Ipsos I-says Recension

Ipsos I-says recension

Hur äkta är Ipsos I-says granskningspanel? Betalar verkligen Ipsos I-say?

Det finns många sätt att tjäna pengar online idag och med en pålitlig internetanslutning finns det mycket du kan göra. Från att lära dig allt om kryptovaluta, hur du tjänar pengar på en YouTube-kanal och betalda undersökningar. En av de bästa och ledande panelerna för betalda undersökningar är Ipsos I-say eller allmänt känd som I-say av Ipsos, som är mycket innovativ och gör det möjligt för kunder att lätt tjäna pengar.

Den har ett gäng välbetalda undersökningar i sin panel, där belöningen går upp till 783 kr per undersökning.

Några organisationer och företag har också ett exklusivt samarbete med Ipsos för sina undersökningar. Dessutom är betalningsmönstret hos Ipsos mycket tillförlitligt och det har aldrig varit några problem med utbetalningar från Ipsos.

Du kommer knappt att hitta någon som inte föredrar Ipsos, vilket gör det till ett mycket pålitligt företag.

Varför är Ipsos för bra för att vara sann?

Med sina fantastiska erbjudanden och utbetalningar hos Ipsos, skulle folk definitivt tro att det är för bra för att vara sant. Men vad människor inte förstår är att undersökningar faktiskt kan betala sig och företag sätter ett högt värde på deltagande i undersökningar. Återkopplingen från människor i undersökningar införlivas genom bolag, som hjälper dem att generera flerfaldigt mer intäkter.

Endast personer som har varit jobbat med marknadsföring länge vet hur värdefulla undersökningar är. När företag får kunderna att ta del i undersökningar, är åsikterna och återkopplingarna som de får ärliga och opartiska, vilket hjälper dem att ta beräknade beslut innan lansering på marknaden. Således värderas kundundersökningar högt av företag på grund av den ärliga och opartiska feedbacken.

Ipsos I-says recension

Tidigare har företag använt sig av produkttester och fokusgrupper för att få en bättre förståelse om sin produktuppfattning. Men de har nyligen gått vidare till online-undersökningar på grund av bättre exponering i fråga om kundbas och effektivitet, vilket gör online-undersökningar mycket tillförlitliga för dem.

Ipsos är en plattform där marknadsundersökare kan ta emot feedback från ärliga kunder som ger opartisk och konkret feedback, vilket är mycket värdefullt. Ipsos har varit i branschen under de senaste tio åren och dess kunder har kontinuerligt dragit nytta av utbetalningarna från undersökningarna.

Om du funderar på att gå med i någon betald undersökningspanel, är Ipsos definitivt en av de bästa online-undersökningspanelerna som finns tillgängliga.

En detaljerad genomgång av Ipsos I-Say

Ipsos är odiskutabelt en av de bäst betald undersökningspanelerna. Människor som harförknippats med dem sedan en lång tid tillbaka ger alla dem lovord och det är säkert att Ipsos är en av de marknadsledande panelerna.

Kunder som har gjort undersökningar för Ipsos länge får dussintals undersökningsinbjudningar varje gång de planerar att göra en undersökning. Det har förekommit undersökningar hos Ipsos som har haft undersökningsinbjudningar med belöningar så höga som $ 95, även om de är sällsynta. I allmänhet är den genomsnittliga utbetalningen av undersökningar som finns på Ipsos 130 kr.

Belöningar på Ipsos liknar andra undersökningspaneler, där medlemmarna belönas med poäng. Dessa poäng kan lösas in mot presentkort eller så kan användare välja att köpa från gåvor som finns tillgängliga hos Ipsos. Men kontantutbetalningar är bättre eftersom du inte tvunget behöver välja någon av de tillgängliga belöningarna.

Tillförlitligheten hos Ipsos

Ipsos I-says recension

Ipsos är ett av de mest pålitliga undersökningsföretagen online och är känd för att ha utfört 6 miljoner undersökningar varje år utspritt över 100 länder. De ger utmärkta marknadsundersökningar och arbetar i flera länder utan kundklagomål än. De har varit allmänt accepterade bland kunderna.

Människor som har varit i den betalda undersökningsindustrin under en längre tid är bekanta med Ipsos I-Say och dess rörelsedrivande företag Ipsos Insight. BBB ger också ett betrott certifikat till Ipsos och ackrediterar det som en ideell marknadsundersökningsorganisation liknande Maxwell Poll och Pew Research Center.

Du kan också hålla utkik efter fler ämnen om opinionsundersökningar och hur det fungerar, för att veta mer om vilken typ av undersökningar som lagras på Ipsos. Tillförlitligheten hos Ipsos skyhög och de är mycket tillförlitliga för betalda undersökningar online.

Användarrecensioner om Ipsos

Omdömen är mycket viktigt för att förstå tillförlitligheten hos ett företag. Vi gjorde en lista över de recensioner som vi har sett på betrodda webbplatser och nedan finns våra resultat:

Majoriteten av yttrandena från Ipsos är positiva och det är känt att de skickar betalningar i tid utan några problem. Användare hävdar att de får en hel del undersökningsinbjudningar och intäktsflödet blir stadigt på grund av detta. Om du har ledig tid kommer du aldrig vara utan undersökningar att delta i med Ipsos.

Ipsos belönar också människor om de inte uppfyller kraven för huvudundersökningen men gör den kvalificerande undersökningen. Allt som användare behöver göra är att svara på några screeningfrågor så kommer de att omdirigeras till den huvudsakliga undersökningen om de blir kvalificerade. Om inte, kommer de att få några poäng för att man deltagit i screeningsprocessen. Även om poängen inte är så hög, är det ändå bättre än att inte ta emot några poäng alls.

Det fanns några klagomål från användare om inlösningssystemet hos Ipsos. Alla klagomål kom endast från november 2011. Dock var de människor som hade klagat mycket nöjda med det sätt på vilket Ipsos hade tagit tag i problemet och de nämnde också att kundtjänst på Ipsos är mycket lyhörd.

På det sätt som klagomålet från användarna hade lösts, är det rimligt att anta att helheten från Ipsos är positiv och Ipsos är mycket tillförlitlig. De kunder som hade klagat tidigare lovordade också det sätt på vilket deras frågor behandlades av kundsupport på Ipsos.

Ipsos var mycket uppskattat av kunderna på grund av de vinster det regelbundet ger ut. Nyligen erbjöd de ett 44,000 kr collegestipendium. Erbjudandet är inte längre aktivt, men det finns andra priser de erbjuder ofta såsom iPads, elektroniska prylar etc.

Kvalifikationskraven för dessa priser är att du måste delta i ett visst antal undersökningar varje månad, så kanske turen vänder. Därför kan du också vara säker på att du kanske bara vinner ett pris när du deltar i undersökningarna.

Slutbedömning av Ipsos

Ipsos I-says recension

Ipsos är utan tvekan den bästa undersökningspanelen som användarna tjänar bra på och även har kul samtidigt som de gör undersökningarna. De erbjuder välbetalda undersökningar och är transparenta med sina belöningssystem och villkor. Förvänta dig inte att bli rik på en gång med de här undersökningarna, du måste också jobba hårt och lägga ner tid på det. Om du börjar göra undersökningar nu är Ipsos en bra undersökningspanel och rekommenderas starkt. 

När du har gjort undersökningar hos andra paneler kommer du att inse att kundmätningar hos Ipsos är en helt och hållet annorlunda upplevelse. Så varför vänta? Bli en del av Ipsos och börja tjäna snabba pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen