Tjäna pengar på Fiverr

fiverr ninja metrisk ikon

Svårighet

svårighet medium
Medium

Tid

tid låg
Låg

Inkomst

inkomst medium
Medium

Denna guide kan hamna under kategorin att tjäna pengar på udda jobb. Med detta menar vi att du kan utföra arbetet utan att vara under kontrakt med en arbetsgivare, utan att behöva en utbildning, och i allmänhet bara utför slumpmässiga arbeten utan att behöva hålla en position. Det kan jämföras med att vara en virtuell assistent. Enkelt uttryckt kan man säga att Fiverr kopplar ihop säljare och köpare av korta uppdrag, och gör det enklare att hitta frilansjobb.

Du kan utföra små jobb på andras ställen, göra saker som trädgårdsskötsel, snöröjning, och sådant. Denna guiden fokuserar på små jobb som kan utföras på nätet och därmed hemifrån. Vanligtvis kommer udda jobb inte ge dig mer än $ 100, men i många fall kan de utföras mycket snabbt och enkelt, så länge du vet hur man gör dem. Fiverr kanske inte är rätt plattform för att bli miljonär, men du kan absolut få en hyfsad inkomst eller tjäna ihop lite extra pengar.utföras mycket snabbt och enkelt, så länge du vet hur man gör dem.

För att få en uppfattning om hur det fungerar, här är ett litet exempel från verkligheten:

Peter är riktigt duktig på att rita, och skulle vilja tjäna lite pengar hemifrån. Därför går han med på www.fiverr.com gratis, för att rita skisser och karikatyrer av människor. På Fiverr.com skapar han en kort introdkutionsvideo, som talar om på engelska vad han kommer att göra för användare. Priset är $ 5 för varje utfört arbete. Flera användare begär hans arbete, och snart tjänar han ungefär 35 kronor per dag, eller ca 1050 kr per månad.

Den typ av udda jobb vi talar om är gigs, gjorda genom fiverr.com. Denna webbplats är en portal där man kan

Så här gör du!

Upptäck dina färdigheter

För att tjäna pengar online på att göra dessa udda jobb, måste du kunna göra ett jobb som är värt för någon annan att betala för. Dina grundläggande jobb på en webbplats som Fiverr kostar $ 5 och i många fall kan människor även köpa extra tjänster. Ett enda jobb kommer inte att göra dig till en miljonär, så tricket är att få så många jobb som möjligt, och, naturligtvis att utföra dem inom en tidsram som gör det värt att göra dem.

Så du måste ta reda på vad du kan göra för människor – exempel på detta är:

Många webbplatser fungerar som en länk mellan människor som vill köpa och sälja små jobb. Vi har valt att fokusera på Fiverr , eftersom detta är den största portalen och en av de bästa. Om du vill se exempel på andra webbplatser med dessa funktioner, finns de längst ner på sidan. Du kan också läsa vår guide om frilansarbete.

Gå till Fiverr

Tjäna pengar på Fiverr

Följ den här länken och registrera dig för Fiverr . Som nämnts, det är helt gratis och du kan komma igång direkt.

Gör en försäljning Video/Post

För att maximera din försäljning bör du ha en försäljningsvideo eller ett försäljningsinlägg som förklarar vad det jobb du kommer att utföra handlar om. När du går in för att skapa ett ”gig”, som de kallar det, vilket innebär att ett jobb, så kommer du att bli ombedd under processen att skriva ett inlägg, och senare även att sätta upp en video. Statistiken säger att “gigs” (de jobb som erbjuds) med försäljningsvideor säljer 220 % mer än de utan, så vi rekommenderar att du gör en.

Tjäna pengar

Tjäna pengar på Fiverr

För att få pengar över till ditt konto måste du vara en PayPal- användare. PayPal är en kostnadsfri tjänst, som används av miljontals människor. Du kan etablera dig som användare med dem via denna länk. När det är gjort, handlar det om att bli upptagen!

Om du fortfarande letar efter sätt att tjäna pengar på nätet, är du välkommen att besöka våra andra guider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
Sluta kämpa med din ekonomi. Hitta ett sätt att tjäna pengar idag.
Gör som tusentals andra och förändra ditt liv genom att tjäna pengar på nätet…

Fler än 15 olika metoder, alla bevisade, alla lönsamma.
senaste nyhetsbannern
Med ProfitFarmers tjänade vi €2.141 kronor på bara några veckor.
Vill du se hur du också kan tjäna pengar med ProfitFarmers?