Så kan du Tjäna Pengar på din Blogg

Tjäna Pengar på din Blogg
”CashNinjas huvudsakliga mål är att hjälpa våra läsare förbättra ekonomin i sina liv. Våra partners är andra företag som delar samma vision. Vissa av länkarna i det här inlägget kan vara från våra partners. Det är så vi tjänar pengar.”

Har du någonsin undrat hur du gör för att tjäna pengar på din blogg? Tänk på hur mycket tid du spenderar på ditt jobb varje dag … Om du är som de flesta, är det ungefär 8 timmar per dag. Tänk också på hur lång tid det tar för dig att pendla till och från din arbetsplats … det kan ta ytterligare 1-2 timmar.

Om du arbetar 50 veckor om året i ungefär 40 år, och du verkligen inte gillar vad du gör, är det nästan 2,000 timmar om året som du kastar bort. Totalt sett i hela ditt liv är det 80,000 timmar av ditt liv som du spenderar på jobbet. Du kan förlora upp till 80,000 timmar av ditt liv till att vara olyckligt på ett jobb som du inte gillar.

bloggande

Svårighet

Tid Medel Ikon
Medium

Tid

Svårighet Hög Ikon
Hög

Inkomst

Förtjänst Stor Ikon
Stor

Är du en av dem?

Vi ska visa dig ett alternativ: Tjäna pengar att skriva, tänka och prata om något du älskar varje dag på din blogg. Du kan starta en blogg på mindre än 10 minuter och vara en av dem som tjänar 250,000 + varje månad bara från din webbplats, detta är varför du vill lära dig hur du kan tjäna pengar på din blogg. Den bästa tiden att börja är nu, och du kan göra det redan idag! I slutet av den här artikeln kommer du att veta allt du behöver om hur du kan tjäna pengar på din blogg och var du ska komma igång.

tjäna pengar på blogg
KAPITEL 1

Vad är en blogg
Varför du bör starta en blogg

starta blogg tjäna pengar
KAPITEL 2

Hur mycket pengar kan du
tjäna på att blogga?

tjäna pengar på blogg
KAPITEL 3

Därför ska du använda WordPress för att skapa din blogg

tjäna pengar på din blogg
KAPITEL 4

Hur kan du tjäna du
pengar på din blogg?

tjäna pengar på blogg
KAPITEL 5

10 steg för att lära dig
hur man tjänar pengar på din blogg

tjäna pengar på att blogga
KAPITEL 6

Hur du börjar tjäna pengar på din blogg

KAPITEL 1

Vad är en blogg?

En blogg är en samling av inlägg om ett ämne som organiseras på en webbplats. Den drivs vanligtvis av en person eller en liten grupp människor och den uppdateras regelbundet. CashNinja är ett exempel på en blogg: Vi skriver och publicerar information om hur man tjänar pengar online.

tjäna pengar på blogg

De flesta bloggar säljer produkter till sina läsare som e-böcker och kurser, men vissa säljer även kläder, kosttillskott och mycket mer. Allt beror på vem som besöker bloggen och vad de vill ha.

Du kan också marknadsföra andra influencers (dvs., personer som kan påverka stora grupper av människor)  och deras företag eller lista annonser för att tjäna pengar på din blogg!

Vi ska komma in på exakta sätt hur du kan tjäna pengar din blogg senare och gå igenom dem .

Men först…

tjäna pengar på blogg

Varför du bör starta en blogg

Kan du tänka dig att få betalt för att skriva, tänka och prata om vad du älskar varje dag?

Det är vad att starta en blogg handlar om och varför du borde lära dig hur du kan tjäna pengar på din blogg: Du skapar värdefull information, bygger upp en följarbas och säljer sedan produkter som de gillar och vill köpa. Detta kommer att visa dig hur du kan tjäna pengar på din blogg.

Skapa din egen blogg och börja tjäna en passiv inkomst. Använd följande tjänster för att skapa en blogg snabbt och enkelt:

Weebly
 • Intuitiv och enkel att använda
 • Prisvärd
Wordpress
 • Extremt anpassningsbar design, funktioner och funktionalitet
 • Kan infoga tredjepartsverktyg
Weblium
 • SEO-klar webbplats
 • Automatisk mobilanpassning och prisvärd

Inte bara det att du kan göra vad du älskar varje dag, men du får också dessa fantastiska förmåner:

KAPITEL 2

Hur mycket pengar kan du tjäna på att blogga?

När det gäller att lära sig att tjäna pengar på din blogg, tror vissa människor att de aldrig kommer tjäna en krona. Men vi är här för att berätta att det finns massor av positiva exempel:

börja blogga tjäna pengar

Till exempel visar toppbloggaren Kenzas inkomstrapport på att hon tjänade mer än en miljon kronor under sitt första år som bloggare! Andra tjänar så mycket som mellan 20-50 tusen per månad … och allt det är passiv inkomst. De sitter inte på sina kontor och arbetar: Allting kommer in på bankkontot från blogginlägg de skrivit för länge sedan och från produkter de säljer. De är ett exempel på människor som redan lärt sig hur du kan tjäna pengar på din blogg:

tjäna pengar på blogg

Kan du föreställa dig att du bara sitter på soffan och lutar dig tillbaka och ser banksaldot växa? Om du lär dig hur du kan tjäna pengar din blogg på rätt sätt så kan du vara en av dem!

Ett annat exempel är proffsbloggaren Isabella “Blondinbella” Löwengrip. Hon sägs tjäna

Kan du tjäna lika mycket direkt? Självklart inte. Men att påbörja sin väg till framgång är lätt, även för dig.

Blogg-ordlista

Innan vi går in på hur du kan tjäna pengar din blogg vill vi bara nämna några av de vanligaste termerna du kommer att stöta på när du skapar din blogg om du inte redan är bekant med terminologin. Men oroa dig inte! Om du har ett Facebook-konto kan du skapa en blogg – det är enkelt. Här är en lista med några ord som du förmodligen kommer att höra om och om igen:

Ett domännamn identifierar din blogg och hemsida och lokaliserar den på internet. Företaget Googles domännamn är till exempel google.com

Ett webbhotell lagrar din webbplats på sina servrar som är anslutna till internet. Föreställ dig ett webbhotell som din dator och en hårddisk, förutom att du betalar ett företag för att vara värd åt dig online så kan du få läsare och kunder från hela världen att se din webbplats Utan värd kan du aldrig upptäcka hur du kan tjäna pengar på din blogg.

Detta är ett utmärkt webbhotell som ger dig säker och kostnadseffektiv hosting. Du kan också köpa ett domännamn från dem. Klicka här för att lära dig mer.

Det här är en standard bloggplattform, som låter dig ha mycket frihet över utformningen av din webbplats (vilket är vad du vill). Den är väldigt enkel att använda och komma igång med. På webbplatsen WordPress.com kan du få din egen blogg gratis, men du får inte välja domännamnet och är väldigt begränsat i vad du kan göra. Vi rekommenderar att du använder WordPress.org när du lär dig hur du kan tjäna pengar på din blogg, vilket är samma teknik, men du får välja vilken domän du vill. När du väl har fått ditt domännamn och hostingbolag kommer de att gå igenom hur du konfigurerar WordPress.

En särskild länk från en produkt du har forskat om, som när en läsare klickar på och köper, ger dig en provision. Affiliatelänkar och produkter är ett bra sätt att tjäna pengar på din blogg och vi kommer att prata om dem mer senare i den här artikeln.

Vanligtvis såld i form av digital leverans, som en e-bok eller webbkurs , detta är hur många bloggare brukar tjäna pengar på blogg . När du väl vet vem som besöker din blogg kan du göra forskning och ta reda på vad de vill lära sig av dig. Du paketerar den här lösningen i ett bra format och säljer det till dem. Du kan också överväga att göra icke-digitala produkter  som kläder, anpassade fysiska produkter (tänk kaffemuggar och utrustning) och mycket mer. Detta är ett av de bästa sätten att öka din inkomst från att tjäna pengar på din blogg.

En samling filer som samarbetar för att skapa ett gränssnitt som dina läsare ser när de besöker din blogg. Dessa filer utgör de instruktioner som WordPress följer för hur din blogg ska se ut.

En samling filer och programvara du installerar på din blogg som kan utöka funktionerna på din webbplats. Ett plugin kan hjälpa dig att visa mer information om dina läsare och ett annat som till exempel att hjälpa dig att visa dina Instagram-bilder på din webbplats. Det finns oändligt antal plugins och möjligheter för hur du kan anpassa din blogg, och de hjälper dig alla på resan hur du kan tjäna pengar på din blogg.

Vill du tjäna extrapengar?

Vi har en lista över de bästa sätten du kan Tjäna Pengar på nätet.

Allt du behöver göra är att välja ett, och sedan börja tjäna pengar idag.

ninja med metriska ikoner

Sluta kämpa med din ekonomi. Hitta ett sätt att tjäna pengar idag.

Gör som tusentals andra och förändra ditt liv genom att tjäna pengar på nätet…
Fler än 15 olika metoder, alla bevisade, alla lönsamma.

ninja med fallande pengar

 KAPITEL 3

Därför ska du använda WordPress för att skapa din blogg

Nu när du vet vad en blogg är och några allmänna termer går vi in på processen med hur du faktiskt kan tjäna pengar på din blogg. Du kanske undrar varför vi rekommenderar att alla bygger sina bloggar med WordPress?

tjäna pengar på blogg

Med WordPress kan du hoppa över många av de steg som annars kan kosta dig tusentals kronor

För att sammanfatta är WordPress ett innehållshanteringssystem (från engelskans Content Management System, CMS) för din webbplats, som ger dig mycket kontroll och låter dig hantera allt innehåll från en och samma plats. Det betyder att du enkelt kan hantera dina blogginlägg, titlar, sidor och mer på din blogg. Det här är precis vad du vill, för när du börjar lära dig hur du kan tjäna pengar på din blogg, vill du hålla saker så enkelt som möjligt så är WordPress det mest populära CMS-verktyget och många företag, från små till stora, använder det varje dag.

Här är några snabba faktapunkter om WordPress:

Kostnad – Vanligtvis betalar du mindre än 20,000 kronor per år för hosting och ditt domännamn inklusive att använda WordPress

Tema – Du kan starta din blogg och ladda ner många teman gratis. Vi brukar dock rekommendera dig att uppgradera till ett premiumtema som är en engångsavgift på mellan 200 till 1,000 kronor. Premiumteman låter dig göra mycket mer än gratis teman och ser oftast mycket trevligare ut. De gör det troligare att läsare kommer att vilja stanna på din webbplats, komma tillbaka igen och köpa produkter från dig. Detta är något som underlättar när det gäller att tjäna pengar på din blogg.

Skapa och sköt din blogg enkelt med hjälp av dessa temaskapare för WordPress:

Elementor
 • Lättanvänt gränssnitt
 • Dra-och-släpp-skapare
 • 400 kr för en sida (1 års licens)
Elegant Theme
 • Dra-och-släpp-skapare
 • 750 kr med ett års support och uppdateringar. (obegränsat antal webbsidor)

Vi har en artikel på engelska redo för dig som lär dig hur man gör en hemsida och hur man ställer in allt, inklusive din, domän, värd och mer.

KAPITEL 4

Hur kan du tjäna du pengar på din blogg? Här är de 3 vanligaste sätten...

När det gäller att tjäna pengar på din blogg är de tre vanligaste sätten att:

tjäna pengar blogg

Vi har redan pratat om produkter och affiliatelänkar tidigare, men vi går snabbt igenom dem igen:

Reklam och sponsorer är det tredje sättet att tjäna pengar på din blogg.

Med reklam kan du placera bilder på din blogg som visar potentiella produkter som läsaren vill köpa från andra leverantörer på din webbplats. Du vill vara försiktig med att inte gör det för mycket, eftersom det kan göra att din webbplats ser ut som om du är en försäljare och det är inte bästa sättet att tjäna pengar på din blogg.

Sponsorer är ett annat sätt att tjäna pengar på din blogg, där företag kommer att betala dig för att prata om deras produkt och rekommendera dem. Du kan se detta mycket i YouTube-videoklipp eller Instagram-bilder: Kläder och modeföretag betalar kända bloggare för att visa sina produkter och säga att de har ett använder ett visst varumärke.

Du kommer inte riktigt att ha möjlighet till sponsorer när du precis börjat lära dig att tjäna pengar på din blogg. Men när du växer i popularitet kan du lättare hitta sponsorer (eller det blir lättare att hitta dig för dem snarare).

starta en blogg och tjäna pengar

KAPITEL 5

10 steg för att lära dig hur man tjänar pengar på din blogg

Nu när du har en bra översikt över vad att driva en blogg handlar om, låt oss prata om 10-stegsprocessen för att komma igång och lära dig hur du kan tjäna pengar på din blogg:

tjäna pengar på blogg

1. Välj ett ämne eller en nisch för din blogg och håll dig till det ämnet

Ett av de största misstag vi ser att människor gör när det gäller att lära sig att tjäna pengar på sin blogg är att starta en blogg om sport, men sen plötsligt ändra riktning på bloggen.

Kanske såg de att katter nu är väldigt populära, så de tror att de borde skriva en artikel om katter på sin sportblogg.

Detta är FEL! Gör ALDRIG så! När du väl bestämt dig för ditt ämne eller tema för din blogg, håll fast vid det.

Inte bara förväntar sig dina läsare det ämnet och blir förvirrade om du publicerar något annat, men sökmotorer som Google kommer att flytta dig lägre i rankingen om din blogg inte är inriktad på ett och samma ämne. Detta är uppenbarligen verkligen dåligt när det gäller att tjäna pengar på din blogg.

Välj något du vill fokusera på och hålla fast vid det. Om du vill skriva om något annat kan du alltid starta en annan blogg!

Skapa din egen blogg och börja tjäna en passiv inkomst. Använd följande tjänster för att skapa en blogg snabbt och enkelt:

Weebly
 • Intuitiv och enkel att använda
 • Prisvärd
Wordpress
 • Extremt anpassningsbar design, funktioner och funktionalitet
 • Kan infoga tredjepartsverktyg
Weblium
 • SEO-klar webbplats
 • Automatisk mobilanpassning och prisvärd

2. Tänk på vem som läser din blogg, inte dig själv

Allt för många bloggare skriver bara för sig själva. De förvirrar bloggen med sin dagbok.

Att skriva för att uttrycka sig är bra, och ja, en del av din blogg kommer att handla om att uttrycka dig själv … Men hur kan du lockar människor och tjäna pengar på din blogg om du inte skapar innehåll som dina läsare älskar.

Du bör alltid sätta dig själv i dina läsares skor och fråga, “Vad vill de ha? “Skapa ditt innehåll baserat på svaret på den frågan för den bästa läxan hur du lär dig hur du kan tjäna pengar på din blogg.

Vi säger inte att du måste skriva om något du inte tycker om bara för att dina läsare vill läsa om något som inte intresserar dig. Gör inte saker som går emot dina värderingar eller som känns rätt, men sätt alltid läsaren först .

3. Sätt upp mål

Om du inte har ett mål att jobba mot, hur ska du då veta när du nått det?

Du måste sätta mål för din blogg och ta det på allvar om du vill följa processen hur du kan tjäna pengar din blogg. Se det som ett företag som kommer att tjäna pengar och potentiellt försörja dig och din familj under resten av ditt liv. Det är faktiskt en möjlighet om du jobbar hårt för det!

Du bör sätta mål för nästa dag, 3 månader fram och till och med nästa år.

Här är några frågor att ställa dig själv för att få en idé om bra mål att sätta:

Tänk ut svaren på dessa frågor och skriv ner dina mål. Spara dem någonstans där du kan granska dem när du vill medans du går igenom processen för hur du kan tjäna pengar på din blogg.

4. Börja med en social media-kanal i taget och se till att den blir lyckad innan du börjar på nästa

Undrar du fortfarande hur du kan tjäna pengar på din blogg? Sociala medier är ett kraftfullt och GRATIS sätt att hitta läsare, få kunder och tjäna pengar. Med sociala medier menar vi sidor som Instagram, YouTube och Facebook.

Det misstag du inte vill göra är att försöka skapa alla dessa kanaler på en gång och arbeta för att göra dem framgångsrika. Det är inte så du gör för att tjäna pengar på din blogg! Välj den kanal du gillar mest och fokusera på den. Säg att du gillar att ta bilder och dela dem, då ska du använda Instagram. Kanske vill du göra videor? Då ska du välja YouTube.

Hur som helst, välj en och skapa ett schema för att lägga ut konsekvent innehåll och få folk att prenumerera på dig. När du har gjort det och din kanal har blivit bra, kan du lägga till en annan.

Det är bättre för läsare att komma till din blogg och se att du har miljontals anhängare på en enda kanal, snarare än 1,000 på vardera, eftersom du har spridit ut dina följare på olika kanaler.

5. Välj 1-2 affiliatenätverk och fokusera på dem

Affiliatelänkar och erbjudanden är ett bra sätt att tjäna pengar på din blogg. Detta innebär att någon redan gjort allt det svåra med att skapa en produkt, allt du behöver göra är att rekommendera den, och sen får du betalt!

Vi rekommenderar dock att du håller dig till 1-2 affiliatenätverk och inte använder dem för mycket. Användning av för många affiliatelänkar kan sänka kvaliteten på din blogg och kan göra att du verkar mer som en försäljare för läsaren.

Se också till att du bara väljer produkter du verkligen tror på, som du tror hjälper dina läsare. Välj aldrig erbjudanden som bara är baserade på hur mycket provision eller pengar du tjänar.

Börja marknadsföra produkter och tjänster och tjäna provision genom att gå med i ett affiliate-program

ShareASale
 • Mycket aktiv affiliate marketing-portal
 • Nya produkter läggs till varje dag
 • Betalningar sker alltid i tid
MaxBounty
 • De globalt mest kända “kostnad per händelse”-reklamföretagen
 • Består av tusentals kampanjer och affiliateföretag
 • Specialiserat på att maximera avkastningen på både annonsörer och affiliateföretag

6. Fokusera på att skapa bra innehåll. Kvaliteten är bättre än kvantitet

Medan du inte bara kan skriva ett enda blogginlägg och hoppas att din blogg kommer att tjäna in miljontals kronor, försök att inte heller skriva 5 inlägg om dagen om kvaliteten blir dålig.

Ett bättre sätt att tjäna pengar på din blogg är att skriva färre artiklar som är riktigt högkvalitativa, jämfört med fler men dåligt skrivna och redigerade.

7. Skapa din egen produkt

De flesta bloggar tjänar mycket pengar genom att sälja sina egna produkter. Medan du kan tjäna pengar på affiliatelänkar, kan du fortfarande bara tjäna 50% av vad den produkten kostar. Tänk om du hade din egen produkt som kostade tusen kronor, och du sålde 50, 100 eller 1,000 stycken per dag  Det gör en stor skillnad.

När du har skrivit ett tag och har en e-postlista kan du fråga dem vilken typ av produkt de vill ha. Kanske vill de ha en e-bok, eller en videokurs? Om du har en blogg om baseboll kanske de vill veta hur man kastar en boll bättre, eller hur man slår bollen hårdare.

Allt du behöver göra för att verkligen veta hur för tjäna pengar på din blogg är att fråga läsarna vad dem vill ha.

På tal om det…

8. Bygg en e-postlista från den första dagen du börjar blogga och samla in e-postadresser på så många sätt som möjligt

När vi har pratat med professionella bloggare och frågar hur gör du för att tjäna pengar på din blogg och vilka misstag de ångrar mest, säger alla samma sak, vilket är “Jag önskar att jag hade börjat bygga min e-postlista tidigare”.

En e-postlista är där du använder formulär för att samla in e-postadresser (och ibland namn) till dem som är intresserade av din blogg.

En e-postlista är ett bra sätt att lära sig hur du kan tjäna pengar på din blogg och är också en riktig kassako. Eftersom när du har en ny produkt eller ett erbjudande kan du skicka det direkt till din lista över personer som redan sagt att de är intresserad av vad du pratar om och säljer. Det gör det väldigt troligt att dessa människor kommer köpa något jämfört med någon som slumpmässigt ser din blogg på Google.

Vi rekommenderar att du använder ActiveCampaign för att bygga din e-postlista: Den här programvaran är väldigt lätt att använda och konfigurera och kan växa med din blogg. Vi har också en guide redo för dig om hur du bygger din e-postlista .

De olika sätten att samla in e-postadresser på din blogg

Det finns flera olika sätt och platser du kan samla in e-postadresser på din blogg. Observera att när vi säger “opt-in” menar vi helt enkelt ett formulärfält där användarna kan skriva in deras e-post och läggas till i din e-postlista.

Här är de sätt som vi föreslår att du överväger när du tänker för att tjäna pengar på din blogg:

A. Opt-in/prenumerationsruta högst upp i menyn

De flesta bloggare har ett speciellt menyalternativ högst upp på sidan som erbjuder en gratis guide eller något annat lockande för att få läsare att klicka. När du väl klickar, tas de till en sida med det kostnadsfria erbjudandet, vilket de får om de skriver in sin e-post och registrerar sig för din lista.

B. WordPress Hello Bar-plugin

Hello Bar-plugin placerar en horisontell stapel överst på din webbplats där läsare kan klicka för att gå till en sida med det kostnadsfria erbjudandet eller direkt skicka in deras e-post i ett fält som visas. Det ser ut så här:

tjäna pengar på blogg

Detta är ett enkelt sätt att fånga läsarens uppmärksamhet, eftersom den visas högst upp på webbplatsen. Du kan lära dig mer om Hello Bar genom att klicka här och hur det passar in med processen att tjäna pengar på din blogg.

C. Prenumerationsruta i slutet av varje WordPress-artikel

När en läsare läser ett bra blogginlägg som de gillat, eller fått bra information från, är de är redo för mer. Att ha en prenumerationsruta  i slutet av artikeln är det bästa sättet att dra nytta av detta.

Det enklaste sättet att göra detta är att installera plugin som Magic Action Box. Detta gör att du enkelt kan skapa ett formulär som automatiskt läggs in i slutet av varje bloggartikel du publicerar.

D. Opt-in box/Prenumerationsruta vid sidan om av varje WordPress-artikel

Du kan också använda Magic Action Box för att designa något som visas på sidan om av varje bloggartikel du skriver för att få läsarna att ge ut sin e-postadress.

E. Popup-fönster

Popup-fönster är ett av de bästa sätten att “konvertera” (dvs., göra läsarna till köpare)  läsare i processen att tjäna pengar på din blogg. Med det menar vi att chansen att få någon att registrera sig när de ser en popup är mycket hög jämfört med de andra metoderna. Men vissa personer finner popup-fönster irriterande, som du säkert själv kan förstå… Det är upp till dig att avgöra om du vill använda detta på din webbplats.

Du kan också ställa in en timer och efter valfri tid som besökaren har spenderat på din webbplats, till exempel 10 efter sekunder kommer en popup att dyka upp och berätta för dem att de kan anmäla sig till en gratis present, rabatt etc.

Vi rekommenderar OptinMonster-plugin för att börja använda popup-fönster på din blogg.

F. Popup-fönster när de lämnar sidan

Insticksprogram som OptinMonster låter dig också skapa automatiska popup-fönster som bara kommer upp när någon håller på att stänga ner din webbplats.

Detta är ibland den sista chansen att konvertera dem, så en bra a pop-up kan verkligen bygga upp din lista och hjälpa dig tjäna pengar på din blogg.

9. Fortsätt förbättra din kunskap om blogga

För att lära dig hur du kan tjäna pengar på din blogg måste du alltid studera och lära dig hur man skriver bättre, rankar bättre i sökmotorer, förbättrar dina produkter och mer.

Det finns inga gränser för hur mycket du kan lära dig, men det finns inte heller någon gräns för hur mycket du kan tjäna på din blogg!

10. Tänk på din vision för bloggen

Slutligen, kom alltid ihåg varför du startade bloggen när du går vidare i processen med hur du kan tjäna pengar på din blogg. Låt inte någon ändra ditt utvalda ämne, din strategi eller vad du gör om du verkligen tror på det du gör!

Dina läsare kommer och köper från dig när de vet, gillar, och litar på dig. Och det enda sättet att få dem att göra det är att vara äkta.

KAPITEL 6

Hur du börjar tjäna pengar på din blogg

Du kan lära dig hur du kan tjäna pengar på din blogg om du följer denna guide som vi har skrivit här och annan informationen vi har skrivit på den här webbplatsen. Allt som krävs är mindre än 10 minuter för att få igång din webbplats.

hur startar man en blogg och tjänar pengar

Kom ihåg: Du kan antingen fortsätta göra något du verkligen inte njuter av i ditt liv, eller så kan du starta en blogg om något du älskar och samtidigt tjäna pengar på det.

Du kan göra det! Vi har sett många medlemmar gå igenom vår guide och bli framgångsrika och nu vill vi att det ska vara din tur!

Här är en sammanfattning om hur du kommer igång:

nummer 1Välj en domän

nummer 2Skapa ett webbhotellskonto

nummer 3Installera WordPress med hjälp webbhotellets angivna kontoinstruktioner

nummer 4Installera ditt val av premium WordPress-teman

nummer 5Installera OptinMonster och även Hello Bar om du vill

nummer 6Läs mer på vår hemsida om hur du kan tjäna pengar på din blogg

nummer 7Kom igång med att skriva ditt första blogginlägg!

Med den här guiden vet du nu lite mer hur du kan tjäna pengar på din blogg, och det är bara upp till dig att komma igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen