Tjäna pengar på Tv-spel

Tjäna pengar på tv-spel

CashNinja är en oberoende granskningssida och är varken licensierad eller behörig att ge professionella råd för någon typ av investering. Användaren bär fullt ansvar för att känna till alla typer av risker som är förknippade med handel av kryptovalutor och andra liknande aktiviteter. Som med alla tillgångar, investera endast pengar du har råd att förlora.”

Att spela tv-spel kan vara avkopplande och kul, föratt inte tala om utmanande, men människor som tillbringar mycket tid på att spela kritiseras ofta för att slösa tid med sysselsättningar som bara är underhållning. Folk kommer att säga att när allt kommer omkring kan du inte tjäna några pengar på att spela tv-spel.

Men det är inte riktigt sant.

Ninja ikon
Svårighet
Svårighet medel
Medel
Tid
tid Hög
Låg
Inkomst
inkomst Hög
Hög

Sanningen är att det finns sätt för ivriga spelare att vända sin hobby till lite extra pengar. Även för de flesta människor kommer det inte att vara möjligt att leva på eller bli rik enbart genom att spela tv-spel, men nästan vem som helst kan tjäna lite extra pengar för att täcka kostnader, spara för större inköp eller helt enkelt för att finansiera sin spelhobby.

Det finns fem huvudsakliga sätt som du kan tjäna pengar på att spela tv-spel på: tv-spelsbloggar, tv-spelsguider, YouTube-videor, speltestning och e-sport. Läs vidare för att lära dig mer om var och en av dessa fem sätt som du kan tjäna lite pengar genom att göra något som du älskar.

1. Bli en tv-spelsbloggare

Om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att börja tjäna pengar genom tv-spel så är bloggning svaret. Många människor använder idag Internet för att söka information och nyheter om spel vilket skapar möjligheter för tv-spelare som gillar att skriva och har möjlighet att använda enkla bloggingsverktyg som WordPress eller Blogger.

Du kan vända tv-spelsblogging från en mängd olika vinklar. Du kanske vill ha en översynswebbplats där du beskriver spel, listar deras för- och nackdelar och sedan ger ranking. Du kan skapa en webbplats som innehåller tv-spelsnyheter om kommande releaser och ny teknik i branschen. Nischade webbplatser är också en möjlighet. Kanske vill du skriva om en viss spelserie som du älskar, om vintage eller klassiska spel eller till och med om ämnen som skildring av kvinnor i tv-spel.

Oavsett vad du planerar att skriva om så vill du vara säker på att de tjänster du producerar är av god kvalitet. Du vill producera innehåll som tilltalar läsarna och göra din webbplats till en som de vill besöka framför någon annan. Förutom att skriva intressant och informativt innehåll vill du att din spelblogg ska att vara tilltalande för ögat och lätt att navigera. Du kan använda mallar för att anpassa din webbplats på mycket kort tid.

När du börjar skriva måste du marknadsföra din blogg för att göra den framgångsrik. Dela artiklar på Facebook, Twitter och andra sociala mediekonton kommer att hjälpa dig att locka läsare. Du kan också skicka artikeln till spelforum och träningsarrangemang med andra bloggare för att dela varandras arbete.

För att tjäna pengar på din videospelsblogg måste du annonsera med Google AdSense eller Yahoo Publisher. Dessa platser placerar annonser på hemsidan och betalar dig pengar när folk klickar på länkarna. Du vill vara säker på att den form av monetärisering du väljer kommer att ge riktade annonser som sannolikt kommer att tilltala läsare. Annars kommer du inte kunna hoppas på att få några pengar genom klick.

När du börjar bygga din webbplats och öka trafiken kan du komma i kontakt med spelutgivare för att se om de skulle vilja att ni recenserar deras spel. Detta kan innebära att du får gratis kopior av spel så att du inte behöver köpa dem vilket kommer att spara pengar.

2. Bli en spelguideförfattare

Om du älskar att spela tv-spel vet du hur frustrerande det kan vara när du når en punkt i spelet när du inte kan fortsätta eftersom du inte kan räkna ut vad man ska göra eller inte kan fullfölja rätt sekvens av rörelser för att avancera. När det händer vänder du dig troligen till internet och kollar upp spelguider.

Även om det finns lediga resurser tillgängliga för spelguider är påkostade guider ofta de bästa alternativen för dem som vill ha de bästa råden och information om spelet. Att bli författare av dessa guider kan hjälpa dig att tjäna en anständig inkomst.

Killerguides.net är en av de viktigaste källorna för spelguider i samband med MMO-onlinespel. Guider på denna sida köps som en e-bok som vanligtvis är runt 80 sidor lång. Många av guiderna säljs för omkring $ 30 med författare som tar emot en del av pengarna från var och en som säljs i form av royalty. När du publicerar en e-bok på webbplatsen måste du fortsätta att skriva uppdateringar till din guide så länge spelet finns för att fortsätta ta emot royalties.

Du kan öka dina inkomster genom att göra reklam för dina guider med hjälp av sociala medier och spelforum.

Vill du tjäna extrapengar?

Vi har en lista över de bästa sätten du kan Tjäna Pengar på nätet.

Allt du behöver göra är att välja ett, och sedan börja tjäna pengar idag.

ninja med metriska ikoner

Sluta kämpa med din ekonomi. Hitta ett sätt att tjäna pengar idag.

Gör som tusentals andra och förändra ditt liv genom att tjäna pengar på nätet…
Fler än 15 olika metoder, alla bevisade, alla lönsamma.

ninja med fallande pengar

3. Publicera YouTube-videor och ta intäkter från dem

Spelguider är inte de enda platser som människor hittar information som de behöver för att komma förbi svåra delar av tv-spel. Många spelare skulle föredra att se handledning och demonstration direkt på skärmen och kommer till YouTube för att hitta dem. Genom att skapa videor av handlingen på skärmen medan du spelar spel, ladda upp videor på YouTube och tjäna pengar på dem, kan du tjäna riktigt bra pengar.

Det finns några hakar med att skapa tv-spelsvideoklipp på YouTube och använda dem för att göra en vinst. Huvudsakligen finns det vissa farhågor om att dessa filmer kan stå i strid med upphovsrättslagar. Generellt är juridiska experter överens om att så länge du ger kommentarer när du spelar spelet omfattas du av rättvisa användarlagar och kan lagligt producera videoklipp. YouTube kommer därför endast att tillåta intäktsgenerering om videos inkluderar steg för steg kommentarer.

För att tjäna pengar med videoklipp på YouTube kan du använda Google AdSense. Du kan registrera dig för ett konto och sedan kommer tjänsten att lägga reklam som spelar innan dina videoklipp. Om någon klickar på annonsen får du pengar. För att få de medel som samlats in från videoklick måste du tjäna en viss minnimimängd dollar som Google ofta uppdaterar.

Twitch.tv är ett annat ställe där du kan tjäna pengar med spelvideor. Twitch som är en nyare plats ägnar sig enbart åt tv-spel och antalet besökare växer för varje månad. För att tjäna pengar på Twitch måste du fylla i ett formulär och bli en partner. Sedan kan du kvalificera sig för regelbundna betalningar som baseras på inkomster som gjorts av dina videoklipp.

För att bli en medverkande måste du uppfylla vissa krav som fastställts av Twitch. Du måste visa tecken på att konsekvent publicera videor och du måste ha en stor publik. Därför måste du sända video gratis på Twitch ett tag och bygga upp anhängare och en publik innan du ansöker.

Om du verkligen vill tjäna pengar med YouTube eller Twitch kommer kvaliteten på dina videoklipp att spela en viktig roll. Även om det finns miljontals människor som tittar på tv-spelshandledning och demonstrationer finns det också tusentals andra människor som gör dessa filmer. Därför måste du producera innehåll som är unikt.

Kommentarer som är speciellt roliga eller smarta, demonstrationer som visar hemligheter och tips som få människor känner till och annat kreativt innehåll kommer att bidra till att du sticker ut från andra videoproducenter och sätter dig på kurs mot att tjäna pengar med intäktsgenererande videoklipp.

4. Speltesta professionellt

Innan ett tv-spel kan släppas för försäljning måste det testas för att säkerställa att det är fritt från fel och brister som stör spelet. Eftersom det kan ta tusentals timmar hyra videospelutgivare specialiserade testare för att spela deras spel åt dem.

Att bli en av dessa testare kan gör att du kan tjäna en ganska trevlig extra inkomst. Emellertid kan arbetet vara mycket svårt. Du kommer att behöva vara mycket detaljorienterad och insiktsfull och kunna hålla en detaöljerad logg över buggar och brister som du hittar. Merparten av tiden måste testare arbeta under hårt pressade tidsgränser och måste uppfylla en viss kvot för antalet brister och misstag som de hittar.

Tv-spelstestare tjänar i genomsnitt någonstans mellan $ 17.000 och $ 25.500 per år. Testare som är mycket bra på det de gör och är erfarna kan ibland tjäna uppemot $ 42.000 per år. Du behöver normalt inte ha en examen eller någon annan typ av erfarenhet för att ansöka om ett tv-spelstestarjobb men människor som har bakgrund inom datorprogrammering, speldesign, grafisk design och områden med anknytning till tv-spelutveckling kan väljas före andra vid rekrytering.

Världen över kan tv-spelstestare vara mycket konkurrenskraftiga eftersom många människor tycker idén om att få betalt för att spela spel är tilltalande.

Innan du ansöker om ett jobb som ett speltestare är det viktigt att vara medveten om några av de nackdelar som dessa typer av jobb har. Lönen per timme är ofta mycket låg när man betänker hur mycket arbete det kan innebära att hitta det nödvändiga antalet fel för att få betalt.

Eftersom arbetet kan vara så tidskrävande kan speltestare vara oförmögna att hålla heltidsarbete på andra områden. Det finns mycket lite trygghet i branschen och du kan ha perioder där du inte kan hitta arbete alls. Detta innebär att spelettestning oftast inte är ett genomförbart alternativ som enda inkomstkälla heller.

En tydlig fördel till varför du bör tjäna pengar som ett speltestare är att du har möjlighet att göra jobbet hemifrån. Det finns inga krav på var du sitter i världen och detta gör ett speltestarjobb är mycket attraktiva.

Om du vill lyckas som en tv-speltestare måste du gå in i jobbet och tänka ur ett felsökarperspektiv snarare än en spelare. Du kommer förmodligen inte att få spela spelet på det sätt som du vill med de spel du har köpt.

Förutom professionella speltestpositioner finns det tillfälliga webbplatser som tillåter dig att tjäna små summor pengar för att spela spel under korta tidsperioder. Du kan prova en webbplats som PlayerResearch.com som betalar en fast avgift för att spela ett spel i 45 minuter och sedan svara på frågor eller ge feedback om dina erfarenheter.

5. Bli en e-sportstävlare

Tjäna pengar på tv-spelOm du är överlägsen på att spela tv-spel kan e-sport vara något för dig. Vid e-sportstävlingar tävlar toppspelare om kontantpriser antingen ensamma eller i lag. Medan e-sportsmästare inte tjänar lika mycket som professionella idrottare kan de mest framgångsrika tjäna mycket pengar.

Ta Jae Dong Lee, den mest framgångsrika tävlande för tillfället som har tjänat över $ 500.000 i vinst eller Marc Mangiacapra i Storbritannien som har tjänat nästan $ 65.000.

För att komma in i den konkurrenskraftiga e-sportsvärlden är det bäst att börja med lokala tävlingar. Du kan söka på internet för att hitta tävlingar som finns i närheten av där du bor. Dessa matcher kan endast ha små prispengar, men de gör att du kan se hur speltävlingsvärlden är. Vissa tävlingar kan kvalificera dig för större med större vinster, och ju mer du tävlar desto säkrare kommer du att bli och desto bättre förberedd kommer du att bli till att delta i större tävlingar.

Att vara en e-sportstävlare kan också ge dig viss auktoritet till en tv-spelsblogg, ett YouTube-konto eller ett Twitch-konto så att du kan tjäna mer pengar genom andra intäktsströmmar medan du jobbar på att vinna priser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen