Tjäna pengar hemifrån

Var känner du dig mest bekväm? På ditt nuvarande arbete eller i ditt eget hem? Svaret på frågan är nästan garanterat ditt eget hem, som ju är platsen med fria ramar där du kan göra vad du vill. Skulle det inte vara fantastiskt att kunna tjäna extra pengar hemma?

CashNinja.se har testat i princip alla sätt att tjäna pengar hemifrån på och vi har hittat de som vi tycker är bäst. Vi har rådgivare inom alla de olika inkomstmetoderna som kan hjälpa dig med att tjäna pengar hemifrån om du har några funderingar.

Intro

Tanken på att tjäna pengar hemifrån har sannolikt redan slagit dig, eftersom att kunna tjäna pengar hemma för många är samma sak som frihet och självständighet. Att kunna ha en extra inkomst medan man är hemma ger dessutom en större disponibel inkomst och innebär att du plötsligt har mer pengar att röra dig med. Tänk att ha 3 000 kronor extra i månaden som du kan lägga på sparande, betala av skulder med eller lägga på att göra vad du vill! Men hur tjänar man pengar hemifrån?

Att komma igång med att tjäna pengar hemifrån kan för många verka oöverskådligt, eftersom det kan vara svårt att veta hur man ska börja. Innan man på allvar sätter sig in i hur man kan tjäna pengar hemma vill man självklart vara säker på att den inkomstmetod man har hittat är den rätta. Utan att själv ha testat de olika metoderna har man ingen chans att veta vilken man ska välja.

Vi har dock goda nyheter för dig som skulle kunna tänka dig att tjäna pengar hemifrån! Det finns massor av olika sätt för att skapa en extra inkomst hemifrån, vilket innebär att möjligheterna för att tjäna pengar hemma är enorma.

I och med att ämnet ”tjäna pengar hemifrån” är så stort är artikeln ganska lång – för att kunna gå in på djupet. Vi har därför gjort en innehållsförteckning, som kan ge dig en idé om vad du kan läsa om här.  Kort sagt, vill du tjäna pengar hemma har du kommit till helt rätt ställe!

Du behöver inte läsa alla punkter för att kunna tjäna pengar hemma.

Tjäna pengar hemifrån

De 3 bästa sätten för att tjäna pengar hemifrån

Det är en stor skillnad på de olika sätten att tjäna pengar hemifrån på och har man ingen erfarenhet på området kan man snabbt komma att försöka sig på en dålig inkomstmetod. CashNinja.se har testat nästan alla sätt för att tjäna pengar hemifrån och har nedan samlat dem som vi tycker är bäst.

Mer detaljerad

Om du kan tänka dig att gå in på djupet på sätten för att tjäna pengar hemifrån har vi gjort en detaljerad guide till varje enskild inkomstmetod som du också blir hänvisad till. Vi är säkra på att du vet hur man kan tjäna pengar hemifrån efter att ha läst om metoderna!

Tjäna pengar hemma

1.   Tjäna pengar genom handel med Bitcoin

“Det är utan tvekan bästa sättet att tjäna pengar på CashNinja.se” – David

tjäna pengar hemma

Om du inte redan har hört talas om Bitcoin i media, kommer du med garanti att höra om det snart! Den digitala valutan Bitcoin är extremt populär och har kallats “framtida pengar” av Bill Gates. Och det är med god anledning!

Bitcoin har gjort normala människor miljonär, och om du just investerat 5 € i Bitcoin 2011 skulle du idag ha mer än 4 miljoner euro!

Du kanske tror, “det är för sent att komma in i Bitcoin nu” men det är absolut inte sant! På CashNinja.se hittade ett sätt att tjäna pengar hemifrån på Bitcoin, som kan få dig till samma nivå som Bitcoin miljonären om några månader!

Titta på David använder ett Bitcoin-handelssystem för att tjäna mer än €1000 på 24 timmar

Du kan med hjälp av ett Bitcoin-handelssystem, handla automatiskt på Bitcoin lönsamt. Handelssystemet köper Bitcoin till ett billigt pris vid en Bitcoin-utbyte, och säljer det på en annan Bitcoin-utbyte till ett högre. Du kan genom att använda detta system tjäna pengar på skillnaden i köp- och försäljningspris, och allt detta händer automatiskt!

Titta på videon och se exakt hur du kan tjäna pengar på bara 10 minuter!

Du kan läsa mer om att tjäna pengar på Bitcoin i vår guide här.
Du kan få ett gratis handelskonto här.

 Registrera dig för handelssystemet här

extra inkomst hemifrån

Det ger dig möjlighet att tjäna stora summor pengar hemifrån. Det är möjligt att tjäna flera tusen kronor på några få minuter.

Det är ett av de mest spännande sätten att tjäna extra pengar hemifrån på, och följer man strategierna som vi rekommenderar är chansen för vinst stor.

Du kan göra det från varsomhelst och bestämmer själv när

2.   Tjäna pengar hemifrån med affiliate-marknadsföring

Har du någonsin undrat vad hemsidor tjänar pengar på? Svaret är i många fall affiliate-marknadsföring, som också är ett av de sätt som vi på CashNinja.se tjänar pengar på.

För att lite kort berätta om affiliate-marknadsföring handlar det helt enkelt om att göra reklam för andra verksamheter som också kallas annonsörer. Detta kan göras via diverse olika medier, som exempelvis Facebook, Instagram, en blogg eller en helt vanlig hemsida. När man hänvisar en användare, genom sitt eget medium, till att exempelvis köpa en produkt från en annonsör får man en belöning enligt en avtalad takt, eller en procentdel av det totala köpet.

Det nämnda exemplet är bara ett av många sätt man kan tjäna pengar hemma på med affiliate-marknadsföring.tjäna pengar hemifrån

Det är nödvändigt att ha ett medium för att kunna tjäna extra pengar hemma på affiliate-marknadsföring. Bara några av sätten för att tjäna extra pengar hemifrån med denna metod är:

Du kan genom att klicka på en av länkarna ovan se guider till hur man kan tjäna pengar hemma med de olika metoderna.

Processen att tjäna pengar hemma på affiliate-marknadsföring ser i korta drag ut så här:

  • Skaffa ett medium (hemsida, Facebook-sida, Instagram-sida m.m.)
  • Anmäl dig till ett så kallat affiliate-nätverk (Euroads, Netbooster, Tradedoubler)
  • Välj en av de många hundra annonser på affiliate-nätverket
  • Publicera en utvald annons på ditt medium
  • Skaffa trafik till sidan (om detta inte redan är gjort)
  • Tjäna pengar!

Är du fortfarande osäker på hur man kan tjäna pengar hemma på affiliate-marknadsföring kan du gå in på djupet i ämnet och läsa mer om hur man egentligen tjänar pengar på det. Du kan läsa mer om affiliate-marknadsföring här.

3.   Tjäna extra pengar hemifrån med undersökningar

tjäna pengar hemifrånHar du lust att ge din åsikt om tvättmedel, politik eller vad som händer där hemma mellan lakanen? Om du har det är det goda nyheter, för du kan faktiskt tjäna extra pengar hemifrån på att säga din åsikt!

Denna metod är en av de absolut lättaste och minst krävande sätt för att tjäna extra pengar hemifrån och det är jättebra om man känner att man har lite extra tid som man ändå inte vet vad man ska göra med.

Hur du kan tjäna extra pengar hemma med undersökningar

Allt du behöver göra är att anmäla dig på en av de rekommenderade undersökningsportalerna, vänta på att undersökningsschemat landar i din inkorg och därefter svara på undersökningen. Undersökningsföretaget för sedan över pengarna till ditt konto. Enkelt!

De som avsätter bara lite tid till detta kan lätt komma upp i 2 000 kronor om året. Vi har sett exempel där folk har tjänat över 5 000 kronor på det, och med tanke på att det bara är att säga vad man tycker så är det ju rätt bra!

Det kan klart löna sig att anmäla sig till mer än en undersökningsportal och därför har vi också rekommenderat de 4 bästa undersökningsportalerna här.

De 4 bästa undersökningsportalerna:

WebbplatserGraderingBesök
TolunalogostjernerBesök Toluna
asiktkstorgetstjernerBesök ÅsiktsTorget
Survey i-saystjernerBesök I-say
Logo yougovstjernerBesök Yougov

Varför du kan tjäna pengar

Företag i dag hungrar efter konsumentinformation och vill veta så mycket som möjligt om sina kunder, och ännu mer om de potentiella kunderna. Efterfrågan på konsumentinformation är för dig som konsument guld värt och innebär faktiskt att du kan tjäna extra pengar hemma!

Diverse undersökningsportaler erbjuder sig att betala dig för att helt enkelt säga din åsikt och det hela görs hemifrån. Det enda du ska göra är att svara på en rad undersökningar via din dator, surfplatta eller mobiltelefon och så – tro det eller ej – är det bara för dig att ta emot pengar.

Tjäna pengar hemifrån

Undvik detta om du vill tjäna pengar hemifrån

tjäna pengar hemifrånNär man vill tjäna pengar hemma finns det några metoder som kan vara bra att undvika. I och med att du troligtvis inte redan har provat att jobba hemifrån, har du ännu inte blivit utsatt för något av de bedrägerier som diverse hemsidor försöker pracka på oskyldiga människor.

Vi har samlat en liten ”lista” över de metoder som du absolut bör undvika när du vill tjäna pengar hemma. Dessa metoder har också testats och har i nio fall av tio varit ren bluff.

Installering av programvara som kan få din dator att i det närmaste på egen hand tjäna pengar åt dig. Lite för bra för att vara sant, eller hur?

”Klicka här, tjäna pengar och bli rik!” Det ska till lite mer än ett klick för att bli rik!

”Grattis, du har vunnit!” När man bara sådär vinner något på nätet, eller får ett mejl från en okänd engelsk avsändare ska man inte förvänta sig att man har vunnit något annat än chansen att bli lurad! Det är helt enkelt inte så du tjänar pengar hemifrån!

Tjäna pengar hemifrån

Därför borde du börja tjäna pengar hemifrån

Riktigt många människor har insett att ett nio till fem-jobb inte, rent ekonomiskt, räcker för att förverkliga de drömmar och önskningar man har. För att tjäna extra pengar kan man söka ett nytt jobb, gå upp i timmar eller be om en löneförhöjning, men tittar man realistiskt på någon av de tre lösningarna är de ofta inte speciellt bra.

Skulle det inte vara fantastiskt med 2 000 kronor extra i månaden? Eller kanske att helt kunna slippa ditt nio till fem-jobb?

Om du svarar ja på en av de två frågorna är det bra att man har möjlighet att tjäna pengar hemma! Genom att göra detta kan du skapa en extra inkomst och därmed kunna förverkliga dina drömmar och önskningar.

Med åren och i takt med att folk i högre grad vet hur man tjänar pengar hemma kommer det bli mer och mer populärt att tjäna pengar hemifrån. Vi listar här fem anledningar till att du själv borde börja tjäna pengar hemma!

När man kommer igång med att tjäna extra pengar hemifrån, öppnar man plötsligt för en extra inkomst. I stället för att bara tjäna pengar när man är på jobbet, tjänar man också pengar när man är hemma.

Denna artikel är anpassad för att tjäna extra pengar hemifrån, men i verkligheten behöver man faktiskt inte vara i sitt hem för att tjäna pengar snabbt. Med de metoder som vi själva använder oss av på CashNinja.se, och som vi också rekommenderar dig, kan man tjäna pengar från var som helst i världen. När du är ute och reser, när du sitter på tåget, ja faktiskt nästan var som helst ifrån.

Det kan på längre sikt – med rätt inkomst – vara möjligt att leva helt på pengarna du tjänar hemifrån. Detta kräver naturligtvis att man tjänar en bra slant och vet precis hur man tjänar pengar hemifrån. Detta är inte helt orealistiskt! (Vi rekommenderar absolut inte att du säger upp dig!)

När man tjänar pengar hemifrån är man den enda avgörande faktorn för hur mycket pengar man tjänar, och det gör för det första arbetet roligare och mer spännande, men också riktigt givande. Som person kommer du bli mer självständig och i och med att du utmanas i ditt arbete kommer du också utvecklas mer.

En av de riktigt stora fördelarna med att jobba hemifrån är att det inte finns någon som helst gräns för hur mycket pengar man kan tjäna. När man arbetar på ett ”vanligt” jobb finns det en viss gräns för hur mycket pengar man kan tjäna, men det undviker du när du tjänar pengar hemifrån!

Blir man riktigt duktig och får en bra kunskap om hur man kan tjäna pengar hemifrån finns det inga begränsningar för din potentiella inkomst!

Tjäna pengar hemifrån

Nu är det bara att komma igång!

Om du inte redan var säker på att börja tjäna pengar hemifrån, hoppas vi att du är det efter att ha läst vår guide! Vi hoppas också att du är helt på det klara med hur man kan tjäna pengar hemifrån.

Som du nog har kunnat läsa rekommenderar vi starkt att man börjar tjäna pengar hemifrån, eftersom detta kan ge en bra extra inkomst och på längre sikt kan det kanske bli ditt levebröd!

De tre metoder som vi har berättat om här i artikeln är som sagt de vi rekommenderar dig att börja med. Du kan lätt försöka med alla tre och därmed själv se vilken du tycker bäst om.

Om du fortfarande inte vet hur du ska börja tjäna pengar hemifrån, kan du ta en titt på vår översikt över inkomstmetoder.

Lycka till med ditt nya äventyr!