Tjäna pengar på Etsy

Tjäna pengar på Etsy

CashNinja är en oberoende granskningssida och är varken licensierad eller behörig att ge professionella råd för någon typ av investering. Användaren bär fullt ansvar för att känna till alla typer av risker som är förknippade med handel av kryptovalutor och andra liknande aktiviteter. Som med alla tillgångar, investera endast pengar du har råd att förlora.”

Har du en passion för antikviteter eller vintagemode? Är du en blivande artist? Är hantverk en hobby som du älskar? Om du svarat ja på någon av dessa frågor så finns det pengar att tjäna för dig på Etsy!

Om du inte är bekant med Etsy är det en online-marknad som är ägnad åt antikviteter och vintage, konst och hantverk. Platsen skiljer sig från Ebay på det sätt att det är inriktat på vintage och antika föremål. Du kan tänka på det som en konsthantverksfestival online. Platsen är otroligt populär och lockar miljontals besökare varje månad så du har en mycket stor grupp människor som du eventuellt kan locka som kunder.

Ninja ikon
Svårighet
Svårighet medel
Medel
Tid
tid Hög
Hög
Inkomst
inkomst Liten
Liten

Med Etsy kan du sätta upp din egen webbutik där du kan ta emot beställningar från kunder. Sedan uppfyller du ordrarna själv och tar emot betalning via PayPal eller genom annan metod. Kostnaderna för att använda Etsy är ganska låga och många människor har möjlighet att tjäna en bra andra inkomst eller till och med en primär inkomst genom att sälja saker via webbplatsen. För att börja använda Etsy för att tjäna pengar på nätet med kan du följa dessa enkla steg:

1. Bestäm vad du vill sälja

Det allra första som du behöver göra är att bestämma precis vad du vill sälja på Etsy. För att få en uppfattning om vilka typer av objekt som säljer bra kan du spendera lite tid att kolla in platsen.

Du kan bläddra efter kategori för att få en känsla för alla de olika typer av saker som folk säljer. Det finns verkligen ingen regel för vad som kan eller inte kan vara framgångsrikt. Så länge det är vintage eller handgjorda föremål så passar den troligen platsen. Du vill bara se till att det du säljer är välgjord eller i gott skick. Om du erbjuder konst eller hantverk kommer du också vill vara säker på att du enkelt kommer att kunna producera objekten när du får beställningar.

2. Öppna din butik

När du har bestämt vad du vill sälja är det dags att starta din butik. Börja med att välja ett namn som på något sätt motsvarar det du vill sälja. Skriv sedan en profil för din butik som välkomnar människor till den och förklarar vad affären handlar om. Se till att ditt innehåll låter professionellt och är fritt från stavfel och grammatiska fel. 

Fyll sedan i din ”Om oss”-sida. Anslut med kunder genom att förklara vem du är och hur det kom sig att du började producera din konst eller hantverk eller hur du blev intresserad av vintage.

3. Ta fotografier

Detta är de viktigaste delarna av att sälja på Etsy. Du behöver ha goda fotografier av dina objekt. Även mycket unika produkter misslyckas ofta med att sälja om de inte ser attraktiva ut på plats, vilket gör att fotografier är avgörande för din framgång.

Du behöver inte ha en fin kamera för att ta bra bilder. Du kan använda din smartphone för att få bra bilder om du håller några tips i åtanke:

  • Använd en vanlig bakgrund som inte förringar det du säljer. Vitt är oftast bäst för de flesta objekt men om du säljer något som lyser eller gnistrar bör du prova en svart bakgrund.
  • Se till att bakgrunden är densamma för alla dina bilder och använd en liknande uppsställning för att ge din butik ett rent utseende.
  • Om du säljer kläder kan du ha en modell som provar kläderna eller använda en skyltdocka för att visa objektet. Du kan behöva fästa kläderna för att göra att det passar snyggt.

Visa fotografier av detaljer i närbild för att lyfta fram skönheten i dina artiklar.

senaste nyhetsbannern
Med ProfitFarmers tjänade vi 22 364 kronor på bara några veckor.
Vill du se hur du också kan tjäna pengar med ProfitFarmers?
ProfitFarmers
ProfitFarmers: Det Enkla Sättet att Tjäna Pengar på Nätet.
Vi Har Provat På det Själva. Resultatet?
22 364 SEK i vinst. Mindre än 25 minuter om dagen.
Se instruktionsvideon för att se hur du också kan tjäna pengar

4. Skriv en bra beskrivning

Fotografier är mycket viktiga, men de kan inte berätta för din köpare allt om dina produkter. Det är därför du behöver en detaljerad beskrivning som förklarar objektets alla funktioner. Berätta för dina kunder vad objekt är gjort av. Beskriv saker som inte kan ses på fotografierna. 

Se till att beskriva storleken noggrant, särskilt om du säljer kläder. Var även noga med att berätta för dina kunder hur lång tid det tar för dig att göra sitt objekt, om du kommer att producera produkter på begäran i stället för att hålla ett lager. Om kunderna har möjlighet att anpassa sina inköp ska du se till att du förklarar alla anpassningsmöjligheter och berätta för dina kunder hur de ska begära anpassade funktioner.

5. Sätt pris

Det sista steget med att sälja ett objekt är att besluta hur mycket du ska sälja det för. Det är en bra idé att kolla vad andra människor säljer liknande produkter för, men du vill också se till att priset är tillräckligt högt för att täcka kostnaden för att göra eller köpa objektet och att ge dig en vinst.

Tänk på att Etsy tar ut avgifter. Du ska betala en viss avgift per post varje månad objektet ska visas på Etsy tills det säljer eller tills du tar bort det. Etsy tar också 3,5 procent av försäljningspriset för objektet. Om du ger dina kunder möjlighet att betala med PayPall kommer det att finnas en annan avgift som tas ut av PayPal.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen