Tjäna pengar på Twitch.tv

Tjäna pengar på Twitch.tv

CashNinja är en oberoende granskningssida och är varken licensierad eller behörig att ge professionella råd för någon typ av investering. Användaren bär fullt ansvar för att känna till alla typer av risker som är förknippade med handel av kryptovalutor och andra liknande aktiviteter. Som med alla tillgångar, investera endast pengar du har råd att förlora.”

I Internetåldern finns det ett antal sätt att få lite extra pengar bara genom att göra de saker du älskar och brinner för. Om du är en ivrig och hängiven gamer kan Twitch.tv bara vara din gyllene biljett till en värld av att tjäna pengar på Internet.

Ninja ikon
Svårighet
Svårighet medel
Medel
Tid
tid Hög
Hög
Inkomst
inkomst medel
Medel

Twitch.tv är en online streaming-tjänst som enbart ägnas åt tv-spel. Det är den mest populära webbplatsen som ska användas för att sända dig själv och ditt eget spelande eller oftast för att koppla av med lite popcorn och titta på när populära spelare spelar dina favoritspel. Du kan söka på webbplatsen efter ett lajvspel du vill titta på, eller leta upp din favoritströmmare och njuta av deras kommentarer medan de tar sig igenom sitt spelbibliotek. Twitch är definitivt ett av de bästa sätten att tjäna pengar på att spela videospel på!

Om du gillar eSport är Twitch.tv en guldgruva. Det är till Twitch som professionella spelare kommer för att strömma sina tävlingar för en publik på tusentals personer, så att de kan tjäna en hel del pengar genom både deras popularitet som spelare och bland annonser som placeras på deras spel. Dessa proffsspelare har lagt många timmars arbete och engagemang i sina Twitch-kanaler, och att tjäna så mycket som dem måste du göra samma mängd arbete, även om du inte deltar i eSporter.

Över hälften av Twitch användarbas tittar i genomsnitt tre timmar per dag på Twitch. Om du fångar uppmärksamheten hos dessa hängivna användare och så kan du tjäna pengar på nolltid. Genom att vara aktiv, via PayPal, öka tittandet och bli en Twitch Partner, kan du enkelt ta hem en mäktig inkomst. Såhär kommer du igång.

Få ihop rätt utrustning

För att strömma (eller ens bara spela utan att vilja sluta eller stansa ett hål genom skärmen på grund av fruktansvärda FPS) kommer du naturligtvis att behöva en ordentlig speldator. Något med en processor som liknar Intels Core i5 Sandy Bridge och åtminstone 8 GB RAM kommer att duga. Du kan också välja att strömma från en PlayStation 4 eller Xbox One genom att använda en extern inspelningsenhet som kan ansluta till både TV: n och datorn.

För PC finns det en gratis streaming-tjänst kan du använda som kallas Open Broadcaster Software (OBS), eller en premiumtjänst med extra fördelar som kallas XSplit. För direktuppspelning med konsol finns tjänsten Elgato HD60 som är det rekommenderade alternativet.

Du är installerad... hur tjänar du nu pengar?

Som med alla andra jobb måste du först och främst visa upp konsekvens. Om du aldrig är online och aldrig spelar kommer du inte att bygga upp någon bas av tittare som är tillräckligt intresserade av dig för att fortsätta att komma tillbaka till din kanal. Utan tittare förlorar du möjlighet att få ett rykte och övertyga folk om att trycka på abonnemangsknappen och betala $ 5 per månad. Med ett abonnemang delar du pengarna hälften hälften med Twitch, men det går definitivt jämnt upp efter att tillräckligt många människor prenumererar.

Om du är en PayPal-användare är det klokt att bädda in en donationsknapp på beskrivningen av ditt konto. Ovanpå det att du får abboneringar och blir en Twitch-partner, är detta ett annat sätt att tjäna en extra inkomst på. Genom att bygga bra relationer och har en personlighet som sticker ut på Twitch, kommer människor att vara mer villiga att fritt donera till din ström och de kan göra detta via PayPal.

Vill du tjäna extrapengar?

Vi har en lista över de bästa sätten du kan Tjäna Pengar på nätet.

Allt du behöver göra är att välja ett, och sedan börja tjäna pengar idag.

ninja med metriska ikoner

Sluta kämpa med din ekonomi. Hitta ett sätt att tjäna pengar idag.

Gör som tusentals andra och förändra ditt liv genom att tjäna pengar på nätet…
Fler än 15 olika metoder, alla bevisade, alla lönsamma.

ninja med fallande pengar

Bli en Twitch-partner

Om du bygger upp en tillräckligt stor följarskara med ett stort antal abonnenter, kan du ansöka om att bli en Twitch-Partner som ger dig möjligheten att lägga till reklambanners på din kanal, vilket också ökar dina intäkter. Twitch styr inte vilka annonser som placeras på vilken kanal dock. Det är upp till skaparen av annonser att själva att bestämma vilken typ av reklam som hamnar var, och på vilka videoklipp de vill sätta dem på.

För att bli Partner med Twitch.tv måste du schemalägga din ström att gå online åtminstone 3 gånger i veckan. Samtidigt måste du hålla ett genomsnitt på 500 + tittare på varje ström du sänder. Alternativt, om du är en populär YouTubare som drar in 100.000 abonnenter och har 15,000+ visningar av varje video kan du också ansöka om att bli en Twitch-Partner.

Få betalt för visningar

Tjäna pengar på Twitch.tv

En annan anledning, förutom att det är viktigt att få ett betydande antal tittare, är Twitch betalningssystem. Twitch har ett ”effektiv kostnad per 1000 visningar” (eCPM)-system som betalar dig en viss summa pengar för varje 1000 visningar du får.

Att öka din eCPM är lika enkelt som att komma till ”arbetet” – att du spelar konsekvent och interagerar med dina tittare regelbundet. Att bygga en relation med dem är det bästa sättet att öka din tittarskara, och du kan även uppnå målet att få dem att stänga av sina annonsblockerare för dig. Genom att stänga av annonsblockerare öppnar tittarna upp ett annat sätt där du kan bli sponsrad och detta kommer att hjälpa dig att tjäna ännu mer pengar genom Twitch.

När du har godkänts för partnerprogrammet på Twitch börjar du genom att tjäna någonstans mellan $ 0,70 och $ 1,40 per 1000 visningar. Detta ökar vanligtvis med från $ 1,00 till $ 2,50 när du har byggt upp din tittarbas. Räkna ihop detta med uppdelningen av den månatliga abonnentdonationen som du delar med Twitch.tv så kan du dra in lite riktiga pengar på sidan av. Efter att du blivit allt populärare och byggt upp ett rykte som en konsekvent spelare, kan du förhandla om din eCPM med Twitch och eventuellt få en högre utbetalning för var och en av de 1000 visningar du får.

Tips för framgång

Här är några saker som du kan göra för att öka dina chanser att tjäna pengar med Twitch:

  • Interagera med dina tittare så mycket som möjligt. Ju mer du pratar med folk som följer dig, desto mer intryck gör du på dem.
  • Prata hela tiden, även om folk inte har tittat in. Du vet aldrig när någon kan komma in och du har bara ett par sekunder på dig att fånga deras intresse.
  • Skriv en bra beskrivning av kanalen som kommer att bygga intresse.
  • Luska lite för att ta reda på hur du lägger till strömvarningar så att du vet när du får donationer eller nya anhängare. Genom att tacka dem personligen kommer du att gå långt mot att bygga ett bra rykte.
  • Nämn anhängare och donatorer i dina strömmar. Detta kan uppmuntra andra människor att donera och följa dig.

Skapa ett schema för strömning och håll fast vid det. Detta kommer inte bara hjälpa dig att visa att du är en konsekvent strömmare, men det kommer också att ge tittarna möjlighet att komma online för att se dina strömmar.

Undvik dessa misstag

Håll dig borta från dessa vanliga misstag som många nybörjare på Twitch gör:

  • Ge inte bort presenter för att få tittare. Detta kan väcka uppmärksamhet under din marknadsföring, men efteråt är människor benägna att gå vidare.
  • Glöm inte att interagera med människor på chatten. Ju mer du pratar med andra, desto mer sannolikt är det att kommer tillbaka.

Sluta inte att ha roligt. Om du bara ser på Twitch.tv som ett företag, är det osannolikt att dina videor är spännande och roliga för tittarna att se på.

Poängen

Att tjäna pengar med Twitch.Tv är en pågående process. Under de första månaderna kan du bara tjäna $ 100 till $ 250, men med tiden kan du bygga en bra publik. Människor som har 20.000 tittare kan tjäna $ 1600 per vecka, vilket fungerar som en lön på mer än $ 76.000 per år!

Det viktigaste att komma ihåg är att Twitch.tv förmodligen inte kommer att kunna vara din heltidsjobb för en stund. Du måste fortsätta att producera innehåll av hög kvalitet och öka din kanal för att göra bra pengar på det.

Om du är intresserad av att tjäna pengar på nätet, sedan ta en titt på våra olika sätt att tjäna pengar på internet just här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen