsyn till din bostadsadress innan de bjuder in dig att delta i politiska undersökningar avseende ett visst geografiskt område.

I likhet med andra undersökningspaneler som finns, länkar även YouGov e-post till undersökningar som finns tillgängliga. Utdelningen för varje undersökning du gör varierar från 1.30 kr 13.0 kr beroende på längd och svårighetsgrad av undersökningen.

Det finns också en undersökning med namnet “Omnibus” som inträffar varje månad. Det finns dock inget pris eller belöning för att göra denna undersökning. Det kommer att ge dig poster till olika tävlingar som utförs av YouGov. Dessutom är det obligatoriskt för alla människor som är registrerade på YouGov att göra denna undersökning, eftersom de svar du ger används för att utvärdera hur lämplig du är för olika typer av undersökningar.

Om du inte deltar i Omnibus-undersökningarna är risken stor att du kommer att sluta ta emot inbjudan för några andra undersökningar i framtiden, vilket gör det obligatoriskt för dig att göra denna undersökning.

Yougov recension

För att delta i tävlingen behöver du inte nödvändigtvisdelta i Omnibus undersökningar. Du kan också komma in med hjälp av de poäng du tjänar.

Du måste vara försiktig när du deltar i YouGovs undersökningar. Omedelbart efter att du fyllt i en enkät, kommer YouGov uppmana dig att använda poängen du just tjänat genom att köpa en post i någon av deras tävlingar. Men gå igenom sidan noga så hittar du också en länk som gör att du kan behålla dina poäng och inte använda dem för att ta del i någon tävling.

Om du är en del av YouGov får du undersökningar på en regelbunden basis, ungefär en gång i veckan. Men du kommer att trivas med att ta del i dessa undersökningar eftersom de är mycket intressanta jämfört med de undersökningarna som erbjuds av andra undersökningspaneler.

Undersökningslänkar som du får från YouGov tar dig till mycket professionella undersökningar och de är inte som de vanliga och mycket annonserade undersökningarna som är allmänt tillgängliga.

Om du dessutom deltar i Omnibus-undersökningar regelbundet, kommer du ständigt att få undersökningsinbjudningar och YouGov kommer aldrig diskvalificera dig från några undersökningar, vilket gör det till ett bra avtal.

YouGovs belöningssystem och utbetalningar

Generellt sett betalar undersökningsföretag genom checkar. Likaså ger YouGov sina utbetalningar i checkar. Det finns dock en hake med detta. Du kan bara få en utbetalning när du tjänat $ 50, vilket definitivt är det högsta minimibeloppet som krävs för att få utbetalning jämfört med andra populära undersökningswebbplatser.

Du kommer att kunna tjäna detta belopp endast om du deltar i alla undersökningsinbjudningar som du får. Om du är en genomsnittlig deltagare, kan det ta upp till 2 år innan du kan få din första utbetalning från YouGov, vilket är något frustrerande.

Inte många människor kommer att fortsätta att göra undersökningar i två år innan de får sin första utbetalning.

Dessutom kommer människor att vara trötta på att de har tjänat endast 435 kr under de senaste månaderna när de får sin första utbetalning och därmed finns det en mycket mindre chans att de stannar kvar någon längre tid.

Är YouGov egentligen en undersökningswebbplats att föredra?

Yougov recension

YouGov erbjuder definitivt några av de bästa och professionella undersökningarna som du inte kommer att stöta på hos någon annan undersökningspanel. Undersökningarna du deltar i här är i allmänhet av ett större perspektiv och gör skillnad.

Den enda nackdelen är hur webbplatsen försöker få dig att delta i tävlingar genom att betala med poäng, vilket definitivt inte är ett gott tecken eftersom det minsta antalet poäng som krävs för en utbetalning ändå är högt.

För personer som vill bli förknippade med YouGov på lång sikt, är det ett bra val. Om betalda undersökningar är nytt för dig och du försöker tjäna snabba pengar är YouGov inte något för dig. Du kan registrera sig på YouGov och se hur det går, innan du dömer YouGov.

Om du vill utforska mer om webbplatser för betalda undersökningar vill du kanske gå hit och hit för att ta reda på mer och bli en smart online-användare. Besök deras hemsida här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen