Den stora guiden till att jobba hemifrån

Hur börjar man för att jobba hemifrån? Vad behöver man för att jobba hemifrån, och hur tjänar man egentligen pengar hemifrån? Många vet inte hur enkelt det egentligen är att komma igång med att tjäna pengar hemifrån, och det har vi på CashNinja.se tänkt ändra på! Välkommen till den stora ”Jobba hemifrån-guiden”.

Här på sidan kan du läsa en grundlig guide till hur du kan göra för att jobba hemifrån. I guiden kommer du kunna läsa om vad du ska göra för att komma igång med att jobba hemifrån, vilka redskap som kan hjälpa dig att lyckas och vad du absolut inte ska göra om du vill jobba hemifrån.

Du kommer dessutom kunna se en rad utvalda metoder som man kan använda för att jobba hemifrån, och samtidigt se vilka för- och nackdelar som finns med att jobba hemifrån. Tänk på att du på CashNinja.se kan läsa om fler än 20 olika metoder, som alla kan användas för att jobba hemifrån.

Ta en titt på innehållsförteckningen nedan för att få en uppfattning om vad du kan läsa om här. Vi lovar att du är redo för att jobba hemifrån när du har läst denna guide!

jobba hemifrån

De 3 bästa metoderna för att jobba hemma

För att du ska kunna börja med att jobba hemifrån och tjäna pengar hemifrån, krävs det naturligtvis att du har hittat ett sätt för att jobba hemifrån. Man kan dessvärre inte bara förvänta sig att få pengar bara för att göra ett eller annat hemifrån och det kan finnas skillnader mellan de metoder man kan använda för att jobba hemifrån. Det är därför viktigt att ta reda på exakt vad man kan tänka sig att ha för extrajobb hemifrån. Nedanför kan du se de metoder som vi på CashNinja.se tycker är de bästa sätten att jobba hemifrån på.

1. Tjäna pengar hemifrån med Bitcoin

jobba hemifrån

CashNinja’s # 1-metod för att tjäna pengar 2018

Du har nog redan hört talas om den digitala valutan Bitcoin, som har gjort flera helt normala människor miljonär! Om du hade köpt 5 euro för Bitcoin i 2011, skulle du idag ha ca 4,4 miljonereuro! Med en så liten investering skulle du idag ha varit en miljonär!]

Titta på David använder ett Bitcoin-handelssystem för att tjäna mer än 7000 euro på 24 timmar

Du känner förmodligen att du redan är för sent i spelet för att tjäna pengar med Bitcoin, men tro oss att du inte är! Vi har hittat ett sätt som gör det möjligt att nå samma nivå som Bitcoin miljonärer på kort tid. Titta på videon nedan och börja tjäna pengar hemma idag!

Som du kan se är det enkelt att använda handelssystemet, och det tar inte mer än 10 minuter. För att starta. Det handlar om att ta tillfället i akt medan du kan!

Bra saker att ha:

 • En dator eller surfplatta/iPad
 • En internetuppkoppling
 • Diagrammen på CashNinja.se
Andreas Bäckman
Handelssystemet har redan tjänat mig $500! Jag har bara använt den i 2 dagar. Jag kommer att lägga ut uppdateringar om hur mycket jag tjänar i framtiden.
Richard Skoog
Jag tjänade ytterligare $600 idag
Charlotte Eklöf
Det här är verkligen otroligt.
Mariann Tillerkvist
Fungerar det fortfarande för dig Andreas?
Ulf Silbersky
Jag var lite skeptisk om det här systemet först eftersom jag inte kunde tro att det skulle vara möjligt att tjäna pengar så lätt. Men jag provade det och jag har redan tjänat $300 på en dag! Tack 🙂
Pernilla Fors
Kan jag alltid ta ut pengarna som jag deponerar? Och vad gäller för de pengar jag tjänar, hur ska jag få dem?
Håkan Bäckström
Ja, pengarna du deponerar kan du ta ut när du vill. Du kan ta ut pengarna som du tjänar till ditt bankkonto eller Paypal. Det tar normalt 2 dagar att pengarna ska synas på ditt konto.
Malin Heyden
Fungerar detta system verkligen? Låter för bra för att vara sant
Filip Winzell
Ja det gör det! Jag har tjänat pengar med det i 3 dagar nu. Jag bad om att få ta ut pengarna, och jag fick bara $900 på mitt bankkonto 😀
Mikael Rydström
Toppen. Jag registrerar mig och gör en insättning på 250€
Leo Elf
Fungerade det för dig Malin?
Niklas Wingren
Jag kan bara rekommendera det! Det var lätt att komma igång, och allt fungerar automatiskt. Jag har tjänat mer än 1000€ redan. Tack Cashninja!
Max Mauritsson
Jag deponerade $250 på mitt konto, och nu har jag $1300. Det tog mig inte mer än 10 minuter att komma igång! Fantastiskt
Jimmie Tauriainen
Hej, jag ville bara dela med mig av min erfarenhet med handelssystemet… Jag började för en vecka sedan… Det har varit galet hittills! Jag har tjänat mer än $3000 på en vecka. Jag tog redan ut hälften och det var hur lätt som helst. Jag gjorde en investering på $300 och idag har jag 10 gånger mer. Jag kan verkligen rekommendera detta!

2. Jobba hemifrån som virtuell assistent

Ett riktigt populärt sätta att jobba hemifrån på är som virtuell assistent. En virtuell assistent är helt enkelt en person som är assistent åt en eller flera företag virtuellt. Som virtuell assistent kan man jobba varifrån man vill i världen, eftersom allt jobb utförs virtuellt – alltså över internet, telefon, e-post och så vidare.

Man bestämmer alltså helt själv var man har lust att jobba, och därför är detta som gjort för att ha som extrajobb hemifrån.

Du kan läsa mycket mer om att tjäna pengar som virtuell assistent här.

Bra saker att ha:

 • En dator
 • En internetuppkoppling
 • Ett headset med mikrofon
 • En webbkamera
 • Skype eller ett annat program för videosamtal

Bra länkar för en virtuell assistent:

3. Jobba hemifrån som bloggare

Detta sätt att jobba hemifrån på är riktigt självständigt och kräver en del tålamod. Det är extremt populärt att blogga, och det finns flera anledningar. För det första är det riktigt roligt att blogga, man kan exponera sig själv, sitt cv eller något annat och man kan samtidigt ha det som extrajobb hemifrån. För det andra är det extremt självständigt, man kan göra vad man vill med sin blogg, och man svarar inte inför någon arbetsgivare eller chef.

Man kan tjäna bra med pengar på att blogga, men det krävs också en del kunskap inom några olika områden. Man ska kunna göra en hemsida, man ska skriva flera bra texter till sidan och så ska man samtidigt hitta reklam till den (det är ju dessa man tjänar pengar på).

Som vi redan har varit inne på är det relativt lätt att göra en hemsida i dag, och det tar oftast inte så himla lång tid. Kan man samtidigt lära sig hur man skriver texter har man kommit en bra bit på vägen till att jobba hemifrån.

Det nästa steget är reklamen på ens sida. Här kan man använda sig av affiliate-marknadsföring, som är en riktigt bra inkomstmetod. Du kan läsa mer om affiliate-marknadsföring här, och om du vill läsa ännu mer om att jobba hemifrån som bloggare kan du läsa vår mer detaljerade guide här.

Bra saker att ha:

 • En dator
 • En internetuppkoppling
 • En hemsida eller bloggsida
 • En användarprofil hos ett affiliate-nätverk
 • En sida på Facebook, Instagram och/eller Google+

Bra länkar för bloggare:

  Nybörjarens guide till att jobba hemifrån

Många människor längtar efter en vardag utan stress och bekymmer där man helt själv bestämmer vad man lägger sin tid på. Men hur kan man själv disponera över sin tid om man måste stiga upp klockan sju för att vara på jobbet klockan åtta, för att sedan inte vara klar förrän klockan fem? Skulle det inte vara mycket enklare om man kunde jobba hemifrån?

Nu ska vi inte dra alla över en kam, men majoriteten av de som har ett fast nio till fem-jobb önskar att de själva kunde bestämma över sin egen tid och inte behöva stå till förfogande för ett arbete. Många önskar att de helt enkelt kunde jobba hemifrån och det skulle också göra livet väsentligt enklare för de flesta. Så varför slutar inte bara folk sitt nuvarande jobb och beslutar sig för att jobba hemifrån? Mycket enkelt, därför att det för många inte är så enkelt.

Att komma igång med att jobba hemifrån kan för många vara en smula skrämmande och krävande att ge sig ut i. Är man van vid att jobba inom fasta ramar, på ett kontor, en butik eller vad det nu kan vara, på ett jobb där dagordningen är bestämd på förhand åt en är tanken på att jobba hemifrån – under eget ansvar och egna ramar – något fjärran för de flesta. Denna form av extrajobb hemifrån har dock stigit extremt i popularitet de senaste åren och på goda grunder. Eftersom internet gradvis har införlivats hos alla människor, unga som gamla, har fler och fler fått upp ögonen för de fantastiska fördelarna och möjligheterna som finns med att jobba hemifrån.

Denna artikel kan hjälpa dig att bli helt på det klara med vad det innebär att jobba hemifrån; vilka fördelar som finns och inte minst hur man jobbar i sitt hem. När du har läst denna guide, kommer du vara bra rustad för att börja jobba hemifrån!

Här ska du börja!

Överst i artikeln kan du se de bästa inkomstmetoderna för att jobba hemifrån, och dessa kan vara en bra början till att förverkliga drömmen om att jobba hemifrån. Har du ännu inte hittat ett sätt för att jobba hemifrån som du känner passar dig perfekt har vi nedanför listat en rad andra sätt att ha ett extrajobb hemifrån på..

Vi ger rådet att man inte bara ska välja en av metoderna för att jobba hemifrån på, utan flera stycken. Genom att göra detta sprider du ut din inkomst på flera olika metoder och förtjänstmöjligheterna blir väsentligt större. Om du vill kan du självklart gå in till hundra procent

Är man bra på mer än ett språk kan man erbjuda både företag och privatpersoner att översätta texter, hemsidor, ljudfiler med mera – och göra det hemifrån! Behovet av översättare blir i takt med en alltmer globaliserad värld större för var dag och detta kan man definitivt dra nytta av.

Det enda man behöver för att börja jobba hemmifrån som översättare är i princip en dator och en internetuppkoppling. Så snart man har det finns det otaliga sidor som kan förmedla kontakten mellan dig som översätter och företag eller privatpersoner som har användning för översättningar. Detta är definitivt ett bra sätt att jobba hemifrån på!

Om du vill läsa mer om att ha översättning som extrajobb hemifrån kan du läsa vår guide här.

Saker du kommer behöva + bra saker att ha:

 • Kunskap i ett eller flera språk
 • En dator eller surfplatta/iPad
 • Internet
 • Word eller något annat ordbehandlingsprogram
 • Ett externt tangentbord

Bra länkar för jobb som översättare:

Innan du tänker ”Webbdesigner? Det har jag inte utbildning eller kunskap för.”, ska du veta att man i dag kan göra en hemsida på mindre än fem minuter. Nu för tiden kan alla med lite kunskap om datorer ta reda på hur man gör en hemsida. Detta innebär att många som inte har någon tidigare utbildning inom området nu lever på det dagligen.

Efterfrågan på hemsidor är enorm och detta kan man snabbt dra nytta av. De flesta standardhemsidorna säljs för mellan 5 000 och 15 000 kronor, som med bara lite försäljning snabbt kan bli till mycket pengar. För att komma igång med att jobba hemmifrån behöver man än en gång inte ha mer än en dator och en internetuppkoppling.

Saker du kommer behöva + bra saker att ha:

 • En bra dator
 • En bra internetuppkoppling

Bra länkar för webbdesigner:

När du ringer till ett företag med en förfrågan, ett klagomål eller vad det nu än kan vara är det första du stöter på kanske ett stort kontor med upp till flera olika kundsupporter.

Personen som tar luren i den andra änden kan lika gärna vara en person som sitter och har ett extrajobb hemifrån. Fler och fler verksamheter använder sig av oberoende kundtjänstmedarbetare som har ett extrajobb hemifrån. Detta gör att verksamheterna sparar in på betalning av en kontorsplats och det blir hela tiden mer och mer populärt. För dig går det helt enkelt ut på att svara på samtal och e-post och eventuellt chatta för den verksamhet som har anställt dig.

Arbetet kan enkelt skötas hemifrån och ofta är betalningen densamma, om inte bättre, som för de kundtjänstmedarbetare som sitter på verksamhetens kontor.

Saker du kommer behöva + bra saker att ha:

 • En bra internetuppkoppling
 • En dator
 • En telefon
 • Ett bra headset
 • Ett avtal med en verksamhet

Bra länkar om du vill jobba i kundtjänst:

Med en fallenhet för att skriva texter, eller bara en bra skrivstil, kan man tjäna bra med pengar hemifrån som textförfattare. Efterfrågan på text till nätet växer i takt med alltfler hemsidor. Om en verksamhet ska ligga före sina konkurrenter måste de ta hjälp utifrån, och på textområdet är det väldigt populärt att hyra in textförfattare som sitter hemma.

Även människor utan extremt mycket erfarenhet har bli textförfattare, eftersom vanligt och naturligt skriftspråk ofta ses som fullt tillräckligt. När man ska jobba hemifrån utifrån denna metod krävs det inget annat än en dator eller en surfplatta och så självklart en internetuppkoppling. Förtjänstmöjligheterna är ganska goda och många människor jobbar hemifrån som textförfattare.

Saker du kommer behöva + bra saker att ha:

Med internet har det blivit möjligt att hjälpa andra lära sig något över nätet. Ofta krävs det inte mer än en dator med en webbkamera och den nästan obligatoriska internetuppkopplingen för att kunna komma igång med att jobba hemmifrån som ”handledare” eller ”lärare”.

Man kan lära andra människor otaliga olika saker och i och med att kunskap är något av det mest värdefulla i vårt samhälle kan man snabbt tjäna bra med pengar genom att lära ut.

Är man bra på att spela gitarr kan man erbjuda kurser i detta, är man bra på ett visst språk kan man erbjuda både skolelever och vuxna hjälp att lära sig det och om man vill kan man hjälpa grundskolelever med sina läxor. Detta sätt att jobba hemifrån på är väldigt populärt och i framtiden är det helt säkert fler som både erbjuder och efterfrågar det.

Saker du kommer behöva + bra saker att ha:

 • En dator och en internetuppkoppling
 • Ett par bra hörlurar
 • En webbkamera
 • Något material som dina ”elever” kan använda

Bra länkar:

 • Udemy.com – Här kan du sälja din kunskap

Det är naturligtvis också som upplagt för att bli egenföretagare. Genom att bli det kan man själv kontrollera över sin tid och därmed själv bestämma om man har lust att jobba hemifrån. Man ska vara medveten om att denna form av hemmaarbete ofta är hårt och riskabelt, men det är också i många fall värt det.

Genom att vara egenföretagare finns det ingen maxlön och majoriteten av den inkomst du får in går till dig själv. Man kan bli egenföretagare inom många olika saker, men om man vill jobba hemifrån kan man inte starta vad som helst. Bra idéer på vad man kan komma igång med som egenföretagare och att jobba hemifrån kan vara:

 • Starta en webbshop
 • Frisör i det egna hemmet
 • Massör i det egna hemmet
 • Frilansare
 • Telefonförsäljare
 • Konstnär
 • Grafisk designer
 • Finansiell revision
 • Musiker
 • En typ av konsult
 • Produkttester

De ovan nämnda sätten att jobba hemifrån på är bara några idéer och om man är lite kreativ kan man säkert hitta andra sätt att göra det på. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser när det gäller att jobba hemifrån!

Bra saker att ha (beror på vad du ska göra):

 • En dator
 • En internetuppkoppling
 • En telefon

Bra länkar för egenföretagare:

Tjäna pengar online

  Goda råd för att jobba hemifrån

När du nu har kommit på hur du kan tänka dig att jobba hemifrån handlar det om att göra dina timmar i hemmet så bra och produktiva som möjligt. Du ska ha en bra arbetsplats, rätt utrustning och vara medveten om att det är något helt annat än att ha ett nio till fem-jobb.

Vi kommer här med goda råd som kommer från våra egna erfarenheter av att arbeta hemifrån.

Din arbetsplats i hemmet

jobb hemifrån

Det kan inte understrykas nog hur viktigt det är att ha en bra arbetsplats när man jobbar hemifrån. Vi rekommenderar att man avsätter ett rum i ens hus eller lägenhet för att användas som kontor och arbetsplats. Ett kontor eller ett rum avsett för arbete gör dig väsentligt mer produktiv och får dig att se mer professionellt på saker. Se till att ha en bra stol, ett skrivbord, lite musik om du känner för det och bra belysning i rummet. Genom att ta hand om småsaker som dessa, kommer du snabbt känna att du har en ”arbetsplats” och detta är viktigt för att hjärnan ska kunna skilja ditt jobb i hemmet från ditt privatliv i hemmet.

Hur ens arbetsplats ska se ut beror naturligtvis på vilken typ av arbete man utför från sitt hem. Det är stor skillnad på hur en konstnärs arbetsplats bör se ut och hur arbetsplatsen för en person som tjänar pengar på användarundersökningar ser ut. I grund och botten handlar det också om huruvida man själv känner att man arbetar effektivt och bra.

Det finns dock några saker som vi menar att man bör ha när man ska jobba hemifrån. Här är några saker som vi tycker är viktiga att ha:

Vi rekommenderar att man har ett skrivbord som är avsett för att arbetas vid. Många väljer ofta att helt enkelt använda köksbordet där hemma, eller kanske tv-bordet när de jobbar hemifrån, men det avråder vi från. Genom att ha ditt eget bord för att jobba hemma kan du verkligen gå loss med arbetet! Om du tänker investera i ett bord här och nu rekommenderar vi att du tittar på ett höj- och sänkbart bord. Det är ofta riktigt trevligt att arbeta stående.

Det finns helt enkelt inget värre än en långsam dator som låter värre än ett flygplan vid take-off. Se till att ha en dator som du har lust att jobba på! Ofta kan man inte bara nöja sig med en iPad eller en surfplatta, eftersom de är begränsade i många program.

De allra flesta arbeten i hemmet görs via datorn, som för att kunna kommunicera med omvärlden givetvis måste ha en internetuppkoppling. Se därför till att ha en stabil internetuppkoppling som är stark på din arbetsplats och inte gör arbetslivet surt för dig.

Du kommer troligen tillbringa många timmar på din arbetsplats, så se till att göra den till en plats där du tycker om att vara. Det kan vara en bra idé att ha en anläggning som kan spela bra arbetsmusik. Du kan också nöja dig med ett par hörlurar som också gärna kan användas till videosamtal. Du kan bland annat som virtuell assistent, frilansare och många andra jobb behöva kommunicera via datorn, så därför är en bra mikrofon i headsetet bra att ha.

Det kan verka fånigt att detta smyger sig in som en rekommendation, men att ha en flaska med vatten på sitt skrivbord är verkligen oumbärligt. När man arbetar har man ofta en tendens att glömma bort att äta, men också att få i sig vätska. Genom att hela tiden ha en flaska med vatten på sin arbetsplats garanterar man att man får ordentligt med vätska när man arbetar intensivt och koncentrerat hemifrån.

Jobb hemifrån

Här kan du hitta arbeten som du kan göra hemifrån

Jobba hemifrån

Det som riktigt många människor fastnar på när de ska börja jobba hemifrån är punkten när de ska hitta jobb. För att kunna komma igång med att jobba hemma är det tyvärr inte bara att sätta sig ner och göra det man älskar och sedan få en lönecheck i brevlådan varje månad.

För att överhuvudtaget kunna jobba hemma krävs det att det finns pengar i det arbete man gör och många gånger kan det vara en utmaning att hitta något som man kan tjäna bra med pengar på.

Lyckligtvis finns det en rad olika portaler som är förbindelsen mellan arbetstagare och arbetsgivare. Dessa portaler hjälper arbetstagare att lätt och smidigt hitta arbete och kan vara bra platser att börja på. Nedan har vi listat några av de bästa platserna att hitta jobb.

Arbeta hemifrån – här kan du hitta jobb du kan sköta från ditt hem:

Tjäna pengar online

För- och nackdelar med att jobba hemma

Liksom att det finns för- och nackdelar med att arbeta på vilken annan plats som helst så finns det för- och nackdelar med att jobba hemifrån. Nedan kan du läsa lite om de för- och nackdelar vi menar finns med att jobba hemifrån.

Fördelar med att jobba hemma

Når man arbejder hjemmefra, vil man meget hurtigt finde ud af hvor meget frihed det egentlig giver én, selv at kunne koordinere sin arbejdstid. Dette gælder ikke udelukkende når man arbejder i hjemmet, da man også får muligheden for at rejse, og leve og arbejde fra andre lokaliteter.

Det är förmodligen mer eller mindre omöjligt att hitta en person som gillar tät trafik med tutande, arga och stressade bilister som alla kämpar för att komma fram snabbast. Eller för den sakens skull, ett fullpackat tåg med svettiga och trötta pendlare. Man slipper helt trafiken till och från arbetet när man jobbar hemifrån och det är helt klart en stor fördel!

I och med att du är i ditt eget hem och inte behöver anpassa dig efter en särskild klädkod, kan du gå runt i precis vad du vill när du jobbar hemifrån. Känner du att du jobbar bäst i din pyjamas är det ingen som kommer säga till dig att det är fel!

En av de – för många – största fördelarna med att jobba hemifrån är att kunna lägga mer tid på familj och vänner. När man jobbar hemifrån kan man själv styra över sin tid och man kan själv bestämma precis när och hur mycket tid man vill lägga på sina vänner och sin familj.

När man jobbar hemifrån kan man helt själv bestämma varifrån i hemmet man vill jobba och hur ens arbetsplats ska se ut. Man får helt själv bestämma vilken slags saker det ska finnas på ens kontor, vilken stol man ska sitta i och vilken musik man ska lyssna på.

När man jobbar hemifrån blir man sällan störd av andra och detta ökar verkligen ens produktivitet. Det finns ingen kollega som kommer förbi och småpratar och förstör din arbetsrytm.

Som vi också var inne på tidigare, slipper man helt trafiken när man jobbar hemifrån och detta sparar inte bara tid utan också pengar. När man jobbar hemifrån får man dessutom själv stå för sin mat och undviker då att köpa dyr skräpmat.

Nackdelar med att jobba hemifrån

Liksom det kan finnas fördelar med att jobba hemifrån finns det också nackdelar med att jobba hemma. Nedan kan du läsa mer om vilka nackdelar vi menar är kopplade till att arbeta i sitt hem.

En av de saker som många kommer uppleva när de jobbar hemifrån – särskilt de med familj eller vänner i hemmet – är att det blir en slags förväntning på en. Plötsligt är man hemma mer och tillsammans med sin familj och vänner och det tolkar ens närmaste som att man plötsligt har mer tid för dem och eventuella hushållssysslor eller vad det nu kan vara.

Det kan vara svårt för andra människor att förstå att man faktiskt arbetar när man är i sitt hem och därför är det viktigt att göra detta klart för de som eventuellt skulle kunna störa dig.

och därför är det viktigt att göra detta klart för de som eventuellt skulle kunna störa dig.

Mindre social kontakt

När man arbetar i sitt hem är man ganska isolerad och man får inte samma interaktion med andra människor som när man arbetar i butik eller på ett kontor. Det blir svårare att upprätthålla vänskaper med kollegor, man äter helt plötsligt lunch ensam och man tar inte längre en öl efter jobbet.

I och med att man inte längre har en chef som kikar över axeln på en, eller ett fast schema för dagen, blir man tvungen till att själv lägga upp sina arbetstimmar. Det är helt upp till en själv att vara produktiv och fokuserad när man jobbar hemifrån och det är uteslutande ens egna bedrifter som avgör om man tjänar några pengar. Se till att vara fokuserad och försök att göra upp ett schema för din dag.

Denna punkt är en av de punkter som är en riktigt negativ sida av att jobba hemma. När du jobbar hemifrån är skillnaden mellan arbete och fritid väsentligt mindre. Innan du jobbade hemifrån var du inte på jobbet innan du kom dit och var ledig när du var färdig på jobbet. När man jobbar hemifrån är det dessvärre inte så och gränsen mellan när man är på jobbet och när man inte är det är plötsligt mycket suddigare.

Det kan vara svårt att vara ledig till 100 procent och du kan råka ut för att hela tiden ha ditt arbete i bakhuvudet. Ett gott råd kan vara att göra ett schema som hjälper dig att separera fritid och arbete.

Det kan hända att man blir för bekväm och avslappnad när man jobbar hemifrån. När man är hemma befinner man sig i väldigt avslappnade och bekväma omgivningar; ens säng är i närheten och det är lätt att bara lägga sig i tv-soffan och titta lite på tv. Som vi också har varit inne på tidigare är det väldigt viktigt att ha en arbetsplats, ett kontor eller ett rum som är avsett för att arbeta i.

Tjäna pengar online

Några sista ord om att jobba hemifrån

Oavsett om du redan jobbar hemifrån, överväger att arbeta hemifrån eller ska börja jobba hemma, har denna ”Jobba hemifrån-guide” förhoppningsvis hjälpt dig på ett eller annat sätt. Om du fortfarande är tveksam till om du ska börja jobba hemifrån är du mer än välkommen att skriva till oss här, eller slänga iväg ett meddelande på vår Facebook-sida.

Har du själv några goda råd om att jobba hemifrån är du mer än välkommen att dela med dig av dem i kommentarsfältet här nedan.

Lycka till med att jobba hemifrån!