MySurvey Recension

MySurvey Recension

Är My Survey äkta? Är det en bra webbplats för betalda undersökningar online?

När man betraktar den ur ett tillförlitlighetsperspektiv är My Survey bäst och har varit den första webbplatsen för betalda undersökningar online för att betala människor för att ta undersökningar och ge värdefull feedback. Den har lysande meriter och utbetalningarna har varit konsekventa ända sedan My Survey startades, vilket gör den till en bland de bästa betalda undersökningspanelerna på nätet. 

MySurvey är bra för den som är intresserad av att tjäna pengar online men inte riktigt vill skaffa sig ett jobb online på en gång eller tjäna pengar genom att jobba frilans. Så är MySurvey en bra site för betalda undersökningar? Låt oss ta en närmare titt..

En kort översikt om My Survey

Startade 1946 som NFO My Survey (National Family Opinion), och den var i drift i USA, Kanada, Storbritannien, Frankrike och Malaysia och samlade marknadsundersökningsdata för större företag. Det blev populärt eftersom det började sin online-verksamhet år 1995 och har aldrig sett tillbaka sedan dess.

My Survey är ett bolag som ägs av marknadsundersökningsledare Lightspeed Online Research Inc och My Survey hjälper till med att samla in marknadsundersöknings uppgifter på nätet.

Lightspeed ägde också en annan online-undersökningspanel tills för några år sedan. Därefter gick de samman till ett enda företag och My Survey har kommit till stånd sedan dess.

My Survey profil hos Better Business Bureau är som förväntat och har en otrolig A + status på grund av sin briljans i utbetalningar och kundtillfredsställelse. Totalt sett fanns 29 klagomål på My Survey av vilka 26 var problem med produkten eller tjänsten. Däremot har My Survey säkerställt att de har tagit hand om alla problem och My Survey går lite längre för att säkerställa att den har en utmärkt meritlista för att vara toppmarknadsundersökningspanelen.

Jobba för My Survey

MySurvey RecensionI likhet med andra betalda online-undersökningspanelerna fungerar My Survey på samma sätt och är lätt att förstå. Till att börja med, måste du registrera dig genom att ge dina uppgifter i formulären. Du kommer då att bli ombedd att fylla information om din demografi och bostadsort. När du fyller i alla dessa detaljer, kommer din profil att vara klar och du kommer att börja ta emot undersökningsinbjudningar via din e-postadress.

Det finns en funktion som gör att My Survey skiljer sig från de andra undersökningspanelerna som finns tillgängliga. Deras utbetalningar beräknas baserat på de poäng som du tjänar. Även om människor skulle vara lyckligare genom att få betalt direkt i kontanter, gör detta belöningssystem My Survey till en i mängden och när du vet att det är så, kommer du att uppskatta det.

Efter att ha studerat om olika online-undersökningssystem, förstår vi att poängbelöningssystem inte alltid är fördelaktigt. Dock är poängsystemet i My Survey transparent och är lätt att förstå eftersom det inte finns några dolda villkor. Hela processen är äkta och helt legitim, till skillnad från andra platser som har ett komplext system.

När du tjänar poäng kan du enkelt lösa in dem mot kontanter utan några problem. Du behöver inte vänta länge eller köpa någon av deras varor för dina poäng. Utdelningen hos system My Survey är enkel. Du kommer att få betalt 87 kr på ditt PayPal-konto för varje 1000 poäng du tjänar. Det finns ingen hake med det. Överföringen är omedelbar och du kommer inte att behöva vänta länge, till skillnad från något som t.ex att lära sig allt om Bitcoin och dess handel.

Belöningen för deltagande i varje undersökning varierar kraftigt. Emellertid bestäms utbetalningen för en undersökning baserat på en mängd olika faktorer såsom: Löptiden för att slutföra undersökningen. Total längd på undersökningen. Totalt antal personer som deltar i undersökningen. Krav eller kompetens inom något ämne för att kvalificera sig för att delta i undersökningen.

My Survey kommer inte att ställa tiotals frågor till dig för att fylla i din profilinformation. För att veta om du uppfyller kraven för någon undersökning, måste du delta i pre-screener, som kommer att bedöma om du är lämplig för att göra undersökningen eller inte. Även om du inte uppfyller kraven för huvudundersökningen efter att ha gjort pre-screener kommer du ändå att belönas med några poäng för att ha deltagit i pre-screenern.

MySurvey Recension

Att ta undersökningar på My Survey är lätt och du kan göra det med hjälp av deras mobilapp också. Undersökningarna du får på appen är mobilvänliga och du kan göra undersökningar när du är ute och reser eller om du är ledig för en stund, i stället för att enbart vara beroende av din dator för att göra enkäten. På så sätt kommer du att kunna tjäna några dollar även när du är uttråkad eller inaktiv under ett par minuter.

Användaromdömen om MySurvey

För att säkerställa att våra recensioner inte partiska, väger vi även in omdömen från användare så att granskningen visar en övergripande uppfattning om företaget. Vi skannade igenom flera recensioner innan vi kom till en slutsats. Nedan är våra resultat om My Survey:

Generellt granskarmänniskor en betald online-undersökningspanel baserat på dess utbetalnings- och belöningssystem. My Survey har fått utmärkta recensioner på denna aspekt, trots poängsystemet som My Survey adapterat. De har en rättvis utbetalning på $ 10 för varje 1000 poäng du tjänar. Det har förekommit undersökningar hos My Survey som betalar så mycket som 500 poäng och om du tillbringar en hel dag med att göra några undersökningar med den utdelningen kommer du lätt att kunna tjäna $ 50 per dag.

Det är en stor utbetalning genom att spendera några få timmar. Du kan även lösa in dina poäng för att köpa My Survey varor såsom skor, elektronik eller kan helt enkelt överföra dem till ditt PayPal-konto.

Om du fortsätter att göra undersökningar för My Survey under längre tidsperioder kommer du att bli uttråkad. Detta kommer inte att vara ett problem om du är ny på att delta i undersökningar. Folk föredrar i allmänhet undersökningspaneler som håller dem engagerade med att göra undersökningar.

My Survey är en sådan plats som verkligen bryr sig om att tillfredsställa sina kunder och ser till att du njuter av att göra de undersökningar de har att erbjuda snarare än att göra det tråkigt.

Det finns också lyckolottpriser på My Survey som ges till kunder. Till skillnad från andra undersökningspaneler behöver du inte vara aktiv eller ta ett visst antal undersökningar per månad för att delta i sådana lotteritävlingar.

Även om du inte vill tjäna pengar, kan du bara prova lyckan genom att registrera dig hos My Survey för att se om du vinner något i deras tävlingar. På så sätt har My Survey visat att det belönar sina medlemmar väl och håller dem intresserade genom att erbjuda sådana priser.

My Surveys kundsupport är underbar och de går långt för att säkerställa att kunderna är nöjda. De är artiga och trevliga och planerar även att bygga fokusgrupper för att hjälpa till med testning av vissa produkter, så att kvaliteten på betyg och undersökningar de utför är höga.

Under året har de en Grand Prize vilket motsvarar $ 4000. Med varje inloggning på My Survey får du en chans till Grand Prize. Ju mer du är aktiv på My Survey, ju högre är dina chanser att vinna det stora priset.

Människor uppskattar inte utbetalningarna av My Survey så mycket eftersom det tar nästan 7-14 dagar innan de får sina betalningar via PayPal. Personer som deltar i undersökningar räknar med att summan ska överföras till PayPal omedelbart snarare än att vänta nästan två veckor. Däremot behöver du inte oroa dig för tillförlitligheten, eftersom pengarna definitivt kommer att nå dig trots den långa väntetiden.

Är det en bra idé att registrera sig hos My Survey?

MySurvey RecensionBaserat på de recensioner som samlats in från flera platser, rekommenderar vi dig definitivt att registrera dig hos My Survey eftersom du kommer att vara berättigad till tävlingar även om du inte är aktiv i undersökningar. Läs mer om hur man upptäcker säkra betalda online-undersökningar.

My Survey har varit aktiv ganska länge och har en meritlista de senaste 14 åren tillbaka, så du behöver inte alls oroa dig för utbetalningarna. Av alla de undersökningspaneler som finns, är My Survey definitivt värt att registrera sig hos och utbetalningarna är också anständiga nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top