Så kan du tjäna pengar på Kryptovalutor (utan erfarenhet)

hur man tjänar pengar i kryptovaluta
”CashNinjas huvudsakliga mål är att hjälpa våra läsare förbättra ekonomin i sina liv. Våra partners är andra företag som delar samma vision. Vissa av länkarna i det här inlägget kan vara från våra partners. Det är så vi tjänar pengar.”

Du har säkert hört talas om kryptovalutor (eller krypto, i kortform) och är intresserad av att lära dig hur du kan tjäna pengar på kryptovalutor. Krypto är en av de hetaste investeringarna just nu och det finns många nyhetsartiklar om hur människor blir miljonärer genom att investera i kryptovalutor.

tjänar bitcoins

Svårighet

Tid Medel Ikon
Medium

Tid

Svårighet Låg Ikon
Låg

Inkomst

Förtjänst Stor Ikon
Stor

Du kanske redan har gjort lite forskning men tyckte att det såg ut att vara för tekniskt eller komplicerat. Vi är här för att berätta att det inte är det! Vem som helst kan lära sig tjäna pengar på kryptovalutor och i slutet av den här artikeln kommer du vara redo att börja! Vi hjälper dig också genom att kategorisera metoderna baserat på:

kryptovaluta

Läs vidare för att ta del av flera bra sätt att tjäna pengar på kryptovalutor.

band

Bästa metoden 2020:
Transaktionsrobot för
kryptovaluta

nummer ett trofé
kryptovaluta betygsätta

Den allra bästa metoden för att tjäna pengar på kryptovaluta som Bitcoin är med en transaktionsrobot för kryptovaluta. Detta gratis transaktionssystem fungerar enligt en väldigt enkel princip: det bevakar 22 handelsplattformar samtidigt och köper automatiskt och till en låg kostnad kryptovaluta från plattform A vilken den omgående säljer på plattform B till ett högre pris.

På detta sätt kan du lätt göra små vinster (några kronor), men det bästa med detta system är att roboten gör dessa transaktioner kontinuerligt, i snitt 20 stycken per minut.

delare

– 1 – 

Köp och håll

vad är kryptovaluta
digitala valutor

Att köpa och hålla är den metod som är mest välkänd när det gäller att investera och att tjäna pengar på kryptovalutor: Du köper någon form av tillgång (som aktier till exempel), du låter räntan bygga upp och så småningom lönar det sig.

Det är samma idé när det gäller att köpa och hålla kryptovalutor, förutom att du väntar på att priset på din utvalda valuta ska gå upp så att du kan sälja den för mer än när du köpte den. Detta är ett av de bästa och enklaste sätten att fokusera på för hur man kan tjäna pengar på kryptovalutor.

Köp Bitcoin eller andra kryptovalutor på bara några minuter med dessa plattformar!

Till exempel var Bitcoins värde runt 110 SEK 2013, och det högsta priset vi hittills har sett var nästan 180,000 SEK år 2018. Det betyder att om du bara köpte Bitcoin för 200 kronor 2013 skulle det ha varit värt mer än två och en halv miljon om du sålde för det högsta prisetDet är en 1500x avkastning på dina pengar, nästan ofattbart på så kort tid. Det bevisar verkligen hur lönsamt det kan bli genom att lära sig att tjäna pengar på kryptovalutor.

Om du vill veta hur man kan tjäna pengar på kryptovalutor genom inköp och innehav, har vi några artiklar redo för dig så att du kan få dina första mynt och komma igång! (OBS! Länkarna nedanför är på engelska.)

kryptovaluta
Så köper du Bitcoin
kryptovaluta
Så köper du Litecoin
kryptovaluta
Så köper du Ethereum
kryptovaluta
Så köper du Ripple

bitcoin kryptovaluta

Medan det finns många olika mynt där ute rekommenderar vi att du håller dig till de 4 som nämns ovan. Dessa är de säkraste och har funnits ett tag. Om du investerar i ett nytt mynt kan det vara billigt att köpa massor av dem, men det finns en mycket stor risk att myntet försvinner från marknaden. Mynt som har funnits ett tag är inte lika riskfyllt att investera i.

– 2 – 

Köp och vänta på utdelning

digitala valutor
digital valuta

Strategin och valutorna ovan kommer att betala dig när du så småningom säljer till ett högre pris än när du köpte dem. Men vissa valutor kommer faktiskt betala dig bara för att hålla dem, vilket gör det här till en utmärkt metod för att räkna ut hur man kan tjäna pengar på kryptovalutor: Du köper faktiskt inte eller äger kryptovalutor … du håller de bara dem, och håller de i omlopp. Några exempel på dessa mynt är:

digitala valutor
vad är kryptovaluta
cryptovalutor
kryptovaluta
kryptovaluta

– 3 –

Satsa kryptovalutor

kryptovalutor
cryptocurrencies

Denna strategi kombinerar de två första vi nämnde: Du köper en valuta, håller den, planerar att sälja den och göra vinst vid en senare tidpunkt, och du får också utdelning från att bara hålla den. Det här är en underbar hemlighet i att tjänar pengar på kryptovalutor.

Några exempel på dessa valutor är:

kryptovaluta
kryptovaluta
cryptovalutor
cryptocurrencies
vad är kryptovaluta

 – 4 – 

Mining

cryptocurrencies
kryptovaluta

När man överväger att tjäna pengar på kryptovalutor är mining (från engelska “mining” som i detta samband blir, “gräva fram”)  en av de metoder som alltid kommer upp. Mining är ett av de bästa sätten att tjäna pengar (genom att “gräva fram dem”)  med altcoins eftersom det är extremt passivt: investera bara i utrustningen, installera den och låt den göra jobbet.

Men det finns ett problem … att investera i utrustningen. Medan du kan använda denna metod för att tjäna pengar på kryptovalutor utan extremt avancerad hårdvara, desto bättre hårdvara, ju snabbare kan du skapa fler mynt och desto bättre är dina chanser att faktiskt tjäna pengar. Mining fungerar genom att datorer löser komplexa matematiska problem, och när de löser dem belönas du med kryptovalutor.

NiceHash
Använd Nicehash och börja gräva efter kryptovaluta på bara några minuter.

Saken är att när fler kryptovalutor skapas blir problemen svårare och mer komplicerade, och så om du inte har ett avancerat system kan det ta lång tid att lösa saker. Du kanske också behöver kylenheter, extra strömförsörjning för att stödja allt detta.

De är också många som försöker lösa samma problem samtidigt. Om din dator är för långsam och någon annan löser problemen först får du ingenting, så det behövs nästan alltid en investering i ett komplext datorsystem.

Om du vill lära dig mer om att tjäna pengar på kryptovalutor med hjälp av mining, kolla in vår artikel här.

– 5 –

Day trading

digitala valutor
cryptovalutor

Denna metod är lite mer avancerad och innebär att man söker efter mönster i finansiella handelsdiagram varje dag. Eftersom kryptovalutor är väldigt volatilt då priset kan förändras drastiskt under dagen, kan någon som ständigt följer priset göra en mycket stor avkastning genom att köpa mynt och sälja dem en timme senare.

kryptovaluta daglig transaktion

Vi rekommenderar inte detta om du är nybörjare, eller om du inte vill följa statistiken varje dag. Om det här inte låter som något för dig finns det bättre alternativ att överväga. Men om du har erfarenhet av handel eller tidigare kunskaper om kryptovalutor, kan det här vara ett bra sätt för att ta reda på hur man kan tjäna pengar på kryptovalutor.

Handel är en av de mest populära metoderna för att tjäna kryptovaluta. Handla med dessa plattformar och tjäna mer pengar!

Profitfarmers

Favoritverktyg

  • Halvautomatisk handel
  • Kopiera experter och algoritmer
Binance
  • Handla med över 150 kryptovalutor
  • Du kan köpa kryptovaluta med kreditkort
NAGA
  • Socialt investeringsnätverk
  • Provisionsfri aktiehandel
senaste nyhetsbannern
Med ProfitFarmers tjänade vi 22 364 kronor på bara några veckor.
Vill du se hur du också kan tjäna pengar med ProfitFarmers?
ProfitFarmers

– 6 – 

Mikrouppgifter

kryptovaluta
kryptovalutor

Om du undrar hur du kan tjäna pengar på kryptovalutor bör du överväga mikrouppgifter. Dessa är små tjänster du gör för någon och du får betalt i kryptovalutor. Du kan fylla i en webbenkät , testa en app, felsöka en webbplats eller något liknande.

Cointasker uppskattar att en enda mikrouppgift i genomsnitt betalar ut 0.00001426BTC, eller omkring 8 kronor (i juli 2018), för cirka 10 minuters arbete.

Några webbplatser där du kan hitta listor med mikrouppgifter som betalar ut kryptovalutor är:

kryptovalutor
kryptovaluta
kryptovaluta
Du kan också ansöka om frilansjobb på webbplatser som Upwork, och be om att bli betald i kryptovalutor. Se till att respektera användarvillkoren och reglerna på webbplatsen om du gör detta.
ProfitFarmers: Det Enkla Sättet att Tjäna Pengar på Nätet.
Vi Har Provat På det Själva. Resultatet?
22 364 SEK i vinst. Mindre än 25 minuter om dagen.
Se instruktionsvideon för att se hur du också kan tjäna pengar

– 7 – 

Arbeta för kryptovalutor

kryptovaluta
vad är kryptovaluta

Som vi nämnde sektionen om mikrouppgifter har många arbetsgivare inget emot att betala med kryptovalutor. Om du, är det ett bra sätt att lära dig hur man kan tjäna pengar på kryptovalutor.

Många bloggar som är specifikt dedikerade till kryptovalutor ser gärna författare som vill få betalt i kryptovalutor också.

Här är några webbplatser du kan bläddra bland:

kryptovaluta
kryptovalutor
vad är kryptovaluta
digital valuta
digitala valutor
cryptocurrencies
cryptovalutor

– 8 –

Valuta och arbitrage

kryptovaluta
kryptovaluta

Kryptomarknader är helt enkelt online-plattformar som låter dig göra konton, och logga in för att köpa, sälja och handla med kryptovalutor. Men priset på en valuta på en marknad kan skilja sig från en annan, och priserna på alla valutor ändras också konstant.

Genom att spåra dessa nummer kan du göra gå med vinst: Du kan köpa lågt på en marknad och sälja högt på en annan. Du kan också köpa en kryptovaluta och sedan investera i en annan som har ett lägre värde myntvärde. På det här sättet äger du mer mynt överlag med hoppet om att det högre antalet mynt går med vinst jämfört med om du hade fortsatt handla med ett och samma mynt.

– 9 –

Kranar

kryptovaluta
kryptovaluta

När vi går igenom de olika sätten att tjäna pengar på kryptovalutor bör du veta att det finns olika appar och webbplatser som erbjuder bitcoins som erbjuder belöning för att slutföra en uppgift. Dessa webbplatser eller appar är kända som bitcoin-kranar och det finns tusentals av dem online. Den enda haken är att mängden bitcoins de ger ut är mycket liten och varierar från 100 Satoshis (0.000001 BTC) till 10.000 Satoshis (0,0001 BTC).

De uppgifter som du brukar utföra varierar från saker som att klicka på annonser, titta på videoklipp och fylla i enkäter. Här är en   du kan titta på.

– 10 – 

Affiliatemarknadsföring

cryptocurrencies
digital valuta

Om du äger en webbplats eller ett företag, kan det här vara ett bra sätt att tjäna pengar på kryptovalutor. I enkla termer är affiliatemarknadsföring att du blir betalad en provision när någon från din webbplats klickar på en länk till ett annat företag och köper en av deras produkter. Om företaget erbjuder utbetalningar i kryptomynt kan du välja det istället för att få betalt kontant..

Affiliate-marknadsföring är ett brett ämne och du kan läsa mer detaljerat om det här, för att lära dig hur du kommer igång.

– 11 –

Handels-botar

kryptovaluta
kryptovaluta

För strategier som daglig handel måste du hålla koll på diagram och din dator hela tiden och manuellt köpa och sälja när du tror att tiden är rätt. Det innebär mycket arbete med hjälp av din egen hjärna att komma fram med förutsägelser utifrån data … för att inte tala om att titta på komplexa finansiella diagram timme efter timme. När du bestämmer dig för hur du vill tjäna pengar på kryptovalutor kan det här definitivt vara utmattande och ett tråkigt alternativ.

Precis som för de flesta saker i världen idag har denna process automatiserats på ett bra sätt: Datorer kan utföra tusentals beräkningar mycket snabbare än du eller jag kan, och använda algoritmer och datavetenskap för att förutsäga kryptoprisstrategier.

Genom att investera i en handel-bot för kryptovalutor kan du automatiskt köpa och sälja vid rätt tidpunkt baserat på tusentals datapunkter istället för att manuellt gissa eller titta på en skärm 24 timmar om dygnet. Boten kommer att göra handeln åt dig.

Här är 3 kryptohandel botar du kan titta på när du överväger att tjäna pengar på kryptovalutor:

– 12 – 

Om du är en affärsman, handlare eller frilansare, acceptera kryptovalutor som betalning

kryptovalutor
kryptovaluta

kryptovaluta institution

Medan du kanske söker efter arbetsgivare som samtycker till att betala dig med kryptovalutor, kan du också faktiskt acceptera betalning med kryptovalutor om du säljer produkter online. Många onlineplattformar låter dig lägga in din kryptoplånbok och låta löntagare skicka betalningen dit.

Om du inte har en plånbok ännu eller är osäker på vad det är så har vi en fullständig guide förberedd för dig i avsnittet “Resurser” i slutet av artikeln som hjälper dig att tjäna pengar på kryptovalutor.

delare

Har du ingen plånbok för kryptovalutaännu? Börja ta emot kryptovaluta som betalning med någon av dessa plånböcker:

Mjukvaruplånbok
Hårdvaruplånbok

– 13 –

Utlåning

cryptovalutor
kryptovalutor

Om du köper och håller några mynt kan det vara ett bra sätt att lära dig hur att tjäna pengar på kryptovalutor. Genom att använda flera peer-to-peer-nätverk kan du låna ut dina mynt. Du tjänar vanligen upp till 10% avkastning på din investering när du gör det här.

Men som du säkert redan vet är inte kryptovalutor reglerad av någon statlig eller officiell avdelning. Det är samma för utlåning, och du måste vara mycket försiktig med hur du lånar dina pengar och till vem. Här finns en lista över utlåningsplattformar.

– 14 –

Masternodes

digitala valutor
cryptocurrencies

En masternode kan låta som något från en sci-fi-film, men det är helt enkelt en dator som håller en kopia av en kryptovalutors blockchain tillgänglig, ständigt uppdaterad i realtid. Blockchain är som en digital bok där alla transaktioner (köp och/eller försäljning) digitalt lagras i kronologisk ordning och kan ses offentligt.

En vara värd för en masternode är ett utmärkt val när man överväger att tjäna pengar på kryptovalutor. Beroende på kryptonätverket betalar huvudnoden (“masternoden” ) ett visst antal mynt. Du måste dock ha ett minimum antal mynt innan du kan vara värd för en masternode, det kan variera från 1,000 till 25,000 mynt beroende på vilken valuta du väljer.

Att vara värd för en masternode kräver viss teknisk kunskap när det gäller att konfigurera den, så det rekommenderas för mer avancerade användare. 

criptomoneda masternode

Hur man kan tjäna pengar på kryptovalutor: Bonus för att komma igång

Innan du verkligen börjar komma igång med att tjäna pengar på kryptovalutor rekommenderar vi att du kolla in följande guider för att lära dig mer och får mer kunskap om ämnet.

kryptovalutor
kryptovaluta

Att köpa kryptovalutor är det mest grundläggande sättet att börja tjäna pengar på kryptovalutor. Även om du inte planerar att köpa kryptovalutor just nu rekommenderar vi att du läser den här artikeln och förstår hur du vill använda krypto eftersom det kommer att lära dig mycket om hur kryptovalutor fungerar.

digital valuta

Det är möjligt att bara köpa kryptovalutor utan att tänka, men du kanske undrar: Vilka strategier ska jag använda? Måste jag deklarera mina vinster med kryptovalutorna? Hur håller jag mina mynt säkra? I den här artikeln går vi igenom svaren på alla dessa frågor och mer.

cryptovalutor

All handel med kryptovalutor är digital, så du lagrar dem inte i en traditionell bank. Istället har du din egen digitala plånbok där dina mynt hålls säkra. Plånboken kan vara en fil på din dator, ett USB-minne eller till och med skrivas ut och noteras som streckkod på ett papper för åtkomst. Du behöver en plånbok för att överföra alla mynt du tjänat, så vi rekommenderar att du läser den här artikeln och skapar in en plånbok med alla mynt du är intresserad av.

Vi har nämnt ett par avancerade metoder för att tjäna pengar på kryptovalutor, men det behöver inte vara så komplicerat att komma igång, och du kan komma igång redan idag. Du kan börja smått och öka mängden mynt du äger allteftersom eller använda metoder där du tjänar pengar på lång sikt.

Genom att följa den här guiden och använda de metoder vi har pratat om kan du lära dig att tjäna pengar på kryptovalutor, prova den nya investeringsvågen och börja tjäna pengar idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
Sluta kämpa med din ekonomi. Hitta ett sätt att tjäna pengar idag.
Gör som tusentals andra och förändra ditt liv genom att tjäna pengar på nätet…

Fler än 15 olika metoder, alla bevisade, alla lönsamma.
senaste nyhetsbannern
Med ProfitFarmers tjänade vi €2.141 kronor på bara några veckor.
Vill du se hur du också kan tjäna pengar med ProfitFarmers?