Tjäna pengar Hemifrån

Var känner du dig mest bekväm? På ditt nuvarande arbete, på ett kyligt kontor eller i ditt eget hem? Svaret på frågan är nästan garanterat ditt eget hem. Där kan du göra vad du vill, när du vill. Skulle det inte vara fantastiskt att kunna tjäna extra pengar hemma?

Du har förmodligen redan funderat på hur du skulle kunna tjäna pengar hemifrån, eftersom att tjäna pengar hemma för många är samma sak som frihet och självständighet. Att kunna ha en extra inkomst medan man är hemma ger dessutom att du får mer pengar över. Tänk att ha 3 000 kronor extra i månaden som du kan lägga på sparande, betala av skulder med eller göra vad du vill för!

Men hur tjänar man pengar hemifrån?

Intro

Att komma igång kan för många verka oöverskådligt, eftersom det kan vara svårt att veta hur man ska börja. Innan man på allvar sätter sig in i hur man kan tjäna pengar hemma vill man självklart vara säker på att den metod man har hittat är den rätta. Utan att själv ha testat de olika metoderna har man ingen chans att veta vilken man ska välja.

Men vi har goda nyheter för dig! Det finns massor av olika sätt för att skapa en extra inkomst hemifrån, vilket innebär att möjligheterna för att tjäna pengar hemma är enorma.

CashNinja har testat i princip alla sätt att skapa en inkomst hemifrån på och vi har hittat de vi tycker är bäst. Vi har rådgivare inom alla de olika inkomstmetoderna som kan hjälpa dig med att tjäna pengar hemma om du har några funderingar.

Kort sagt, vill du tjäna pengar hemifrån har du kommit till rätt ställe!

tjäna pengar hemifrån

De 4 bästa sätten för att tjäna pengar hemifrån

Det är stor skillnad på de olika sätten att tjäna pengar hemifrån på och har man ingen erfarenhet på området kan man snabbt komma att försörja sig på en dålig inkomstmetod. CashNinja har testat nästan alla sätt för att jobba extra hemifrån och har nedan samlat dem som vi tycker är bäst. Om du kan tänka dig att gå in på djupet på sätten för att tjäna pengar hemma har vi gjort en detaljerad guide till varje enskild inkomstmetod som du också blir hänvisad till.

Vi är säkra på att du vet hur man kan öka sina inkomster efter att ha läst om metoderna!

1. Tjäna pengar hemma genom handel med Bitcoins

”Detta är utan tvekan det bästa sättet att tjäna pengar hemifrån på CashNinja.” – David

tjäna pengar hemifrånOm du inte redan har hört talas om Bitcoin i media, kommer du med garanti att höra om det snart! Den digitala valutan Bitcoin är extremt populär och har kallats “framtida pengar” av Bill Gates. Och det är med god anledning!

Bitcoin har gjort normala människor miljonär, och om du just investerat 5 € i Bitcoin 2011 skulle du idag ha mer än 4 miljoner euro!

Du kanske tror, “det är för sent att komma in i Bitcoin nu” men det är absolut inte sant! På CashNinja.se hittade ett sätt att tjäna pengar hemifrån på Bitcoin, som kan få dig till samma nivå som Bitcoin miljonären om några månader!

Se David tjäna 2 500 kronor på 30 minuter med Bitcoins

Du kan med hjälp av ett Bitcoin-handelssystem, handla automatiskt på Bitcoin lönsamt. Handelssystemet köper Bitcoin till ett billigt pris vid en Bitcoin-utbyte, och säljer det på en annan Bitcoin-utbyte till ett högre. Du kan genom att använda detta system tjäna pengar på skillnaden i köp- och försäljningspris, och allt detta händer automatiskt!

Titta på videon och se exakt hur du kan tjäna pengar på bara 10 minuter!

Om du vill läsa mer om Bitcoins kan du se vår sida här.
Du kan skapa ett konto här.

Kommentarer:

facebook användarbild
facebook användarbild
Hugo Ström
Jag hittade den här webbplatsen under en väldigt svår period i mitt liv. Jag kämpade för att kunna betala hyran och befann mig i en svår ekonomisk situation. Jag letade efter bästa sättet att tjäna pengar på nätet, och jag är så tacksam att denna instruktionsvideo verkligen visade sig funka för mig! Jag fick till och med någon från mäklarsidan att ringa för att hjälpa mig skapa mitt konto!
facebook användarbild
David Björk
Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter, det är mäktigt och jag är säker på att det kommer att uppmuntra andra att förändra sina livssituationer också! Hugo
facebook användarbild
Alexander Sandvik Svensson
Jag började använda detta system för bara 15 dagar sedan. De första dagarna kom pengarna in riktigt snabbt och jag trodde inte att det skulle hålla i sig någon längre tid. Men näpp, idag är det dag 16 och hittills har jag tjänat i snitt 550 kronor om dagen!
facebook användarbild
Felix Lundin
När jag har tjänat ihop så mycket att jag vill göra ett uttag, hur gör jag det? Jag har en svensk bank, så jag vet inte om lagarna är annorlunda och kanske påverkar allting…
facebook användarbild
David Björk
Jag har märkt att processen är likadan i alla länder där de är verksamma, och de täcker avgifter som kommer med överföringsprocessen. Gör bara en förfrågan om uttag i systemet och pengarna förs över till ditt bankkonto inom 48 timmar
facebook användarbild
Johan Berg
Jag blir alltid lika förbluffad över vad man kan göra med teknologi nu för tiden. Jag trodde inte ens att det David pratade om i denna video var sant… tills jag provade på det själv och började tjäna runt 350 kronor om dagen!
facebook användarbild
Måns Eriksson Sjögren
I början trodde jag inte att detta skulle funka för mig. Men jag höll hur som helst på att leta efter nya sätt att tjäna pengar på nätet, så jag testade. Jag är så glad att jag gjorde det, för nu tjänar jag mellan 1500 till 3000 kronor varannan vecka eller så!! Fantastiska grejer, tack David för att du delade med dig
tjäna pengar

Det ger dig möjlighet att tjäna stora summor pengar hemifrån. Det är möjligt att tjäna flera tusen kronor på några få minuter.

Det är ett av de mest spännande sätten att tjäna extra pengar hemifrån på, och följer man strategierna som vi rekommenderar är chansen för vinst stor.

Du kan göra det från varsomhelst och bestämmer själv när.

2. Tjäna extra pengar hemifrån med undersökningar

tjäna pengar hemma vid datorn

Har du lust att ge din åsikt om tvättmedel, politik eller vad som händer där hemma mellan lakanen? Om du har det är det goda nyheter, för du kan faktiskt tjäna extra pengar hemifrån på att säga din åsikt!

Denna metod är en av de absolut lättaste och minst krävande sätt för att tjäna extra pengar hemifrån och det är jättebra om man känner att man har lite extra tid som man ändå inte vet vad man ska göra med.

Företag i dag hungrar efter konsumentinformation och vill veta så mycket som möjligt om sina kunder, och ännu mer om de potentiella kunderna. Efterfrågan på konsumentinformation är för dig som konsument guld värt och innebär faktiskt att du kan tjäna extra pengar hemma!

Diverse undersökningsportaler erbjuder sig att betala dig för att helt enkelt säga din åsikt och det hela görs hemifrån. Det enda du ska göra är att svara på en rad undersökningar via din dator, surfplatta eller mobiltelefon och så – tro det eller ej – är det bara för dig att ta emot pengar.

tjäna pengar online

Hur du kan tjäna extra pengar hemma med undersökningar?

Allt du behöver göra är att anmäla dig på en av de rekommenderade undersökningsportalerna, vänta på att undersökningsschemat landar i din inkorg och därefter svara på undersökningen. Undersökningsföretaget för sedan över pengarna till ditt konto. Enkelt!

De som avsätter bara lite tid till detta kan lätt komma upp i 2 000 kronor om året. Vi har sett exempel där folk har tjänat över 5 000 kronor på det, och med tanke på att det bara är att säga vad man tycker så det ju rätt bra!

Det kan klart löna sig att anmäla sig till mer än en undersökningsportal och därför har vi också rekommenderat de tjugo bästa undersökningsportalerna här.

De 5 bästa enkätportalerna:

betaalde enquetes

Tjäna 100 poäng välkomstbonus omedelbart!

Besök sida
betaalde enquetes

Medianbetalt SEK 11-55 per frågeformulär!

Besök sida
betaalde enquetes

Tjäna upp till SEK 35 per frågeformulär!

Besök sida
betaalde enquetes

Tjäna 35 SEK per undersökning

Besök sida
betaalde enquetes

Mellan 2,4 och 14,5 SEK per undersökning

Besök sida

Så kan du tjäna pengar

Idag så är företag hungriga efter kunddata. De vill veta så mycket som de kan om sina kunder, särskilt de som kan bli deras potentiella kunder. Deras behov av kunddata kan bli rena guldgruvan för din egen del med tanke på hur mycket pengar du kan tjäna då genom att bara svara på deras enkäter!

Olika enkätportaler betalar dig genom att du delar med dig av dina åsikter vilket du kan göra direkt bekvämt hemma i din egen säng om du vill det. Du kan även arbeta från din dator, surfplatta eller smartphone. Tro det eller ej sen: men pengarna trillar in på ditt bankkonto efteråt.

3. Tjäna pengar hemma genom att frilansa

Tjäna pengar hemifrån

Att frilansa är ett av de enklaste sätten att komma igång. Allt du gör är att ta de färdigheter som du redan har, gå till en online-portal för arbeten och hittar klienter som behöver hjälp! Du kan arbeta med superintressanta projekt och kan tjäna mycket pengar samma dag du börjar!

Allt du behöver göra är att använda dig av någon av dina färdighet som du tror det finns en efterfrågan kring. Eller så lär du dig något nytt med hjälp av många kostnadsfria guiderna som finns tillgängliga online. Skapa en profil online och börja söka jobb!

Oroa dig inte om du tror att det är svårt att lära sig något: En av de enklaste färdigheterna för frilansare är artikelskrivning, och vi slår vad om att om du som läser den här artikeln även kan skriva! Visste du att du kan få betalt för att bara skriva några få ord?

Några andra färdigheter du kan frilansa med är:

  • Programmering
  • Webdesign
  • Copywriting
  • Datainmatning
  • Virtuellt assistentarbete
  • Sociala media
  • Innehållsskapande

Du kan till och med frilansa med mer avancerade färdigheter eller saker som du tror att du skulle behöva ett typiskt ”jobb” för, t.ex. marknadsföring, teknik, juridik och bokföring. Möjligheterna är oändliga!

Du kan kolla in vår guide om hur du kommer igång med frilansande för att lära dig mer.

4. Starta en blogg

Att blogga är ett av de roligaste sätten att få en extra inkomst genom att arbeta hemma. Om du gillar att skriva, att ha en åsikt om någonting viktigt, eller vill dela med dig av dina tankar, så kan det här vara rätt för dig!

Att starta en blogg är gratis, och du kan enkelt uppgradera till premiumfunktioner (som att ha din egen webbplats på www.yourname.com) för små summor.

Hur kan du tjäna pengar hemma genom att blogga?

Bloggare brukar tjäna pengar genom att bygga upp en lojal publik som läser vad de skriver. Så småningom kan en bloggare sälja produkter, informationspaket och konsultation om ämnet till sina läsare. Bloggare kan också använda affiliatemarknadsföring för att sälja varor de rekommenderar, där de får en provision när en läsare klickar på en särskild länk i artiklarna för att köpa ett annat företags produkter.

Medan bloggar kanske inte är det snabbaste sättet kan det verkligen vara det mest passiva och roliga. När du har en publik och produkter är allt du behöver göra att låt folk som söker på Google besöka din blogg och köpa dina produkter! Samtidigt kan du tjäna pengar på konsultation genom att coacha dina läsare kring sådana ämnen som du älskar att prata om.

Vi har skapat en steg-för-steg guide om hur du börjar blogga, där kan du läsa mer om hur du tjänar pengar på att blogga.

4 andra metoder för att tjäna pengar från hemmet

tjäna pengar hemifrån seriöst

1. Starta ett Instagram-konto och bli en influencer

Instagram är ett av de hetaste nya sätten att tjäna pengar online. Du börjar med att hitta något du älskar att ta bilder av eller en specifik stil, bygger upp en följarskara, och så kan du så småningom få sponsorer och avtal med företag. Det betyder att du kan få betalt bara för att nämna en produkt i ett inlägg! Du kan också arbeta med att skapa egna produkter eller sälja någon annans.

Hur som helst är Instagram ett roligt sätt att omvandla din passion för att ta coola bilder till pengar. Läs mer i vår guide om att tjäna pengar med Instagram.

2. Gör YouTube-videoklipp

YouTube är ett annat roligt och kreativt sätt att uttrycka sin åsikt på och samtidigt tjäna pengar. Videoinnehåll är den klarast lysande stjärnan på “internethimlen” just nu, och det förutspås att videoinnehåll kommer vara det mest populära innehållet under överskådlig framtid. Miljoner människor besöker YouTube för att titta på videor, och om du vet hur du omvandlar dina filmklipp till kontanter, har du ett bra sätt att tjäna pengar på hemifrån. Här är vår steg-för-steg-guide för att tjäna pengar på YouTube.

3. Använd affiliatemarknadsföring

Affiliatemarknadsföring är en mycket populär metod med vilken du kan få höga och stabila inkomster när allt är upprättat.

Vad är affiliatemarknadsföring? Det är när du gör reklam för någon annans produkter eller tjänster. Om din besökare klickar på en annons och köper produkten eller tjänsten får du en provision, vanligtvis i form av pengar!

Medan affiliatemarknadsföring inte är lika lätt att komma igång med som några av de andra inkomstmetoderna, kan det leda till stora summor pengar som kommer till dig varje månad, och det är passivt. Om du är intresserad av affiliatemarknadsföring, har vi skrivit en komplett guide för att tjäna pengar med affiliatemarknadsföring för att komma igång.

4. Bli medlem hos Fiverr

Fiverr är en portal för frilansjobb där du både kan sälja dina egna färdigheter och köpa andras färdigheter. Dessa färdigheter kan vara: grafisk design, skrivning, programmering och mycket mer!

Det bästa med Fiverr är hur lätt det är att komma igång: Du skapa helt enkelt en profil, ansöker om jobb eller väntar på att folk begär din tjänst, genomför jobbet och tjänar pengar!

Det finns dock några knep och saker du behöver tänka på som hjälper dig att lyckas på Fiverr. Vi har sammanställt en komplett guide om Fiverr för att du ska komma igång och lära dig allt du behöver veta.

Undvik detta om du vill tjäna pengar från ditt hem

tjäna pengar hemifrån

När man vill tjäna pengar hemma finns det några metoder som kan vara bra att undvika. I och med att du troligtvis inte redan har provat att jobba hemifrån, har du ännu inte blivit utsatt för något av de bedrägerier som diverse hemsidor försöker pracka på oskyldiga människor. 

Vi har satt samman en liten ”lista” över de metoder som du absolut bör undvika när du vill tjäna pengar hemma. Dessa metoder har också testats och har i nio fall av tio varit ren bluff.

Installering av programvara som kan få din dator att i det närmaste på egen hand tjäna pengar åt dig. Lite för bra för att vara sant, eller hur?

”Klicka här, tjäna pengar och bli rik!” Det ska till lite mer än ett klick för att bli rik!

”Grattis, du har vunnit!” När man bara sådär vinner något på nätet, eller får ett mejl från en okänd engelsk avsändare ska man inte förvänta sig att man har vunnit något annat än chansen att bli lurad! Det är helt enkelt inte så du tjänar pengar hemifrån!

De nämnda metoderna ses allt oftare på internet, så var försiktig och undvik att falla för dessa typer av ”inkomstmetoder”. Om du är osäker på huruvida en metod för att tjäna extra pengar hemma är riktig och faktiskt kan ge en inkomst är du mer än välkommen att fråga oss, antingen i kommentarfältet nedan eller genom att skicka ett mejl

Tänk på att du alltid kan skriva till oss om du ännu inte vet hur du kan tjäna pengar hemifrån!

tjäna pengar

Därför borde du börja tjäna pengar hemma

Riktigt många människor har insett att ett nio till fem-jobb inte, rent ekonomiskt, räcker för att förverkliga de drömmar och önskningar man har. För att tjäna extra pengar kan man söka ett nytt jobb, gå upp i timmar eller be om en löneförhöjning, men tittar man realistiskt på någon av de tre lösningarna är de ofta inte speciellt bra.

Skulle det inte vara fantastiskt med 2 000 kronor extra i månaden? Eller kanske att helt kunna slippa ditt nio till fem-jobb?

Om du svarar ja på en av de två frågorna är det bra att man har möjlighet att tjäna pengar hemma! Genom att göra detta kan du skapa en extra inkomst och därmed kunna förverkliga dina drömmar och önskningar.

Med åren och i takt med att folk i högre grad vet hur man tjänar pengar hemma kommer det bli mer och mer populärt. Vi listar här fem anledningar till att du själv borde börja tjäna pengar hemma!

När kommer igång med att tjäna extra pengar hemifrån, öppnar man plötsligt för en extra inkomst. I stället för att bara tjäna pengar när man är på jobbet, tjänar man också pengar när man är hemma.

Denna artikel är anpassad för att tjäna extra pengar hemifrån, men i verkligheten behöver man faktiskt inte vara i sitt hem för att tjäna pengar. Med de metoder som vi själva använder oss av på CashNinja, och som vi också rekommenderar dig, kan man tjäna pengar från var som helst i världen. När du är ute och reser, när du sitter på tåget eller ligger på stranden

Det kan på längre sikt – med rätt inkomstmetod – vara möjligt att leva helt på pengarna du tjänar hemifrån. Detta kräver naturligtvis att man tjänar en bra slant och vet precis hur man tjänar pengar hemifrån. (Vi rekommenderar absolut inte att du säger upp dig idag! Allt vi säger är att med rätt metod kan du på sikt få möjlighet att leva på att arbeta hemifrån.)

När man tjänar pengar hemifrån är man den enda avgörande faktorn för hur mycket pengar man tjänar, och det gör för det första arbetet roligare och mer spännande, men också riktigt givande. Som person kommer du bli mer självständig och i och med att du utmanas i ditt arbete kommer du också utvecklas mer.

En av de riktigt stora fördelarna med att jobba hemifrån är att det inte finns någon som helst gräns för hur mycket pengar du kan tjäna. När man arbetar på ett ”vanligt” jobb finns det en viss gräns för hur mycket pengar man kan tjäna, men det undviker du när du tjänar pengar hemifrån! Blir man riktigt duktig och får en bra kunskap om hur man kan tjäna pengar hemifrån finns det inga begränsningar för din potentiella inkomst!

Nu är det bara att komma igång!

tjäna pengar hemma

Om du inte redan var säker på att börja tjäna pengar hemifrån, hoppas vi att du är det efter att ha läst vår guide! Vi hoppas också att du är helt på det klara med hur man kan tjäna pengar hemifrån nu.

Som du nog har kunnat läsa rekommenderar vi starkt att man börjar tjäna pengar hemifrån, eftersom detta kan ge en bra extra inkomst och på längre sikt kan det kanske bli ditt levebröd!

De metoder som vi har berättat om här i artikeln är som sagt de vi rekommenderar dig att börja med. Du kan lätt försöka med alla och därmed själv se vilken du tycker bäst om.

Om du fortfarande inte vet hur du ska börja börja, kan du ta en titt på vår översikt över inkomstmetoder.

Lycka till med ditt nya äventyr!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top