Dela din åsikt om ny Musik och Tjäna Pengar

Dela din åsikt om ny musik och tjäna pengar

CashNinja är en oberoende granskningssida och är varken licensierad eller behörig att ge professionella råd för någon typ av investering. Användaren bär fullt ansvar för att känna till alla typer av risker som är förknippade med handel av kryptovalutor och andra liknande aktiviteter. Som med alla tillgångar, investera endast pengar du har råd att förlora.”

Sajten Slicethepie.com erbjuder betalning för att recensera ny musik. Sättet det fungerar på är att så snart du skapat en profil får du tillgång till alla typer av ny musik som bara väntar på din personliga åsikt. Det tål att upprepas att du dock behöver utföra en hel del av seriöst musiklyssnande för att tjäna hyggligt med pengar.

CashNinja.se kollade in sajten i ett försök att lista ut hur mycket man verkligen kan tjäna och hur man optimerar sina intäkter.

Ninja ikon
Svårighet
Svårighet Hög
Hög
Tid
tid medium
Medel
Inkomst
inkomst medel
Medel

Hur Slicethepie fungerar

När du har skapat en profil blir du ombedd att lyssna på en musiksnutt i minst 90 sekunder och betygsätta stycket från 1 till 10 och skriva en recension.

Så snart du har skickat in din recension kommer Slicethepie att kolla igenom recensionen och bestämma din betalning. Bra recensioner ger dig mer pengar och låter dig avancera högre i Slicethepies ranker. Vi återkommer till definitionen av “bra recensioner” strax.

Dessutom har sajten en engerispärr som ser till att du inte recenserar för många stycken för tätt. Om energin tar slut blir du tvingad till att ta en kort paus innan du tillåts lyssna på nästa musikstycke.

Att tjäna pengar hemifrån på Slicethepie är superlätt. Att tjäna mycket pengar är dock en hel del svårare.

Hur mycket kan du tjäna på Slicethepie?

Det är svårt att säga precis vad en användare tjänar då det delvis beror på hur många musikstycken du recenserar samt kvalitén på dina recensioner. Att hitta en exakt överblick på hur mycket du kan tjäna per recension är svårt vilket är den mest negativa med sajten. När CashNinja.se testade sajten tjänade vi antingen $0.05 eller $0.06 per recension vilket resulterar i en timlön på runt 4 kr.

Användare är rankade i nivåerna guld, silver eller brons och du kommer förmodligen tjäna mer pengar som guldanvändare. Uppenbarligen försöker de flesta användare jobba sig upp till guld där du tjänar upp till 1 kr per recension. Dessvärre är informationen om hur man avancerar i rank ganska otydlig. 

Det bästa vi lyckades hitta var “att skicka in långa recensioner i välskriven engelska”. Som användare kan det vara väldigt frustrerande att inte veta vad som krävs för att nå guldranken som också är en av sajtens större brister.

Hur du får ut mest av Slicethepie

Dela din åsikt om ny musik och tjäna pengar

När du tjänar så pass små summor per recension finns det sätt att optimera dina intäkter.

Många användare försöker hålla Slicethepie som en form av sidoprojekt medan de egentligen gör andra saker. Sedan sitter de helt enkelt där, lyssnar på musik och krafsar ner en kort recension i slutet av varje låt. Det är ett sätt att göra det på men om du vill optimera dina intäkter måste du vara 100% engagerad i uppgiften.

  • Gör inte andra saker medan du recenserar. För att tjäna så mycket som möjligt måste du recensera så många låtar som möjligt vilket du bara kan göra om du är fokuserad på uppgiften.
  • Börja skriva din recension redan när musiken börjar spela. På så viss är du redo att skicka in din recension så snart de 90 sekundrarna är över.
  • Skriv snabba recensioner genom att hålla dig till ett visst upplägg. Skriv en mening om rytmen, en mening om instrumentationen, en mening om sången och till sist en mening om låtens text. När du är klar med detta upplägg skriver du några rader om din personliga åsiktoch kanske tankar kring vart detta musikstycke skulle kunna fungera: som bakgrundsmusik, inom marknadsföring etc.
  • Låt inte musikstycket fortsätta längre än 90 sekunder. Så snart de 90 sekunderna är över går du vidare till nästa stycke.

Genom att använda denna metod har du möjligheten att recensera 30-35 stycken per timme (så länge du ju nu inte får slut på energi) vilket med guldranken ger dig runt 36 kr.

Ett annat sätt att optimera dina intäkter är genom att bjuda in vänner till sajten. För varje vän du rekryterar får du 15% av dennes intäkter första månaden och 10% efter första månaden.

Är Slicethepie värt din tid?

Du kan inte kalla Slicethepie en toppensajt om du vill tjäna massor av pengar. Även om du är i guldranken kommer du förmodligen inte tjäna mer än några tiotal kronor per timme.

Trots det, om du tycker om att upptäcka ny musik, analysera den och skriva recensioner varför då inte tjäna lite pengar samtidigt?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top